Haberler

Kod Adı: K.O.Z Filminde Erdoğan'la İlgili Hata Dikkatlerden Kaçmadı

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta vizyona giren 'Kod Adı: K.O.Z' filiminde Erdoğan'ı canlandıran oyuncunun yüzüğü sol eline takması, filmi izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

Gezi Parkı eylemleri ve 17-25 Aralık operasyonlarını konu alan "Kod Adı: K.O.Z" geçtiğimiz hafta vizyona girmişti. Filmde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı canlandıran Cem Kurtoğlu'nun evlilik yüzüğünü sol parmağına takması dikkatlerden kaçmadı. Erdoğan'ı yakından takip eden isimler filmdeki bu hatayı hemen fark etti.

13 ŞUBAT'TA VİZYONA GİRDİ

Yapımcılığını Parantez Yapım- Uğur Yalçınkaya'nın üstlendiği Kod Adı K.O.Z. filmi AK Parti'nin sinema alanındaki ilk adımlarından. 13 Şubat'ta 850 salonda birden gösterime giren film, devlet içinde devlet kurmak isteyenlerin ve arkalarındaki güç odaklarının deşifre edildiği bir hikayeyi anlatıyor.

FİLM ÜCRETSİZ GÖSTERİLMEYE BAŞLANDI

Filmin yönetmeni Celal Çimen tarafından hedeflediklerinin 'Recep İvedik'in rekorunu kırmak' olduğu söylenmişti. Filme ilginin düşük olması ve gişede beklenen başarının yakalanamaması yüzünden ücretsiz olarak gösterilmeye başlandı.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN YÜZÜĞÜNE DİKKAT KESİLDİM"

Filmdeki hatayı kaleme aldığı köşe yazısında vurgulayan ünlü spor yorumcusu Ertem Şener şu ifadelere yer verdi: "Tek bir eleştirim var KOD ADI K.O.Z. için; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzüğüne takıldım. Yüzüğüne de değil, Yüzük taktığı parmağına! Filmin röportaj sahnesinde Sayın Erdoğan'ın sol eline ve parlayan yüzüğüne dikkat kesildim. Sayın Erdoğan hiç bir zaman sol el parmağına yüzük takmaz. Yüzük sağda olmalıydı. Bu da nazarı olsun KOZ'un, Türkiye'nin tek sıkıntısı, Erdoğan'ın sağ yerine sol ele takılan yüzüğü olsun!"

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Uğur Yalçınkaya Cem Kurtoğlu Kültür Sanat Güncel Haberler

500

Yorumlar (195)

adil doğanmobilWeb@haberler.com:

12 yıldır hizmet ediyor türkiyeye, nankör olmamak gerek... paralelcilere hep topladı o ise hep vatandaşına dağıttı... nokta

25
37
yanıtYanıtla
ABIZER:

17 ve 25 aralik hirsizliklarini nasil canandiriyorlar acaba

35
19
yanıtYanıtla
AbartmaMobil-IOS:

Hayatta izlemem çünkü gerçek yüzünü türkiye biliyor

20
22
yanıtYanıtla
yavuz selimMobil-ANDROID:

bir dunya liderinin yasami ele alinmis zoruna giden izlemesin. dunyaa izliyorr cumhuru reisi siz 5 10 capulcu anca vizilti cikarirsiniz amac rant saglamak deil filimde gercekleri gercekten gore bilmesi icin yapilan bir filim ama kafaniz basmadigi icin bunada kilif gecirmissiniz ve unutmayin usta bu milletin ve islamin halifesidir isigidir gur sesidir vakit geldi hesap cetin olacak bosuna cirpinmayin bre gafirlerrr

3
36
yanıtYanıtla
bir film ancak bu kadar sallama olur.mobilWeb@haberler.com:

Zaman kaybı. Çoluk çocuk gidip gezip dolaşın. Zamaniniz çoksa çocuklarınıza ayırın.

25
14
yanıtYanıtla
sacmamobilWeb@haberler.com:

Ucretsiz olsa dahi gidilmeyecek bi film salamasyon

26
12
yanıtYanıtla
yamtar:

Rabbim bu milletin gözünü açsın. Hayla halkı bu filmlerle kandırabiliyorlar. Hayret ediyorum. Osmanlı ceddinin torunu nasıl bu kadar feraset içerisinde olur.

25
13
yanıtYanıtla
Demokrat:

Vay be, sinemada sankı gördüğümüz hırsızlar yetmiyormuş gibi.

19
19
yanıtYanıtla
mardinlimobilWeb@haberler.com:

akp parasını peşinen vermiştir. Ayakkabı kutularındaki parayı nereye harcayacakkar

30
7
yanıtYanıtla
ŞşşyyyMobil-IOS:

Akpliler dişında filmi beğenen yok berbat konular aradında kopukluk var sanat yönü sıfır izlemeyin bence boşuna vakit kaybı

29
8
yanıtYanıtla
Tüm 195 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title