Haberler

Zyxel Sbg 3300n Vdsl/adsl 4port 300mbps Ağ Geçidi

Zyxel Sbg 3300n Vdsl/adsl 4port 300mbps Ağ Geçidi Özellikleri.

    Zyxel SBG 3300N VDSL/ADSL Ağ Geçidi Genel Özellikleri

    Öne Çıkanlar :

    • Güvenli kurumsal iletişiminiz için Güçlü Güvenlik Duvarı ve VPN
    • Load balancing ve failover özellikleri ile Multi WAN bağlantısı
    • Güvenli ve verimli bir yönetim için kapsamlı kimlik doğrulama
    • En iyi FTTH/VDSL2 CAPEX yerleşimi ile bir kutuda Multi WAN desteği
    • Servis sağlayıcılar için mesafenin verimli hale gelmesini maksimize edebilen G. vectoring desteği
    • FTTx uygulamaları avantajlarından yararlanabilmek için en iyi routing performansı
    • 5 adet Gigabit portu ve üstün LAN ağı için 802.11n teknolojisi


    Güvenli Kurumsal İletişimleriniziçin Güçlü Güvenlik Duvarı ve VPN


    ZyXEL SBG3300N hackerlara karşı birinci derece bir savunma, ağınıza izinsiz giriş yapanlar ve diğer zararlı tehditler için ACL kuralları, SPI (Stateful Packet Inspection), DoS (Denial of Service) ve DDoS özellikleri içerir. Yapılandırılabilir DMZ, güvenilir veritabanlarındaki harici atakları engellerken daha değişken bir erişim imkanı da sağlar.
    ZyXEL SBG3300N, şubeler, bayiler, mobil olarak seyahat edenler ve işini evden takip eden çalışanlara daha güvenli bir bağlantı sağlamak adına izin veren kurumlar için ek olarak IPSec VPN desteği sağlar. VPN yazılımı yüklemenize gerek olmadan kurumsal ağlarınıza güvenli bir şekilde erişebilmek için L2TP veya PPTP VPN kullanabilirsiniz..


    Üstün performans ve kapsama alanı için 802.11n teknolojisi


    ZyXEL SBG3300N VDSL2/ADSL2+ Multi WAN Kablosuz Güvenlik Ağ Geçidi desteklediği 802.11n teknolojisi ile özel güvenlik, hız ve kapsama alanı için üstün çözümler sunar.
    ZyXEL SBG3300N, bir şirketin hassas verileri korumak üzere internet erişiminin, çoklu kablosuz ağ adlarının (SSID) ve ziyaretçi/kısıtlı kablosuz hesaplarının kolay yönetimi ile şirketin özel yerel ağından (LAN) herkese açık bir internet erişimini ayırmasına izin veren bir web kimlik doğrulama portalı sunar. Ziyaretçi SSID özelliği ile sadece güvenli olmayan veriye erişmek için güvenlik ayarları yapmaksızın kablosuz bağlantınızı kolayca paylaşabilirsiniz. .


    Load balancing ve failover özellikleri ile Multi WAN bağlantısı


    ZyXEL SBG3300N, WAN yedeklemeleri veya load balancing kurulumunda kullanılacak olan DSL, Ethernet ve USB 3G/4G adaptörleri için Multi WAN arayüzleri içerir. Birincil hattınızın veya Servis Sağlayıcınızın geçici olarak hattınızı kestiği beklenmedik durumlarda WAN yedeklemenizi sağlar. Normal servislerinizin birincil hattınız bağlı hale geldiği zaman trafiğiniz normal bir şekilde devam eder. Bu fonksiyon çoklu uygulamalarda önemli bir bağlantı güvenilirliği sağlar..


    Güvenli ve verimli bir yönetim için kapsamlı kimlik doğrulama


    ZyXEL SBG3300N kullanıcı segmentlerini ayırmak için 2 seviyeli kullanıcı giriş yöntemi sunar. Servis Sağlayıcı (ISP) tümleşik profil veritabanı ile kolayca yönetebilmek için sınırlı hesaplara policy’ler tanımlayabilir..



    Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

    Vdsl Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Pakistanlı bir şahıs evinde dans eden kadını gizlice videoya çekip TikTok'ta paylaştı

    Pakistanlı bir şahıs evinde dans eden kadını gizlice videoya çekip TikTok'ta paylaştı

    Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretim kademeleri için müfredat taslağını yayınladı

    Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretim kademeleri için müfredat taslağını yayınladı

    Temizlik görevlileri neye uğradığını şaşırdı: Çöpten parçalanmış ayı çıktı

    Temizlik görevlileri neye uğradığını şaşırdı: Çöpten parçalanmış ayı çıktı

    Sakatlığı devam eden Zehra Güneş, bu kez kahvaltıda yedikleriyle adından söz ettirdi

    Sakatlığı devam eden Zehra Güneş, bu kez kahvaltıda yedikleriyle adından söz ettirdi

    ABD'deki Filistin protestoları Almanya ve Fransa'ya da sıçradı! Polis gözaltıları canlı yayına yansıdı

    ABD'deki Filistin protestoları Almanya ve Fransa'ya da sıçradı! Polis gözaltıları canlı yayına yansıdı

    Ticaret Bakanlığı, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor

    Ticaret Bakanlığı, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor

    title