Haberler

Elgün: Huzur İçin Ak Parti'ye İhtiyaç Var

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa SKM Başkanı Süleyman Elgün, "Urfa'nın huzuru için Türkiye'nin istikrarı için gerçekten AK Parti'ye ihtiyaç var" dedi.

7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimlerine yönelik çalışmalarını hızlandıran AK Parti Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezi saha çalışmasını sürdürüyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları Bahattin Yıldız, İbrahim Kaymaz'la Gazete İpekyol'u ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Süleyman Elgün AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adaylarını görkemli bir şekilde karşıladıklarını kaydetti ve seçime yönelik yürütecekleri stratejileri anlattı.

Urfa'da yürütecekleri seçim çalışmaları için SKM olarak geniş bir kadro kurduklarını açıklayan Elgün, "Daha önceki SKM'de belki dar bir çerçevedeydi. Teşkilatımızın hemen hemen tamamı şimdi SKM'de görevli. Yürütmedeki arkadaşlar dışarıdan aldığımız arkadaşlar. Çok güçlü bir yapı oluşturduk. 3 tane arkadaşımız da İstanbul'dan gelip destek veriyorlar. Bir arkadaşımız SKM'de başkan yardımcısı, bir arkadaşımız sandıklardaki eğitimden sorumlu. Bir arkadaşımız da diğer konularda arkadaşlarımıza yardımcı olacak" dedi.

'URFA'DA İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK'

Aday tanıtım programından sonra Urfa'da bir ilki yaptıklarını dile getiren Elgün, 12 vekili 12 caddede vatandaşlarla buluşturduklarını söyledi. Elgün, "Urfa'da cadde diyebileceğimiz bütün caddelerde bir gün içerisinde bir taramaya girdik. Urfa'da belki bir ilkti. Çok güzel yankılarını aldık. Vekillerimiz esnafı selamlarken bir yandan da karanfil verdiler. O gün neredeyse bir kamyon karanfil dağıttık. Regaib Kandilinde de belki bu da Urfa'da bir ilkti. Regaib Kandilinde kandil simidi dağıttık" dedi.

'474 PROJE GERÇEKLEŞTİ'

AK Parti Milletvekillerinin Urfa'yı bildiklerini, tanıdıklarını vurgulayan Elgün, aynı zamanda vekillerin Urfalıların neyi istediklerini çok iyi bildiklerini söyledi. Elgün, "Milletimiz AK Parti'nin gücünü biliyor. Milletimiz de AK Parti'yi tanıyor, biliyor. Urfalı geçen dönem 10 vekilin Urfa'ya getirdikleriyle hizmetle tanıştı. AK Parti güçlü olunca memlekete ne kadar hizmetin geldiğini gördüler. Tabiri caizse bunun tadını aldılar. Ben inanıyorum ki, Urfalı hemşerilerimiz bu dönem AK Parti'ye daha büyük bir destek verecekler. Niye diyeceksiniz? Faruk Çelik Bey geldiğinde 4 yılda 400 proje diye bir söz verdi. O sözü 10 vekille yerine getirmek için 4 yılda dişleriyle tırnaklarıyla uğraştılar, didindiler, bunları yerine getirdiler. Ben, bu biten projelerin kitap haline getirilmesinde koordinatörlük ettim. Birebir rakamları biliyorum. 474 tane proje gerçekleşmiş Urfa'da. Bunların içerisinde 408 tane okul yapılmış Urfa'da. Artı projeler var, bir de eksi projeler var" dedi.

'ŞEHİR HASTANESİNİN TEMELİ MAYISTA ATILACAK'

Bazı projelerin çeşitli nedenlerle yapılamadığını belirten Elgün, bunların da neden yapılmadığını açıkladıklarını kaydetti. Şehir hastanesinin yapılacağını ifade eden Elgün, "Şehir hastanesinin inşallah mayısta temeli atılacak. Cumhurbaşkanımız da başbakanımız da temel atma törenine gelecekler. Şehir hastanesinin temeli seçimden önce atılacak" diye konuştu.

'URFA İHTİYAÇLARDAN YOKSUNDU'

Yeni kadronun yapılanların üzerine bir şeyler katacağını dile getiren Elgün, 400 projeyle ilgili çok şey yaptıklarını ancak bunu gerektiği kadar anlatamadıklarını söyledi. Elgün, "İnşallah son bir ayda yapılan şeyleri vatandaşa bir kez daha hatırlatmak için neler yaptığımızı göstereceğiz. İnşallah 12 vekili de alacağız. Bu 12 vekilimiz Urfa'ya 474'ten sonra daha büyük projeler yapacak. Çünkü insan karnı açken 'tiyatroya gitmek istiyorum' demez. Urfa şimdiye kadar asgari ihtiyaçlardan bile yoksundu. Onlar yerine getirildi, bundan sonrası çok daha kolay olacak inşallah. Temel yapıldı, bundan sonra binayı yapmak daha kolay ve güzel olacak" diye belirtti.

'KADROMUZ TAAHHÜTNAME VERECEK'

Seçim öncesi rakamsal taahhütlerin yerine seçim sözlerinin verileceğini belirten Elgün, bunu çok önemsediklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üçüncü boğaz köprüsüyle ilgili köprünün ne zaman biteceğine yönelik söz almasını hatırlatan Elgün, "Biz de Eyyübiye'de 200 yataklı hastane diye başladık. Daha sonra 800 yataklı oldu. Çok devasa bir hastane yapılıyor. O hastanenin kullanılabilir alanı 500 yataklı hastanenin 2 buçuk katı daha büyük. Onun temeli atılırken ne zaman biteceğiyle ilgili tarih verildi. O tarihte de bitecek inşallah. Bu seçimden önce de kurdelesini keseceğiz inşallah. Bu AK Parti'de bir gelenek haline geldi. Bu kadromuz da böyle bir taahhütname verecek" dedi.

'ÇÖZÜM ADRESİ AK PARTİ'

Saha bildiklerini ve vekillerinin hepsinin Urfalı olduğunu hatırlatan Elgün seçime yönelik nasıl bir strateji yürüteceklerine yönelik olarak da, "Vekillerimiz Urfa'yı biliyor, Urfalılar onları tanıyorlar. Strateji olarak biz önce ihtiyaçları tespit edeceğiz. Bu ihtiyaçların çözüm adresinin AK Parti olduğunu onlara söyleyeceğiz ve bunu ispatladık da. Urfalının huzuru, refahı için yapılması gereken şeyleri söyleyeceğiz. Biz, geçmişte çok şey yaşadık. Sıkıntılı, problemli günler de yaşadık. Urfa'nın huzuru için Türkiye'nin istikrarı için gerçekten AK Parti'ye ihtiyaç var. Kobani olaylarından sonra biz Urfa'da yaşanan olayları biliyoruz. Memleketimizin huzurunun kaçırılmasını istemiyorsak, huzur içinde yaşamak istiyorsak, gerçekten bunun altını çizmek lazım, AK Parti'ye ihtiyaç var" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Bahattin Yıldız Ak Parti Türkiye Kaymaz Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title