Haberler

PKK'lılar, Diyarbakır'da Okul Bahçesine El Yapımı Bomba Attı

Güncelleme:

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesindeki Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesine, bugün sabah saatlerinde PKK'lı teröristler tarafından el yapımı bomba atıldı.

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesindeki Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesine, bugün sabah saatlerinde PKK'lı teröristler tarafından el yapımı bomba atıldı. Meydana gelen patlamada maddi hasar meydana geldi.

ÖĞRENCİLER DERSTEYDİ

Diyarbakır Valiliği'nce bugün yapılan yazılı açıklamada, merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi'nde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne PKK'lı teröristler tarafından el yapımı bomba atıldığı ancak şans eseri can kaybının yaşanmadığı belirtildi. Açıklamada, "8.10.2015 günü saat 11.30 sıralarında İlimiz Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi Nükhet Coşkun Caddesi üzerinde bulunan Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesine, öğrencilerin eğitim ve öğretiminin devam ettiği sırada terör örgütü mensuplarınca 1 adet el yapımı bomba (EYB) atılmıştır.

CAN KAYBI YOK

Okul bahçesine atılan EYB sonucunda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmamış, yapılan incelemelerde okulun içerisinde bulunan konteynerin çatısında maddi hasar meydana geldiği tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olarak tahkikat devam etmektedir." denildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Valiliği Güncel Haberler

500

Yorumlar (110)

samsundan:

yav kardeş bi düşünün pkk zırhlı araçlardaki askeri polisi öldürüyor ise pkk sivil öldürmek isterse katliam yapar ayrıca pkk sivillere zarar verecek olursa onu destekleyenlere değill batıdaki faşistlerin okuluna atar bombayı yemezler medya efendi yemezler ne yaparsanız yapın oylar hdp yeeeeee ullaaaaa treklerr

8
32
yanıtYanıtla
BAJER:

KLAVYENİN BOŞ MAHLUKLARI İŞİNİZ GÜCÜNÜZ HDP Yİ KARALAMAK YAZIKLAR OLSUN TÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ SİZE

5
34
yanıtYanıtla
MEMO:

HE HE HEP EZİLEN SİZSİNİZ , TAVUK KAFALI HAİNLER

yanıt4
yanıt0
MerhabaMobil-ANDROID:

Allah inşallah belanızı vererecek. siz hdp ve pkk Kürtlere temsil etmiyorsunuz.

33
2
yanıtYanıtla
keko:

Ferko allah seninde canini alsin devlet yaptigi yeri niye patlatsin geri zekali teroristmisin nesin

yanıt4
yanıt0
hdp:

ne demek kürtleri temsil etmiyoruz?kürtler adına heryere bomba döşüyoruz, görmüyomusun?

yanıt0
yanıt1
Selendi had:

Tabikide pkk nin yapmadığını herkes biliyor ordaki

10
25
yanıtYanıtla
ada:

ahahaha iyice mal a bağladınız :)) . . . sizin evet pekaka yaptı demenizi beklemiyoruz zaten, bir yerlerinizi yırtmayın boşuna, genc ve cocuk katilsiniz bu asla değişmez !!!

yanıt1
yanıt1
vanlı:

Tabiki hdpkk yaptı bu birkaç genç ergeni gönderiyorlar öğrencileri tehdit etmişler bizr katılın diye , red cevabı alınan her okula bunu yapıyorlar. Çekin elinizi çocuklarımızdan sana kendimizemi inanalım

yanıt4
yanıt0
gab:

Simdi biri bana kalkipta bu orgut orda yasayan kurt vatandasimin hakkini hukukunu savunuyor derse ben o adamin ta...

27
7
yanıtYanıtla
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title