Haberler

Dha Yurt Bülteni - 18

Hafif ticari araç sürüye çarptı; 40 koyun telef oldu KONYA'da hafif ticari aracın, yolun karşısına geçmeye çalışan küçükbaş hayvan sürüsüne çarptı, 40 koyun telef oldu.

Hafif ticari araç sürüye çarptı; 40 koyun telef oldu

KONYA'da hafif ticari aracın, yolun karşısına geçmeye çalışan küçükbaş hayvan sürüsüne çarptı, 40 koyun telef oldu.

Kaza, saat 22.30 sıralarında Konya-Ankara karayolu Aşağıpınarbaşı Mahallesi girişinde meydana geldi. Konya yönüne giden 58 yaşındaki Mustafa Er yönetimindeki 42 CFY 33 plakalı hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan küçükbaş hayvan sürüsüne çarpıp, şarampole düştü. Mustafa Er'in yara almadan atlattığı kazada, 40 koyun telef oldu.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan karayolu, telef olan koyunların yoldan kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Sürünün çobanı 21 yaşındaki Tahir Kayyumi, "Araba hızlıydı. Koyunların yarısı karşıda, yarısı buradaydı. Işığı yaktım ama görmedi. Sonra kaza oldu" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Telef olan koyunlar

Kaza yapan araç detay

Çoban röportaj

Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Tolga YANIK / KONYA,

===================================

Kayıp yaşlı adamın, ormanda cesedi bulundu

MERSİN'in Bozyası İlçesi'nde kayıp olarak aranan 75 yaşındaki Osman Boru'nun, ormanlık alanda cesedi bulundu.

Bozyazı'da 23 Temmuz'da evinden bisikletiyle çıkan Osman Boru'dan bir daha haber alınamadı. Yapılan arama çalışmalarında Boru'nun bisikleti Merkez Mahallesi Paşabeleni mevkiinde yol kenarında bulundu. Aramaları bu bölgede yoğunlaştıran AKUT, AFAT, Bozyazı Emniyet Müdürlüğü ve itfaiye ekiplerinin 3 günlük çalışması sonucu Osman Boru'nun ormanlık alanda cesedi bulundu.

Boru'nun cenazesi, Cumhuriyet Başsavcısı'nın yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------------------

-Olay yeri

-İncelemeler

-Ambulans ve cenaze aracından görüntüler

-Bekleyenler

-Detaylar

Haber-Kamera: Mithat ÜNAL / BOZYAZI(Mersin),

==========================================

56. Uluslararası Bursa Festivali, Şebnem Ferah konseriyle son buldu

56'ncı Uluslararası Bursa Festivali'nin son gününde sahneye çıkan rock müziği sanatçısı Şebnem Ferah, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından bu yıl 56'ncısı düzenlenen 'Uluslararası Bursa Festivali'nin kapanış konserinde Şebnem Ferah sahneye çıktı. Ferah, sevilen şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Bursa'ya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirten sanatçı, Açık Hava Tiyatrosu'nun tıklım tıklım dolduğuna sevindi. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan sanatçının şarkılarına 5 bin müziksever eşlik etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Şebnem Ferah sahne performansı

-Orkestradan detaylar

-İzleyicilerden detaylar

Süre: 5 dakika 23 saniye Boyut: 328 MB

Haber-Kamera: Mehmet İNAN / BURSA,

====================================

Tavşanlı'da tüp patladı, iki katlı bina çöktü: 3 yaralı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Tunçbilek Beldesi'nde bir lokantada meydana gelen patlama sonucu 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Patlama sebebiyle lokanta tamamen yıkılırken, komşu işyerleri ve bazı evler de zarar gördü. Olay sonrası ortalık savaş alanına döndü.

Edinilen bilgiye göre,  patlama Tavşanlı ilçesi Tunçbilek Beldesi Köprübaşı Mahallesi'nde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Lokantadaki sanayi tüpünün patlaması sonucu 2 katlı bina tamamen yıkılırken, olayda 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Patlama sırasında çevredeki işyerlerinin camları kırıldı, bir otomobil ise yıkılan binanın altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri patlamada bazı yerlerinden yaralanan 3 kişiyi ayakta tedavi ederken, jandarma ekipleri ise güvenlik şeridi çekerek bölgede güvenlik önlemi aldı.

Patlamanın yaşandığı anları anlatan ve panik yaşayan vatandaşlar ise büyük bir gürültü ile sokağa çıktıklarını söyledi. Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ve Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, olay yerinde incelemelerde bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Ambulanstan görüntü

-Olay yerinden görüntü

-Yıkılan binadan görüntü

-İtfaiyenin çalışmaları

-İş makinasıyla yürütülen çalışmalar

-Vatandaşlardan görüntüler

-Röp.

-Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI(Kütahya),

==============================================

Kafeye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

OSMANİYE'nin Kadirli İlçesi'nde kafe işletmecisi 55 yaşındaki Levent Sağmen, işyerinde 26 yaşındaki Mehmet Türköz'ün tabancalı saldırısında hayatını kaybetti. Olayda kafe çalışanı Serdar Över ise yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi Sumbas Yolu'nda meydana geldi. Levent Sağmen'in işlettiği kafeye gelen Mehmet Türköz, iddiaya göre belinden çıkardığı tabancayla Sağmen'ın oturduğu masaya kurşun yağdırdı. Tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği Sağmen ile çalışanı Serdar Över, kanlar içinde yere yığılırken, Türköz ise olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan Sağmen ve Över, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansları ile hastaneye kaldırıldı. Vücuduna 3 kurşun isabet ettiği öğrenilen 4 çocuk babası Sağmen, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hastanede tedavisi devam eden Över'in durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis zanlı Türköz'ü yakalamak için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------

Olay yerinden görüntü

Polislerin olay yerinde inceleme yapması

Olay yeri ekiplerinin delillere numaratör koyması

Kafenin çevresinden görüntü

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Efendi ERKAYIRAN / KADİRLİ(Osmaniye),

==================================================

Bayındır'daki yangına karşı büyük seferberlik (3)

TURGUTLU KAYMAKAM VEKİLİ ERDOĞDU: ZARAR GÖREN EV VE VATANDAŞIMIZ YOK

Yunusemre Kaymakamı ve Turgutlu Kaymakam Vekili Ahmet Erdoğdu, İzmir'in Bayındır İlçesi'nde başlayıp, rüzgarın da etkisiyle Manisa'nın Turgutlu ilçesine kadar sıçrayan ve Karaköy ile Kabaçınar mahallelerinin boşaltılmasına sebep olan yangın bölgesine gelerek bilgi aldı ve çalışmaları takip etti. Erdoğdu, "Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerimiz yangına müdahale etmeyi sürdürüyorlar. Her iki köyümüzde de zarar gören ev ve vatandaşımız yok. Ölü ve yaralı söz konusu değil. İhtiyaten 2 yatalak hasta sevk edildi. Ambulanslarımız hazır bekletiliyor. Otobüsler hazır bekletiliyor. Yangınla mücadelemiz sürüyor. Sabaha kadar kontrol altına alınmasını ümit ediyoruz. Yer yer 3-5 metreye yaklaşan yerler var, gerekli tahliyeler yapıldı" diye konuştu.

Haber: Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU(Manisa),

=========================================

Otomobil dolandırıcısı yakalandı

UŞAK'ta otomobil dolandırıcılığı ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında aranan üç kişiden biri, polis ekiplerince İzmir'de yakalandı. Diğer iki kişi ise aranıyor.

Uşak'ta oturan ve internet üzerinden ilan vererek otomobilini satmak isteyen Ö.D., kendisini 'Hakan' olarak tanıtan İ.A.'yla (32) fiyatta anlaştı. İzmir plakalı otomobil ile beraberinde M.Y.Ş. (21) ve M.T. (35) ile Uşak'a gelen İ.A., otomobil sahibi Ö.D. ile buluştu. Yapılan pazarlık sonucu üzerinde anlaşılan miktarın banka hesabına yattığını söyleyen İ.A., satışı M.Y.Ş. isimli kişinin üzerine aldı. Otomobil sahibi Ö.D.'ye banka hesabına yatırıldığı iddia edilen paranın sahte EFT işlem dekontunu cep telefonundan mesaj olarak gösteren İ.A., beraberindeki M.Y.Ş. ve M.T. ile otomobili alarak Uşak'tan ayrıldı. Hesabında uzun süre parayı göremeyen Ö.D., dolandırıldığını anlayınca polise gitti. İhbar üzerine harekete geçen polis, otomobilin İzmir'in Buca ilçesindeki Galericiler Sitesi'nde satılmaya çalışıldığını öğrendi. Buraya düzenlenen operasyonla, polis ekipleri otomobili satın alan M.Y.Ş.'yi gözaltına alarak otomobile el koydu. Kayıplara karışan İ.A. ve M.T.'nin aranmasına devam edilirken, M.Y.Ş. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Otomobil ise sahibi Ö.D.'ye teslim edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber: Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK,

===============================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şebnem Ferah Tavşanlı Konya Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title