Fenerbahçe Beko Dörtlü Finale Yükseldi
Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi play-off üçüncü maçında Paris Basketbol'u 98-88 yenerek seriyi 3-0 kazanarak dörtlü finale yükseldi. Tarık Biberoviç'in 21 sayıyla kariyer rekoru kırdığı maçta, sarı-lacivertliler etkileyici bir performans sergiledi. Dörtlü Final, Abu Dabi'de gerçekleştirilecek.
Trabzonspor 19 Yaş Altı Takımı, UEFA Gençlik Ligi İkinciliğiyle Kentine Döndü
UEFA Gençlik Ligi finalinde Barcelona'ya 4-1 kaybederek ikinci olan Trabzonspor 19 Yaş Altı Futbol Takımı, Trabzon Havalimanı'nda taraftarları ve ailesi tarafından coşkuyla karşılandı. Teknik direktör ve takım kaptanı, elde edilen başarıyı ve destekleyen taraftarlara duydukları minnettarlığı ifade ettiler.
Bakan Kurum, Galatasaray Başkanı Özbek'i Kabul Etti
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i kabul ederek spor kulüplerine destek vereceklerini belirtti.
Paris Saint-Germain, Arsenal'i 1-0 Yenerek Avantaj Sağladı
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Paris Saint-Germain, Arsenal'i deplasmanda Ousmane Dembele'nin 4. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Arsenal'in 47. dakikada attığı gol VAR incelemesiyle iptal edildi.