Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
27 Temmuz 2024 Cumartesi 07:39 

Haberlerinde Ara:
Tüm haberlerde    Kültür - Sanat Haberleri kategorisinde   

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Binyamin Netanyahu
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Hakan Fidan
Kamala Harris
Ceren Deniz
Vedat ışıkhan
Yılmaz Tunç
Fevzi Çakmak
Mustafa Ceylan
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Antalya
Bursa
Adana
Paris
Samsun
Mersin
Hatay
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 
 
Günlük
Haber Başlıkları
Size her sabah günün haber başlıklarını e-mail ile gönderiyoruz.
 
E-mail
Abone ol
Abone iptal
 

 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Kültür - Sanat Haberleri

Yozgat'ta Uluslararası Sürmeli Şenlikleri Başladı
Yozgat'ta düzenlenen 23. Uluslararası Sürmeli Şenlikleri başladı. Şenliğin açılışı, Otogar önünde yapılan yürüyüş ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki konserle gerçekleştirildi. Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, şehrin sosyal hayatına katkı sunmayı hedeflediklerini ve 4 gün boyunca birçok değerli sanatçıyı ağırlayacaklarını belirtti. Ayrıca, Yozgat'ın kültür ve sanat şehri olması için çalışmalar yaptıklarını ve bu faaliyetlerin diğer işlerini engellemediğini ifade etti. Konserin ardından Ankara Kent Orkestrası ve sanatçı Elmas İler sahne aldı, etkinlikte havai fişek gösterisi de yapıldı.
AA, 27.7.2024 00:17
Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları oku | Benzer Haberler
  Yozgat'ta Uluslararası Sürmeli Şenlikleri Başladı
Yozgat'ta düzenlenen Uluslararası Sürmeli Şenlikleri başladı. Şenlik kapsamında konserler, mehteran takımı gösterileri ve havai fişek gösterisi gibi etkinlikler düzenlenecek.
AA, 27.7.2024 00:14
Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları oku | Benzer Haberler

62. Uluslararası Bursa Festivali'nde Ceza, Mercan Dede ve Hayko Cepkin aynı sahnede
Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından düzenlenen 62. Uluslararası Bursa Festivali'nde Ceza, Mercan Dede ve Hayko Cepkin bir araya geldi. Merinos Parkı'nda gerçekleştirilen konsere yoğun ilgi gösteren müzikseverler, sanatçıların sevilen şarkılarını eşlik ederek keyifli bir gece geçirdi. Konser sonunda Ceza, Mercan Dede ve Hayko Cepkin uzun süre alkışlandı.
62. Uluslararası Bursa Festivali'nde Ceza, Mercan Dede ve Hayko Cepkin aynı sahneyi paylaştı
Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla düzenlenen 62. Uluslararası Bursa Festivali'nde Ceza, Mercan Dede ve Hayko Cepkin aynı sahneyi paylaştı. Merinos Parkı'nda gerçekleştirilen konsere yoğun ilgi gösteren müzikseverler, konser öncesinde uzun kuyruklar oluşturdu. Gecede sahne alan sanatçılar, sevilen şarkılarından oluşan repertuvarı seslendirdi. Konserde müzikseverler söylenen şarkılara eşlik ederek eğlendi. Gecenin sonunda müzikseverleri selamlayan Ceza, Mercan Dede ve Hayko Cepkin uzun süre alkışlandı.