Emniyet'ten Anneler Günü'ne Özel Anlamlı Video
Emniyet Genel Müdürlüğü, Anneler Günü dolayısıyla şehit ve gazi anneleri ile teşkilat mensuplarının annelerine ithafen duygusal bir video paylaştı. Videoda görevli kadın polisler, operasyon sırasında dua eden anneler ve bir şehit annesinin şehitlik ziyareti görüntüleri yer aldı.
Hatay'da pasajda çıkan yangın söndürüldü
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yangın çıkan pasajdaki 3 iş yerinde hasar oluşurken, itfaiye ekipleri olay yerine müdahale etti.
İsrail ordusu, Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 15 Filistinliyi gözaltına aldı
İsrail ordusu, Batı Şeria'nın farklı bölgeleri ve Doğu Kudüs'e düzenlediği baskınlarda bir baba ile 4 çocuğunun da aralarında bulunduğu 15 Filistinliyi gözaltına aldı. Saldırılar ve gözaltılar, bölgedeki gerginliği artırmaya devam ediyor.
Dervişoğlu: Kadının eli değmezse bu ülkenin geleceğini kurtarmak mümkün değil
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İzmir’de şehit anneleriyle bir araya gelerek kadınların desteğini istedi ve liyakatsizliğe karşı mücadele edeceğini belirtti. Kadının katkısı olmadan Türkiye’nin sorunlarının aşılamayacağını vurguladı.