Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
27 Temmuz 2024 Cumartesi 17:10 

Haberlerinde Ara:
Tüm haberlerde    Son Dakika kategorisinde   

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Binyamin Netanyahu
Hakan Fidan
Kamala Harris
Donald Trump
Ceren Deniz
Vedat ışıkhan
Yılmaz Tunç
Mustafa Bozbey
Sergey Lavrov
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Bursa
Antalya
Paris
Adana
Hatay
Samsun
Mersin
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 
 
Günlük
Haber Başlıkları
Size her sabah günün haber başlıklarını e-mail ile gönderiyoruz.
 
E-mail
Abone ol
Abone iptal
 

 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Son Dakika

Sayfa: 1 2 3 4 5

 sonraki sayfa >>

İYİ Parti Milletvekili Kavuncu, sokak hayvanları kanun teklifi hakkında konuştu
İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu, sokak hayvanlarıyla ilgili kanun teklifi hakkında açıklamalarda bulundu. Kavuncu, kanunun 20 yıldır uygulanmamasının ülkeye bir şey kaybettirmeyeceğini belirtti.
Covid-19 Vakalarında FLiRT ve LB.1 Varyantlarında Artış
Dünya genelinde Covid-19 vakalarında FLiRT ve LB.1 varyantlarında kaygı verici bir artış yaşanıyor. FLiRT varyantlarına sahip hastalarda uzun süreli öksürük ve ateş gibi belirtiler görülüyor. Avrupa Futbol Şampiyonası etkinlikleriyle ilişkilendirilen FLiRT varyantlarının hızla yayıldığı düşünülüyor. Ayrıca, Avustralya'da LB.1 varyantı vakalarında da artış gözlemleniyor.
Galatasaray - Parma hazırlık maçı hangi kanalda yayınlanacak? CANLI (HD) İZLE (Galatasaray hazırlık maçı)
Galatasaray'ın Parma ile yapacağı hazırlık maçının yayın bilgileri merak ediliyor. Maçın hangi kanalda ve hangi saatte olacağı futbol severler tarafından araştırılıyor. Bu önemli hazırlık maçı, Galatasaray'ın sezon öncesi performansını gözler önüne serecek.
Bartın'da Umuma Açık Tuvalette Ölü Bulundu
Bartın'ın Kemerköprü Mahallesi'nde bulunan umuma açık tuvalette hareketsiz bir kişi bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, 74 yaşındaki Nizamettin A'nın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Ceset, otopsi için Bartın Devlet Hastanesine götürüldü.
Yunanistan'a ait sahil güvenlik botu düzensiz göçmenleri Kuşadası'nda bıraktı
Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'a ait sahil güvenlik botunun Kuşadası Kadınlar Denizi bölgesinin batısında kalan bölgede düzensiz göçmenleri taşıyan bot bıraktığını, göçmenlerin sahil güvenlik botuyla kurtarıldığını bildirdi.
Bartın'da umuma açık tuvalette bir kişi ölü bulundu
Bartın'ın Kemerköprü Mahallesi'nde bir kişi, umuma açık tuvalette hareketsiz bir şekilde bulundu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.
Yunanistan'a ait sahil güvenlik botu göçmenleri Kuşadası'nda bıraktı
Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'a ait sahil güvenlik botunun Kuşadası Kadınlar Denizi bölgesinin batısında kalan bölgede düzensiz göçmenleri taşıyan bot bıraktığını, göçmenlerin sahil güvenlik botuyla kurtarıldığını bildirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muharrem Ayı Dolayısıyla Aşure Dağıttı
Manisa 155 No'lu Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, aşure ikramını kardeşlik ve birlik sembolü olarak nitelendirdi.
Türkiye'de İlk Kez Düzenlenen Hike and Fly Anatolia Yarışması Aksaray'da Başladı
Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen Hike and Fly Anatolia yarışması, Aksaray'da başladı. 16 ülkeden 17 sporcu yarışmaya katıldı. Sporcular belirlenen rotada yürüyüş yaparak Hasan Dağı yamaç paraşüt alanına ulaştı ve buradan paraşütle Selime Katedrali'ne iniş yaptı. Yarışmanın Aksaray etabını Fransız sporcu Remi Bourdelle birinci tamamladı. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Kapadokya'nın ekstrem sporlar için ideal bir merkez olduğunu belirtti ve sporcuları ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol ise organizasyonun amacının Kapadokya bölgesinde alternatif turizm çeşitliliğini arttırmak olduğunu söyledi ve ikinci bir yarışma düzenlemeyi planladıklarını açıkladı.
Türkiye'de İlk Kez Düzenlenen Hike and Fly Anatolia Yarışması Aksaray'da Başladı
Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen Hike and Fly Anatolia yarışması Aksaray'da başladı. 16 ülkeden 17 sporcu yarışmaya katıldı ve birinci etap tamamlandı. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, bölgenin ekstrem sporlar için ideal olduğunu belirtti.
Ardahan'ın Göle ilçesinde 23. Ulusal Göle Kültür ve Kaşar Festivali başladı
Ardahan'ın Göle ilçesinde düzenlenen 23. Ulusal Göle Kültür ve Kaşar Festivali, kaşarın tanıtılması ve tanınırlığının artırılması amacıyla başladı. Festivalde halk oyunları gösterileri, cirit takımı gösterisi ve halk ozanlarının söyleşileri yer aldı. Vali Vekili Mustafa Berat Kasımoğlu, Ardahan'ın hayvansal ürünler üretiminde önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak ise ilçede üretilen kaşar peynirinin kendileri için kıymetli olduğunu vurgulayarak, festivallerle kültürlerini yaşattıklarını ifade etti.
Ardahan'da Kaşar Festivali Başladı
Ardahan'ın Göle ilçesinde düzenlenen 23. Ulusal Göle Kültür ve Kaşar Festivali başladı. Festivalde halk oyunları gösterileri, cirit takımı gösterisi ve halk ozanlarının söyleşisi yer aldı. Festivalin amacı, Ardahan'ın üretilen kaşarının tanıtımını ve tanınırlığını artırmaktır.
28 Şubat süreci mağdurları haklarını geri almak için komisyon kurulmasını talep ediyor
28 Şubat Gönüllüleri Platformu Başkanı Şerife Kaya, Konya'da düzenlediği basın toplantısında, 28 Şubat sürecinde zarar gören mağdurların haklarının geri alınması için devletten yeni bir mekanizma, ortak bir komisyon kurulmasını talep etti. Kaya, bu komisyonun mağduriyetleri tespit ederek adaletli bir şekilde hakların iadesini sağlamasını istedi. Ayrıca, 28 Şubat sürecinde işkenceyle ifadeleri alınıp cezaya çarptırılan ve halen hapishanelerde bulunan 160 kişinin yeniden yargılanmasını talep etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize Valiliğini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Valiliğini ziyaret etti. Ayder Yaylası Koruma ve Yenileme Projesi, İl Geneli Kentsel Dönüşüm, Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni'nin ardından Rize Valiliğine geçti. Valilik çıkışında Erdoğan, kendisini bekleyen vatandaşları selamladı.
28 Şubat mağdurları haklarını geri istiyor
28 Şubat sürecinde mağdur olanlar, haklarının geri alınması için komisyon kurulmasını talep ediyor. 28 Şubat Gönüllüleri Platformu Başkanı Şerife Kaya, mağdurların haklarının giderilmesi için devletten yeni bir mekanizma, ortak bir komisyon kurulmasını talep etti. Ayrıca, süreçte işkenceyle ifadeleri alınıp yargılanarak cezaya çarptırılan ve halen hapishanelerde bulunan 160 kişinin yeniden yargılanmasını istedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'deki Güneysu Devlet Hastanesi inşaatını inceledi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Güneysu ilçesinde yapımı devam eden Güneysu Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Erdoğan, inşaatı ziyaret etmeden önce vatandaşlarla görüşüp fotoğraf çektirdi. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ve Rize Valisi İhsan Selim Baydaş da Erdoğan'a eşlik etti.
SGK, belediyelerin prim borçlarına karşılık cami arsası veya kamuya tahsisli alan almadı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), belediyelerin prim borçlarına karşılık bugüne kadar cami arsası veya kamuya tahsisli bir alan alınmadığını ve teminat olarak kabul edilmediğini bildirdi. SGK, yapılan açıklamada, belediyelerin prim borçlarına karşılık olarak cami arsası veya kamuya tahsisli alan almadığını ve bu tür alanların teminat olarak da kabul edilmediğini belirtti.
SGK, belediyelerin prim borçlarına karşılık cami arsası veya kamuya tahsisli alan almadı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), belediyelerin prim borçlarına karşılık bugüne kadar cami arsası veya kamuya tahsisli bir alan alınmadığını ve teminat olarak kabul edilmediğini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize Valiliğini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Valiliğini ziyaret etti. Ayder Yaylası Koruma ve Yenileme Projesi, İl Geneli Kentsel Dönüşüm, Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni'nin ardından Rize Valiliğine geçti. Valilik çıkışında Erdoğan, kendisini bekleyen vatandaşları selamladı.
Sağlık-Sen Genel Başkanı Afyonkarahisar'da Ziyaretlerde Bulundu
Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, Afyonkarahisar'da teşkilat üyeleriyle istişarelerde bulunmak üzere ziyaretlerde bulundu. Doğan, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ndeki 2 Nolu Sağlık-Sen Şube Başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi. Ayrıca, AFSÜ Rektörü ile Sağlık-Sen Kreş projesi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Programının ardından Doğan, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı'nı ziyaret etti.

Sayfa: 1 2 3 4 5

 sonraki sayfa >>