Ümit Özdağ’ın “Bayrağını al, Güvenpark’a gel” çağrısıyla vatandaşlar gazilerin Güvenpark'taki eylemine destek verdi
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Bayrağını al, Güvenpark'a gel" çağrısıyla çok sayıda vatandaş ve Zafer Partisi yöneticisi Güvenpark'ta bir araya geldi. Özdağ, "Meclis sizin bulunduğunuz yerden 400 metre yukarıda. Öcalan'ın ayağına, İmralı'ya komisyon yolladılar, 'Ne istiyorsun? Senin için ne yapabiliriz?' diye. Buraya niye Meclis'den bir komisyon gelip de 'Sizin için ne yapabiliriz?' diye sormuyor" diye sordu. "Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi"ne ilişkin de konuşan Özdağ, "Bu durum kabul edilebilir bir durum değildir. İktidar vatansever AKP'lilerden vatansever MHP'lilerden 'biz bunları yapacağız' diye oy almadı" diye konuştu.
Muğla'da aileler çocuklarıyla doğada buluştu
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Marmaris Günnücek Sığla Ormanı'nda ailelerin ve çocukların doğayla iç içe vakit geçirdiği bir kamp etkinliği düzenledi. Kaymakam ve Genel Müdür'ün katıldığı etkinlikte çeşitli aktiviteler yapıldı.
Alaplı'da otluk yangın söndürüldü
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Alaplı Çayı kenarındaki otluk alanda çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangında 2 dönümlük alan ve 10 yıllık sedir ağacı zarar gördü; yetkililer cam kırıkları konusunda uyardı.
İnegöl'de orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor
Bursa'nın İnegöl ilçesinde İsaören, Sarıpınar ve Hocaköy mahalleleri arasındaki ormanlık alanda saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, 1 helikopter, 4 arazöz, 1 su tankeri ve 2 hizmet aracı ile 31 personel yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.
Karacabey'de Maki Yangını Kontrol Altına Alındı
Bursa'nın Karacabey ilçesi Hayırlar Mahallesi'nde makilik alanda çıkan yangın, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle 1,5 saatte kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sürüyor.