Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu Davasında Sanıkların Yargılanmasına Devam Edildi
Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun 2002'de öldürülmesine ilişkin 10 sanığın yargılandığı davada tutuklu ve tutuksuz sanıkların duruşması yapıldı. Sanıklar adli kontrol tedbirlerinin kaldırılmasını talep etti.
AA, 21.4.2025 15:55
Haftanın tarihine bakış ABD'nin Chicago kentinde işçilerin, 1886'da iş gününün 8 saat olmasına yönelik mücadelesinin başlangıcı kabul edilen 1 Mayıs, "Milletlerarası İşçi Kardeşliği Teşkilatı"nın Paris Kongresi'nde "işçilerin ortak bayramı" olarak benimsendi.
AA,
27.4.2025 11:06
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Eski kaymakama 70 yıl hapis ve 601 bin lira ceza! Suçlamalar çok vahim Depremzedeler için olmayan ihaleleri varmış gibi göstererek çok sayıda firmadan ''teminat'' adı altında, şahsi hesabına para yatırtarak yaklaşık 50 milyon lira dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi eski kaymakamı Mustafa Kılıç, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 70 yıl hapis ve 601 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.
DHA,
28.4.2025 15:30
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Eski kaymakama 70 yıl hapis ve 601 bin lira ceza! Suçlamalar çok vahim Depremzedeler için olmayan ihaleleri varmış gibi göstererek çok sayıda firmadan "teminat" adı altında, şahsi hesabına para yatırtarak yaklaşık 50 milyon lira dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi eski kaymakamı Mustafa Kılıç, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 70 yıl hapis ve 601 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.
DHA,
28.4.2025 15:18
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 30.4.2025 22:36:37