DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan, Üç Fidan'ı Anarken Kardeşlik Vurgusu Yaptı
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ı idam edilişlerinin 53'üncü yılında andı. Bakırhan, idam sehpasından haykırılan kardeşlik mesajlarının halkların eşitliği ve özgürlüğüne dair devrimci bir vasiyet olduğunu belirtti.
ANKA, 6.5.2025 11:06
"Üç Fidan" Anılıyor... CHP Genel Başkanı Özel: "Deniz Gezmiş'in Durduğu Yerde Durmaya Devam Ediyoruz" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın idam edilmelerinin 53. yılında Karşıyaka’da bulunan kabirlerinde düzenlenen anmaya katıldı. Özel, "Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan, yaşamaya, mücadelelerini yaşatmaya, devrim bayrağını, emperyalizmle mücadele bayrağını dalgalandırmaya devam ediyorlar. CHP'liler, CHP'nin gençlik örgütü, gençlik kolları onun peşinden yürümeye devam ediyor. Biz de onlarla birlikte olmaya devam edeceğiz. Biz Deniz Gezmiş'in durduğu yerde durmaya devam ediyoruz" dedi.
ANKA,
6.5.2025 12:39
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Deniz Yücel: İl Emniyet Müdür Yardımcısının Tavrı Çok Ciddi Bir Kuşku ve Şüphe Uyandırmaktadır CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Genel Başkanımızın aracının ve kendisine refakat eden korumaların araçlarının otoparka alınmama meselesi var. Biz burada kurum olarak, kurumsal olarak kimseyi suçlamıyoruz. Ancak kurumlar içerisinde bu saldırıyı kolaylaştırıcı vazifesi gören kişiler olabilir. Emniyet Müdür Yardımcısının tavrı da bu konuda çok ciddi bir kuşku ve şüphe uyandırmaktadır. İl Emniyet Müdür Yardımcısı hakkında başta Emniyet Genel Müdürlüğünce teftiş kurulunca bir müfettiş görevlendirilmesi ve bu konunun üzerine gidilmesi gerektiğini ifade ediyorum" dedi.
ANKA,
5.5.2025 22:07
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Dem Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları Van'da Öğrencilerle Buluştu DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Van Demokratik Öğrenci Birliği tarafından düzenlenen panele katıldı. Hatimoğulları, “Biz barış ve demokratik toplum çağrısını Türkiye’nin dört bir yanında emek ve meslek örgütleri, muhalefet partileri, inanç kurumları, kadın hareketleri ve toplumun farklı kesimleriyle gerçekleştirdik. 3 milyon haneyi hedefleyen ev ziyaretlerimiz olacak" dedi.
ANKA,
3.5.2025 01:45
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 7.5.2025 17:22:56