İmamoğlu'nun X Hesabına Erişim Engeli... Özgür Özel: "Çoğunluk Enerjisinin Verdiği Güçle Bu Dijital Darbeye de Direniriz, Püskürtürüz" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu tutuklu bulunduğu Silivri cezaevinde ziyaret etti. Özel, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, İmamoğlu’nun X hesabına getirilen erişim engelini dijital darbe olarak tanımlayarak “Biz her darbeye direndiğimiz gibi yüksek bir moralle, büyük bir inançla, çoğunluk enerjisinin verdiği güçle bu dijital darbeye de direniriz, püskürtürüz. Kimsenin şüphesi olmasın. Çoğunluk enerjisi bizde. Size tasa ve panik düşüyor. Panikten sonra sıra idrake geliyor. Ümit ediyorum, idrak edeceksiniz. O zaman konuşmaya başlayacağız. O zaman Türkiye için de sizin için de bir çıkış yolu bulacağız” dedi.
ANKA,
8.5.2025 15:35
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
TRT'ye İlişkin Düzenlemelerin de Görüşüldüğü Plan ve Bütçe Komisyonu Gergin Başladı... CHP'li Ağbaba: "Bizim Ödediğimiz Vergilerle Bize Küfrediyorlar" TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Bazı Kanunlar ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmeleri başladı. Teklifin TRT'ye ilişkin düzenlemelerine CHP milletvekilleri tepki gösterdi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "19 Mart'ta bir darbe girişimi oldu. Darbe girişiminin siyasi ayağı karşımızda oturuyor; AK Parti. Mali ayağı Maliye Bakanlığı, medya ayağı ise TRT. Tam bir arpalığa dönüşmüş durumda. Ne kadar AKP'li varsa TRT'nin yönetim kurulu üyesi. Bizim ödediğimiz vergilerle bize küfrediyorlar. TRT, A Haber'den beter oldu. Yakında millet bu kumandayla sizi gönderecek" dedi.
ANKA,
7.5.2025 11:01
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Deniz Yücel: İl Emniyet Müdür Yardımcısının Tavrı Çok Ciddi Bir Kuşku ve Şüphe Uyandırmaktadır CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Genel Başkanımızın aracının ve kendisine refakat eden korumaların araçlarının otoparka alınmama meselesi var. Biz burada kurum olarak, kurumsal olarak kimseyi suçlamıyoruz. Ancak kurumlar içerisinde bu saldırıyı kolaylaştırıcı vazifesi gören kişiler olabilir. Emniyet Müdür Yardımcısının tavrı da bu konuda çok ciddi bir kuşku ve şüphe uyandırmaktadır. İl Emniyet Müdür Yardımcısı hakkında başta Emniyet Genel Müdürlüğünce teftiş kurulunca bir müfettiş görevlendirilmesi ve bu konunun üzerine gidilmesi gerektiğini ifade ediyorum" dedi.
ANKA,
5.5.2025 22:07
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 15.5.2025 21:27:25