Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Antalya'da İklim Değişikliği ve Ulaşım Konferansı Düzenlendi Antalya'da, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı tarafından gerçekleştirilen 'Türkiye'de İklim Değişikliğine Uyum Eyleminin Güçlendirilmesi Projesi' kapsamında 'İklim Değişikliği ve Ulaşım, İletişim Sektörü' konulu farkındalık artırma konferansı düzenlendi. Proje ile iklim değişikliğine uyum eylemlerinin güçlendirilmesi ve sürdürülebilir kalkınma amaçlarına vurgu yapıldı.
AA,
31.7.2025 17:26
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
UNDP, Eskişehir'de İklim Değişikliği Tarım Projesini Denetledi Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Türkiye'de iklim değişikliğine karşı yürütülen tarım projeleri arasında ilk saha denetimini Eskişehir'de gerçekleştirdi. 'İklim Değişikliğine Dayanıklı Tarımsal Üretim Modeli' projesi, su kaynaklarının korunması ve iklim değişikliğine karşı dirençli tarım yöntemlerinin yaygınlaştırılmasını hedefliyor.
İHA,
29.7.2025 15:22
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Çin ve AB'den Küresel İklim İşbirliği Vurgusu Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, Avrupa Birliği ile iklim değişikliğinin azaltılması ve yeşil dönüşüm konularında işbirliğini artırmaya istekli olduklarını açıkladı. Enerji dönüşümü ve düşük karbonlu kalkınma üzerinde durulurken, iklim yönetişimine yönelik ortak çabaların önemi vurgulandı.
Xinhua,
7.7.2025 16:26
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 6.8.2025 21:06:43