Özgür Özel'in el işaretine Dilek İmamoğlu müdahale etti
CHP'nin Kadıköy'deki Cumhuriyet kutlamalarında Özgür Özel ve Dilek İmamoğlu'nun otobüs üzerindeki samimi anı sosyal medyada gündem oldu. Özel'in el hareketine Dilek İmamoğlu'nun gülerek müdahale ettiği anlar kısa sürede viral olurken, görüntülere farklı yorumlar yapıldı.
Haberler.com, 30.10.2025 09:42
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Dilek Hanım'ın Pasaportunu İptal Ettiler; Bu Yaptığınız Ucuzluk" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'na eşi Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu için kanunen verilen yeşil pasaportun gerekçe gösterilmeksizin iptal edildiğini belirterek, "Dilek Hanım yurt dışına Ekrem Bey’e verilmiş olan bir ödülü almak üzere çıkacaktı. Dilek Hanım'a yurt dışına çıkmaya niyet ettiğinde, bir haber yolladılar ve dediler ki ‘Pasaportu iptal onun.’ Sayın Erdoğan’a söylüyorum: Seçildiğinde altına bacağı kırık sandalye vererek küçük düşürmeye çalıştığınız kişiye o yaptığınız ucuzluktu, bu yaptığınız da ucuzluk. Diplomatik pasaportu iptal etsen ne olur, etmesen ne olur" dedi.
ANKA,
5.11.2025 12:58
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel: "Biz Partili Cumhurbaşkanı'nı Dinlemeye Gitmeyince 'Meclis'te Protesto mu Olur' Dediler. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Anıtkabir’e gitmemesine ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen resepsiyona katılmamasına ilişkin "Biz oraya gitmeyince 'Ya Meclis’te protesto mu olur?' dediler. Meclis’te olmayan protesto Anıtkabir’de mi oluyor? Tayyip Erdoğan’ın bulunduğu yerde konuşmasını dinlememeye gitmemeyi ayıplayanlara o zaman Anıtkabir’e, cumhurbaşkanı resepsiyonuna gitmemeyi meşru protesto görenlere AK Parti tarafında ‘Mesajı alalım’ diyenlere ya da bunu bir protesto diye yapanlara millet sorsun. Şimdi Anıtkabir’e gitmemek protesto mu oluyor, külliyeye gitmemek protesto mu oluyor? Bunu oturup kendileri değerlendirsinler, bizi uğraştırmasınlar” dedi.
ANKA,
31.10.2025 15:01
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel: Bizim Çerçevemiz, Erdal İnönü'nün Her Bir Kürt'ün Oyunu ve Temsilini, Her Etnisiteden İnsanın Oyunu Değerli Gören Yaklaşımı Vasiyettir CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu ülkede işine geldiğinde sahnelere çıkıp, Kürtçe sloganlar atıp, Kürt sanatçılarla birlikte selamlar verip, partisine oy isteyenler; işine geldiğinde İmralı’dan mektup alıp İstanbul’da Anadolu Ajansı’na okutanlar, işine gelmediğinde Kürt siyasetçileri, Kürtleri kriminalize ediyorlar, onlarla kurulan ilişkileri ayıplıymış gibi gösteriyorlar. Şimdi işlerine gelmiş, kendilerince bir süreç yürütüyorlar. Biz onların çizdiği çerçeveye mahkum değiliz. Bizim çerçevemiz; Erdal İnönü’nün her bir Kürt’ün oyunu ve temsilini Türklerin de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı olan her etnisiteden insanın oyu ve kimliği gibi değerli gören yaklaşımı hepimize bir vasiyettir" dedi.
ANKA,
31.10.2025 16:48
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Esenyurt'ta "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel: "Ne Ahmet Özer'den 'Terörist' Ne de Ekrem İmamoğlu'ndan 'Casus' Çıkar" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'ta düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, "Türkiye'de herkesin bilgileri yurtdışındaki sitelerde satılıyor. Ama utanmadan İstanbul'un verileri üzerinden karalama kampanyası yürütüyorlar. Buradan açık söylüyorum: Ne Ahmet Özer'den terörist ne de Ekrem İmamoğlu'ndan casus çıkar. Her türlü pisliğin çıktığı ama sizin tarafınızdan ört pas edildiği millet tarafından biliniyor. Gerçek er ya da geç ortaya çıkacak, bundan eminim" dedi. Özel, hakemlere yönelik bahis soruşturmasına ilişkin ise, "Bu millet bu seçimde senin üstünü çizecek, bu pisliği bitirecek, tertemiz bir Türkiye'yi başlatacak" tepkisinde bulundu. Tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in itirafçı olacağı iddialarına tepki gösteren Özel, "Muhittin Bey'e bu ahlaksız teklifi sunanları, onu ve ailesini sağlığıyla sınayanları millete şikayet ediyorum" diye konuştu.
ANKA,
30.10.2025 22:48
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 9.11.2025 13:36:54