Fırtına Vadisi'nde Bungalov Yıkımlarına Köy Halkı Tepki Gösterdi: Madem Kaçak Yapıydı, Niye Devlet Bizden Vergi Levhası Açıp Vergi İstiyor? CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Fırtına Vadisi'nde bungalov yıkımına karşı çıkan köylülere destek verdi. "İnsanların yıllardır alın teriyle yaptığı bu işletmeler, turizme katkı sunuyor. Devlet vatandaşı cezalandırmak yerine, çözüm üretmeli" diyen CHP'li Ocaklı, "Ayder'in kenarında, Ayder'in ortasında, derenin kenarında sıfır olan otelleri yıkmayıp; belediyeye ait sosyal tesisleri yıkmayıp ya da kimliği belirli insanların yerlerini yıkmayıp özellikle bu köylülere, bu köylülerin kazançlarına göz dikmek akıl dışı bir tutumdur" sözleriyle yıkıma tepki gösterdi.
ANKA,
27.10.2025 23:21
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Muslera kaç gol attı? Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde sorulan sorular, izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Sorular karşısında izleyiciler, yarışmacının hangi cevabı vereceğini heyecanla bekliyor. Aynı zamanda doğru cevabın ne olduğunu araştırarak bilgiye ulaşmaya çalışıyorlar. Yarışma, eğlenirken öğrenmeyi mümkün kılıyor ve ekran başındaki izleyiciler de kendilerini yarışmacı gibi hissedip soruları yanıtlamaya çalışıyor. ki,
Haberler.com,
23.10.2025 21:45
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı CHP Aksaray İl Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediği Fener Alayı etkinliğiyle Aksaray'da halkı bir araya getirdi. İl Başkanı Bilal Özdemir, demokratik bir Türkiye için sandığın bir an önce gelmesini beklediklerini vurguladı. CHP'li yöneticiler, halkın özgürleşme taleplerine dikkat çekti.
ANKA,
29.10.2025 00:49
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Tanju Özcan: Kılıçdaroğlu görevi kabul ederse, CHP'den istifa ederim Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP'de 'mutlak butlan' kararı çıkması durumunda partinin başına gelecek heyeti cunta heyeti olarak kabul edeceğini söyledi. Özcan, "O cunta CHP'yi yönettiği sürece, Kılıçdaroğlu ve arkadaşları da 'Biz bu görevi kabul ediyoruz' derse, ben bu siyasi cunta partinin başından gidinceye kadar CHP üyeliğimi istifa etmek suretiyle askıya alacağım." dedi.
DHA,
23.10.2025 14:59
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 2.11.2025 23:29:17