Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
5 Kasım 2025 Çarşamba 21:41 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Selahattin Demirtaş
Devlet Bahçeli
Ekrem Imamoğlu
Hakan Fidan
Figen Yüksekdağ
Mahinur Özdemir Göktaş
Mehmet Fatih Kacır
Murat Kurum
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Samsun
Antalya
Bursa
Aydın
Adana
Kocaeli
Kayseri
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Bülent Ecevit'in 19'uncu Ölüm Yılı... Özgür Özel: "İlk Seçimde İktidar Olacağız ve Genel Başkanımıza Verdiğimiz İkinci ve Büyük Sözü Tutmuş Olarak Buraya...

Eski Başbakan ve CHP Genel Başkanı Bülent Ecevit, ölümünün 19’uncu yılında, mezarı başında anıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, genel başkan olduktan sonra Ecevit’in mezarı başında verdiği sözü hatırlatarak, “Verdiğimiz sözü dört ay sonra tutmuşuz. O günden bugüne de partimiz Türkiye’nin birinci partisi. İlk seçimde iktidar olacağız ve verdiğimiz ikinci ve büyük sözü tutmuş olarak bir kez daha buraya geleceğiz” dedi.
ANKA, 5.11.2025 13:04


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Karaoğlan Bülent Ecevit 19. Yılında Anılıyor
Eski Başbakan Bülent Ecevit, vefatının 19. yılında tarihi katkıları ve siyasetçi kimliğiyle anılıyor.
AA, 4.11.2025 11:21   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Eski Başbakan Bülent Ecevit, vefatının 19. yılında anılıyor
Türk siyasetinde "Karaoğlan" lakabıyla anılan, Kıbrıs Barış Harekatı ve bölücü terör örgütü elebaşının yakalanmasına kadar çok sayıda tarihi olayda baş aktör olan, 5 Kasım 2006'da vefat eden eski Başbakan Bülent Ecevit, vefatının 19. yılında anılıyor.
AA, 4.11.2025 11:09   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Bülent Ecevit'in Mirası
Karaoğlan Bülent Ecevit, Türk siyasetinde önemli bir figürdü; 2006'da vefat etti.
AA, 2.11.2025 10:45   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Haftanın tarihine bakış
Beş kez Başbakanlık görevinde bulunan ve Türk siyasetinde "Karaoğlan" lakabıyla anılan Bülent Ecevit, 1974'teki Kıbrıs Barış Harekatı sırasında hükümetin başında yer aldı.
AA, 2.11.2025 10:34   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel'den Ecevit'in 19. Yıl Anması
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bülent Ecevit'in kabrini ziyaret edip ülkenin geleceği için mücadele edeceğini vurguladı.
AA, 5.11.2025 13:04   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: Hukukun Üstünlüğü İçin Çalışıyoruz
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bülent Ecevit'in kabrini ziyaretinde yaptığı konuşmada ülkenin içinde bulunduğu zor duruma dikkat çekerek, hukukun üstünlüğünü sağlamak için mücadele edeceklerini vurguladı. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasına da değindi.
AA, 5.11.2025 12:53   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Elmadağ Belediyesi Toplu Açılış Töreni... Özgür Özel: Atatürk'ün Partisinden Ajan Çıkmaz, CHP Bu Ülkenin Birliğinin Teminatıdır
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Elmadağ Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, partisinin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'na yöneltilen "casusluk" suçlamasına tepki göstererek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisinden ne ajan çıkar, ne bu milletin aleyhine bir şey yapacak kimse çıkar. CHP, bu ülkenin varlığının, birliğinin, bütünlüğünün, inanç özgürlüğünün, herkesin istediği gibi yaşamasının, istediği gibi giyinmesinin, istediği gibi ibadet etmesinin, istediği gibi eğlenmesinin teminatıdır" ifadesini kullandı.
ANKA, 28.10.2025 19:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Dilek Hanım'ın Pasaportunu İptal Ettiler; Bu Yaptığınız Ucuzluk"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'na eşi Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu için kanunen verilen yeşil pasaportun gerekçe gösterilmeksizin iptal edildiğini belirterek, "Dilek Hanım yurt dışına Ekrem Bey’e verilmiş olan bir ödülü almak üzere çıkacaktı. Dilek Hanım'a yurt dışına çıkmaya niyet ettiğinde, bir haber yolladılar ve dediler ki ‘Pasaportu iptal onun.’ Sayın Erdoğan’a söylüyorum: Seçildiğinde altına bacağı kırık sandalye vererek küçük düşürmeye çalıştığınız kişiye o yaptığınız ucuzluktu, bu yaptığınız da ucuzluk. Diplomatik pasaportu iptal etsen ne olur, etmesen ne olur" dedi.
ANKA, 5.11.2025 12:58   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Anıtkabir'e Yürüdü
CHP, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Anıtkabir'e yürüyüş düzenleyerek Atatürk'ü andı.
ANKA, 29.10.2025 18:21   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Ankara İl Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Anıtkabir'e Yürüdü
CHP Ankara İl Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'e yürüyüş düzenledi. İl Başkanı Ümit Erkol, Cumhuriyet değerlerinin tehdit altında olduğunu vurgulayarak, bu değerlere sahip çıkma görevine dikkat çekti.
ANKA, 29.10.2025 18:09   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Esenyurt'ta "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel: "Ne Ahmet Özer'den 'Terörist' Ne de Ekrem İmamoğlu'ndan 'Casus' Çıkar"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'ta düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, "Türkiye'de herkesin bilgileri yurtdışındaki sitelerde satılıyor. Ama utanmadan İstanbul'un verileri üzerinden karalama kampanyası yürütüyorlar. Buradan açık söylüyorum: Ne Ahmet Özer'den terörist ne de Ekrem İmamoğlu'ndan casus çıkar. Her türlü pisliğin çıktığı ama sizin tarafınızdan ört pas edildiği millet tarafından biliniyor. Gerçek er ya da geç ortaya çıkacak, bundan eminim" dedi. Özel, hakemlere yönelik bahis soruşturmasına ilişkin ise, "Bu millet bu seçimde senin üstünü çizecek, bu pisliği bitirecek, tertemiz bir Türkiye'yi başlatacak" tepkisinde bulundu. Tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in itirafçı olacağı iddialarına tepki gösteren Özel, "Muhittin Bey'e bu ahlaksız teklifi sunanları, onu ve ailesini sağlığıyla sınayanları millete şikayet ediyorum" diye konuştu.
ANKA, 30.10.2025 22:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Grup Toplantısı... Özgür Özel: " Sayın Akın Gürlek'e Soruyorum: Başsavcılık Görevinin ve Maaşının Yanında Başka Bir Gelir Elde Ettiniz mi Resmi...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ekrem Başkanı, yolsuzlukla, hırsızlıkla, rüşvetle, itibarsızlaştırmaya çalışan, terörle irtibatlamaya çalışan ve Ekrem Başkan gibi milliyetçiyi, vatanseveri casuslukla itham edip ikinci tutuklamasını yaptırtan kişiye, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı'na, Sayın Akın Gürlek'e soruyorum: Başsavcılık görevinin ve maaşının yanında başka bir gelir elde ettiniz mi resmi yoldan? Yarın akşama kadar bu sözlü soruma cevap bekliyorum. Cevap gelmediği takdirde yarın akşamki mitingimizde bu sözlü sorumun cevabını verdikten sonra tüm basın yayın organlarına ilgili belgeleri yolluyorum. Hadi bakalım" dedi.
ANKA, 4.11.2025 15:13   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Grup Toplantısı... Özel'den Erdoğan'a "Demokrasi Treni" Tepkisi: O Trenden İneceksin Ama O Tren, Yolun Sonuna Kadar Devam Edecek
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın demokrasiye ilişkin yaptığı "tren" benzetmesine tepki göstererek, "Bindiği trenin lokomotifi, raylarını döşeyen kişi benim partimin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. O trenden ineceksin sen ama o tren yoluna devam edecek. Yolun sonuna kadar devam edecek. Kimsin sen, sen karşısında dururken sana rağmen döşendi o raylar. O rayları döşeyeni senin çok sevdiklerin idama mahkum ettiler Kurtuluş Savaşı’na girişmesin diye" dedi.
ANKA, 4.11.2025 15:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Sözcüsü Yücel: "Kendinize Güveniyorsanız Getirin Sandığı, İstanbul Seçimlerini Yenileyelim"
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "‘İstanbul’un bir fetret devri daha yaşamasına gönlüm razı değil’ diyen Sayın Cumhurbaşkanına sesleniyoruz: Sizin kibriniz, bu milletin iradesinden büyük değildir. Kendinize güveniyorsanız getirin sandığı, İstanbul seçimlerini yenileyelim. İstanbul’un fetret devri mi sonra eriyor, AKP’nin lale devri mi; hep birlikte görelim” dedi.
ANKA, 3.11.2025 18:18   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel Esenyurt'ta konuştu
CUMHURİYET Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Esenyurt'ta düzenlediği mitingde konuştu.
DHA, 30.10.2025 22:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Muğla'da Cumhuriyet Bayramı Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı
Muğla Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kentin dört bir yanında düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Atatürk Cumhuriyeti gençlere emanet etti çünkü gençler gelecek demek. Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır. Ne mutlu Türk’üm diyene! Yaşasın Cumhuriyet" dedi. 
ANKA, 30.10.2025 16:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: Cumhuriyetin Kolonları Kesilmeye Çalışılıyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının Cumhuriyetin temel değerlerini hedef aldığını belirtti. Demokrasi, adalet, sosyal devlet ve laiklik kolonlarının yıpratıldığına dikkat çekti. Özel, Cumhuriyetin tarihsel önemine vurgu yaparak, halkın hukuksuzluklara karşı direncini artırması gerektiğini ifade etti.
ANKA, 29.10.2025 22:18   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cumhuriyet'in İlanı: Yeni Bir Dönem
29 Ekim 1923'te Türkiye Cumhuriyeti ilan edildi, Atatürk ilk cumhurbaşkanı seçildi.
AA, 28.10.2025 11:18   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Türkiye Cumhuriyeti 102 yaşında
Anadolu'nun düşman işgalinden kurtarılmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, TBMM'nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet'i ilan etmesiyle Türk tarihinde yeni bir sayfa açıldı ve "Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir" sözü de devlet yönetiminde en belirgin şekliyle yerini aldı.
AA, 28.10.2025 11:07   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 5.11.2025 21:41:06
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.