Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin  -  Yerel Haberler
20 Nisan 2024 Cumartesi 03:21 

Haberlerinde Ara:
Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Ismail Kartal
Yılmaz Tunç
Irfan Can Kahveci
Dusan Tadic
Duygu Nebioğlu
Memduh Büyükkılıç
Metin Akpınar
Mehmet Şimşek
Mehmet Şimşek
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Tokat
Izmir
Antalya
Bursa
Samsun
Aydın
Adana
Kayseri
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber

 

SÜLEYMAN SOYLU Haberleri

SÜLEYMAN SOYLU haberleri için kaynağı.
Bu haberleri sitenize eklemek için tıklayın.

 

<< önceki sayfa

Sayfa: 1 2 3


Polis şark görevi değişti mi, kaç bölgede şark görevi var 2023?
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanlığındaki Şehit Demet Sezen Konferans Salonu'nda düzenlenen "81 İl Emniyet Müdürlüğü Personel İstişare Toplantısı"na katıldı. Toplantının ardından merak edilenler arasında Polis şark görevi değişti mi, kaç bölgede şark görevi var 2023? soruları yer aldı.
Haberler.com, 29.12.2022 15:34   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


2022'nin en çok konuşulan isimlerinden Süleyman Soylu kimdir? Süleyman Soylu hayatı ve biyografisi!
2022'nin nabzını tutan İnsansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre, en fazla habere konu olan kişileri raporladı. Bu yıl 8.423 haber kaynağında 1.314.721 adet haber yapılan Süleyman Soylu, toplamda 18.275.473.38 okunma sayısı ile listenin önemli isimleri arasında yer aldı. Peki, Süleyman Soylu kimdir. İşte, Süleyman Soylu hayatı ve biyografisi .
Haberler.com, 23.12.2022 13:57   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler



Taksim patlamasını kim üstlendi? Taksim saldırısını PKK'mı yaptı? Taksim saldırısını kim yaptı?
Dün öğlen saatlerinde İstiklal Meydanı'nda meydana gelen acı olayın ardından vatandaşlar Taksim'e bombayı kim bıraktı? Taksim'de bomba patlatan yakalandı mı? sorularını merak etti. Arama motorlarında Taksim'e bombayı kim bıraktı? sorusu aratıldı. Peki, Taksim patlamasını kim üstlendi? Taksim saldırısını PKK'mı yaptı? Taksim saldırısını kim yaptı? İşte detaylar...
Haberler.com, 14.11.2022 09:32   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Taksim'de kaç ölü kaç yaralı var? Taksim patlamasında kaç kişi öldü? Taksim patlamasında ölen kişilerin isimleri belli mi? Patlamada ölenler listesi!
İstanbul Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nde patlama oldu. Caddenin en kalabalık olduğu saatlerde meydana gelen patlamanın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. Patlama nedeniyle çevredeki kaldırım taşları yerinden sökülürken, çok sayıda dükkanın camları kırıldı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın isimler ise merak ediliyor. Peki, Taksim'de kaç ölü kaç yaralı var? Taksim patlamasında kaç kişi öldü? Taksim patlamasında ölen kişilerin isimleri belli mi?
Haberler.com, 14.11.2022 07:55   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Taksim patlaması ölenlerin isim listesi? Taksim'de kaç kişi öldü ölenler listesi! (Arzu Özsoy Mukaddes Elif, Adem Topkara, Ecrin Meydan, Yusuf Meydan)
İstanbul Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nde patlama oldu. Caddenin en kalabalık olduğu saatlerde meydana gelen patlamanın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. Patlama nedeniyle çevredeki kaldırım taşları yerinden sökülürken, çok sayıda dükkanın camları kırıldı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın isimler ise merak ediliyor. Peki, Taksim patlaması ölenlerin isim listesi? Taksim'de kaç kişi öldü?
Haberler.com, 14.11.2022 07:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


 

<< önceki sayfa

Sayfa: 1 2 3

 



Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 20.4.2024 03:21:42
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.