Yerel Seçimlerin 1'inci Yılında 'Belediyeler' Buluşması Yapıldı
Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Kent Konseyi'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen 5'inci Yerel Reform Buluşmaları'nda, sorunlar ve çözüm yolları masaya yatırıldı. Başkan Yavaş, kamu hizmetlerinin kalitesini artırmak ve ulaşım sorunlarına karşı raylı sistem projelerini gündeme getirdi.
AA, 21.4.2025 16:30
Mansur Yavaş: "Daire Başkanınızın Evinden 26 Kilo Altın, 2 Milyon Dolar Para Çıkmış, Sormaz Mısınız 'Bu Paranın Kaynağı Nedir' Diye" Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Belediyelerden memnuniyet yüzde 58 oranında çıkınca belediyeleri itibarsızlaştırmaya geçtiler. Sizin bir daire başkanınızın evinden 26 kilo altın, 2 milyon dolar para çıkmış. Sizin üst düzey bürokratlarınız İstanbul’daki lüks villa projesinde sıraya girmişler. Hiç bunlara sormaz mısınız ‘Bu paranın kaynağı nedir, sizin maaşınız belli’ diye. Derhal Ekrem Başkanı serbest bırakın. Bu işe girenler bunun bedelini ödeyecektir ama bu bedel ödeyenlerin hepsi yarın kahraman olacak, haksız ve hukuksuz yere bu bedel ödettirenlerin hepsi de tarihin karanlık sayfalarına gireceklerdir" dedi.
ANKA,
21.4.2025 17:36
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel Silivri'de... "Ekrem İmamoğlu'nun Kendisi Bile Bu Vakitten Sonra Adaylıktan Çekilemez" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin cumhurbaşkanı adayı ve görevden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde ziyaret etti. Özel, ziyareti sonrasında, “‘Pazarlık ediyorlar, tutuksuz yargılama karşılığında Ekrem İmamoğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olmamasını taahhüt edecekler.’ Ekrem İmamoğlu’nun kendisi bile bu vakitten sonra cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilemez. 15,5 milyon kişi vermiş o oyu ona. Türkiye’nin bundan sonraki cumhurbaşkanı, milletimiz takdir ederse inşallah Ekrem İmamoğlu’dur. O yüzden biz öyle Erdoğan’dan, İmamoğlu’na özgürlük dileneceğiz, karşılığında da adaylık vereceğiz. Biz bu siyasetin insanı olsaydık bugün burada olmazdım ben” dedi.
ANKA,
27.4.2025 19:46
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 30.4.2025 22:52:39