Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
30 Nisan 2025 Çarşamba 18:11 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Ekrem Imamoğlu
Giorgia Meloni
Mahinur Özdemir Göktaş
Mehmet Kasapoğlu
Murat Ongun
Osman Aşkın Bak
Hakan Fidan
Vladimir Putin
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Antalya
Bursa
Adana
Samsun
Aydın
Gaziantep
Kayseri
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı: " 2-3 Ay İçinde Türkiye Bir Seçim Takvimine Hazır Olsun ve Kazanan Türkiye Olacak, Biz Olacağız"

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı,  ''Üç ay içinde TBMM’de bir erken seçim takvimi duyacaksınız. Artık meyve olgunlaştı ve bu daldan indirilmesi de 2-3 aydır. 2-3 ay içinde Türkiye bir seçim takvimine hazır olsun ve kazanan Türkiye olacak, biz olacağız. Ekrem İmamoğlu da cumhurbaşkanı adayımız olacak” dedi.
ANKA, 22.4.2025 14:56


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Deniz Yücel: "Bu Millet Erdoğan'ı Çoktan 'İstenmeyen Adam' İlan Etmiştir"
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Erdoğan kabul etmek istemese de anlayıp anlamazlıktan gelse de bu millet Erdoğan’ı çoktan ‘istenmeyen adam’ ilan etmiştir. Buradan Sayın Erdoğan’a ve AK Parti iktidarına sesleniyoruz: Bir kez olsun kendinizi değil, milleti düşünün. Cesaretiniz varsa getirin sandığı, bu kötü gidişat sona ersin” dedi.
ANKA, 21.4.2025 20:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yücel'den İktidara Sert Eleştiriler
Deniz Yücel, iktidarın hukuksuz uygulamalarını eleştirerek, millet iradesine vurgu yaptı.
DHA, 21.4.2025 20:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




CHP'li Yücel: Gülizar Biçer Karaca, Anayasa hükmünün gereğini yerine getirmiştir
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Gülizar Biçer Karaca, yine bir hukukçu olan Sayın Numan Kurtulmuş'un yapması gerekip de 1,5 yıldır yapmadığını yapmış, Anayasa hükmünün gereğini yerine getirmiştir.
DHA, 21.4.2025 20:12   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'den Çay Fiyatı ve İşçi Alımı Açıklamaları
CHP'li Ocaklı, 2025 çay alım fiyatının 35 TL olması gerektiğini ve işçi alımının kura ile yapılmasını istedi.
AA, 22.4.2025 13:00   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Ocaklı: 2025 Yaş Çay Alım Fiyatı 35 TL Olmalı
CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, 2025 yılı yaş çay alım fiyatının 35 TL olması gerektiğini belirtti. Ocaklı, iktidarın çay üreticisini mutlu etmeyecek bir kanun teklifi hazırladığını ve işçi alımlarının mülakatla yapılmasını eleştirdi. Ayrıca, Türkiye'nin bir seçim takvimine hazırlanması gerektiğini vurguladı.
AA, 22.4.2025 12:49   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özel: "Depreme Karşı En Büyük Risk Faktörü, Ak Parti'nin Yereli Tanımayan, Vahşi, Rantçı ve Talancı Anlayışıdır"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün İstanbul'da yaşanan depremler sonrasında iktidarı eleştirerek, "Dün çalışmayan GSM şebekesi eserleridir. Dün yolların tıkanması, parkların dolması, toplanma alanı bulunamaması da bu iktidarın eseridir. Eğer gerçekten samimilerse İstanbul'a özel olarak şu sözü versinler. ‘Biz, bundan sonra ilçe ve il belediyelerinin imar vermediği yere bakanlık eliyle imar vermeyeceğiz’ desinler. Bu işin şöyle siyaseti vardır: AK Parti, kadına, çocuğa, gence iyi gelmediği gibi; doğaya, çevreye de iyi gelmediği gibi; deprem riskine de iyi gelmemektedir. Depreme karşı en büyük risk faktörü, AK Parti'nin yereli tanımayan, Ankara'dan imar düzenlemesi yapan, vahşi, rantçı ve talancı anlayışıdır" ifadelerini kullandı.
ANKA, 24.4.2025 17:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Gürer: "Ak Parti İktidarlarında İşçi Emekçi Modern Köleye Dönüştürüldü"
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “1 Mayıs işçinin emekçinin bayramı kutlu olsun. AKP’nin 22 yıllık iktidar süreci işçi ve emekçinin haklarının budandığı ve modern köleliğe dönüştürüldüğü bir süreç oldu” dedi.
ANKA, 30.4.2025 11:13   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM'de İBB Soruşturması Tartışmaları
TBMM'de İBB soruşturması üzerine CHP ve AK Parti milletvekilleri arasında sert tartışmalar yaşandı.
DHA, 30.4.2025 01:49   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM Genel Kurulu'nda, 'KKTC' tartışması
TBMM Genel Kurulu'nda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti merkezli bir gazete de Türkiye'yi de ilgilendiren iddialar ile ilgili milletvekilleri arasında tartışma yaşandı.
DHA, 30.4.2025 01:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özel, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (2)
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu sene yapılan 15 bin öğretmen ataması, AKP tarihinin en düşük atamasıdır.
AA, 22.4.2025 17:25   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özel, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (2)
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu sene yapılan 15 bin öğretmen ataması, AKP tarihinin en düşük atamasıdır.
AA, 22.4.2025 17:14   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


1 Mayıs: İşçi Bayramı'nın Tarihçesi
1 Mayıs, işçilerin 8 saatlik iş günü mücadelesinin simgesi olarak kutlanmaya başlandı.
AA, 27.4.2025 11:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Haftanın tarihine bakış
ABD'nin Chicago kentinde işçilerin, 1886'da iş gününün 8 saat olmasına yönelik mücadelesinin başlangıcı kabul edilen 1 Mayıs, "Milletlerarası İşçi Kardeşliği Teşkilatı"nın Paris Kongresi'nde "işçilerin ortak bayramı" olarak benimsendi.
AA, 27.4.2025 11:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: Yozgat'ın gücü herkesin dikkatini çekti
CHP lideri Özgür Özel, Yozgat mitingindeki tartışmaları eleştirerek Anadolu halkına hakaret edildiğini belirtti.
DHA, 22.4.2025 17:00   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: Birilerinin kimyası bozuldu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yozgat mitingiyle ilgili tartışmalara ilişkin, "Birilerinin kimyası bozuldu.
DHA, 22.4.2025 16:49   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Yozgat Mitingi: Kalabalık ve Tepkiler
CHP'nin Yozgat'taki 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitingi büyük ilgi gördü, iktidar eleştirildi.
ANKA, 21.4.2025 17:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin Yozgat'ta Düzenlediği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitinginin Yankıları Sürüyor
CHP'nin Yozgat'ta düzenlediği ve son yıllarda görülmüş en büyük kalabalığı bir araya getiren ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingi, gündemin ilk sırasında yerini aldı. CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, bazı çevrelerin yapılan mitingi itibarsızlaştırmaya çalıştığına dikkat çekerek, “Sözüm ona siyasetçiler, sözüm ona yöneticiyim diyenler, mitingi provoke etmeye çalıştılar. Yetmedi hiç de siyasi nezakete uymayan, insana, bir siyasetçiye, bir yöneticiye yakışmayan bir şekilde videolar yaptılar” dedi.
ANKA, 21.4.2025 17:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


MEB Önünde Eylem... Eyleme Destek Veren CHP'li Suat Özçağdaş: "Siz Öyle Bir İktidarsınız Ki Yeryüzüne Sizin Kadar İkiyüzlü Bir İktidar Gelmemiştir"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 15 bin öğretmen atama kararına tepki gösterdi. Özçağdaş “Siz öyle bir iktidarsınız ki, yeryüzüne sizin kadar ikiyüzlü bir iktidar gelmemiştir. Bu ülkenin gençlerine, sayılarını 68 binden 1 milyona dayadığınız atanmayan gençlere 1 Nisan 2023’te Recep Tayyip Erdoğan çıkıp dedi ki ‘mülakatı kaldırdık.’ 12 Mayıs 2023’te dönemin bakanı Mahmut Özer’e soruldu, ‘mülakatı kaldırdık’ dedi. Peki seçimden sonra ne oldu? Oylarını istedikleri bu genç seçmenlerin yüzlerine baka baka, utanmadan ‘mülakat gibi mülakat yapacağız’ diyerek, 22 yıldır da torpille yaptıklarını itiraf ederek mülakatı tekrar geri getirdiler” dedi.
ANKA, 21.4.2025 16:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


MEB Önünde Eylem... Eyleme Destek Veren CHP'li Suat Özçağdaş: "Siz Öyle Bir İktidarsınız Ki Yeryüzüne Sizin Kadar İkiyüzlü Bir İktidar Gelmemiştir"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 15 bin öğretmen atama kararına tepki gösterdi. Özçağdaş “Siz öyle bir iktidarsınız ki, yeryüzüne sizin kadar ikiyüzlü bir iktidar gelmemiştir. Bu ülkenin gençlerine, sayılarını 68 binden 1 milyona dayadığınız atanmayan gençlere 1 Nisan 2023’te Recep Tayyip Erdoğan çıkıp dedi ki ‘mülakatı kaldırdık.’ 12 Mayıs 2023’te dönemin bakanı Mahmut Özer’e soruldu, ‘mülakatı kaldırdık’ dedi. Peki seçimden sonra ne oldu? Oylarını istedikleri bu genç seçmenlerin yüzlerine baka baka, utanmadan ‘mülakat gibi mülakat yapacağız’ diyerek, 22 yıldır da torpille yaptıklarını itiraf ederek mülakatı tekrar geri getirdiler” dedi.
ANKA, 21.4.2025 16:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 30.4.2025 18:11:48
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.