Ulaşımda Karbon Emisyonlarını Sıfıra İndirme Hedefi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Ulaşımda Net Sıfır Emisyon Yol Haritası Projesi' ile ulaşım sektöründe karbon emisyonunu azaltarak sürdürülebilir bir altyapı oluşturacaklarını açıkladı. Projeyle enerji verimliliği, elektrikli ulaşım sistemleri ve akıllı ulaşım uygulamaları üzerinde durulacak.
AA,
22.4.2025 13:26
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bakan Uraloğlu, tepkilerin odağındaki GSM operatörleriyle masaya oturuyor İstanbul'da dün meydana gelen 6.2'lik depremin ardından tepkilerin odağı haline gelen GSM operatörlerinin yöneticileri ile bir araya geleceklerini ifade eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ''Bu bizim açımızdan tecrübe oldu. Bunu yaşamamak adına neler yapmalıyız adına masaya oturacağız. Olması gerektiği halde olmayan eksiklikler halinde gereğini yapacağız'' ifadelerini kullandı.
Haberler.com,
24.4.2025 12:21
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bakan Uraloğlu, tepkilerin odağındaki GSM operatörleriyle masaya oturuyor İstanbul'da dün meydana gelen 6.2'lik depremin ardından tepkilerin odağı haline gelen GSM operatörlerinin yöneticileri ile bir araya geleceklerini ifade eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Bu bizim açımızdan tecrübe oldu. Bunu yaşamamak adına neler yapmalıyız adına masaya oturacağız. Olması gerektiği halde olmayan eksiklikler halinde gereğini yapacağız" ifadelerini kullandı.
Haberler.com,
24.4.2025 12:21
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Disk Başkanı Çerkezoğlu'ndan "Kadıköy'de 1 Mayıs" Açıklaması: "Mutabakatın Arkasında Duruyor, 'Ölü Taklidi' Yapmıyoruz" DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı Kadıköy'de kutlama kararına gelen eleştirilere ilişkin açıklama yaptı. Çerkezoğlu, “Biz, toplantı tutanaklarına da yansıyan bu geniş mutabakata uygun davrandık, sorumluluğunu aldık. Bugün de bu mutabakatın arkasında duruyor, 'ölü taklidi' yapmıyor, politik gerekçelerini anlatıyoruz. Gelin, iç tartışmalara takılmadan, etkileşimlerin değil iş yerlerinin ve gerçek hayatın sesine kulak vererek, Türkiye’nin dört bir yanında coşkulu ve kararlı 1 Mayısları hep birlikte inşa edelim. Çünkü biz biliyoruz. Örgütlü işçilerden, emekçilerden, emeklilerden ve halktan daha büyük bir güç yoktur" dedi.
ANKA,
22.4.2025 09:57
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 1.5.2025 12:05:12