Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan, Tanganika ile Zanzibar'ın birleşmesinin 61. yıl dönümünde 4 bin 887 mahkumu af etti. Af, belirli şartları taşıyan mahkumları kapsıyor ancak ağır suçlardan hüküm giyenler ve tekrar suç işleyenler kapsam dışında bırakıldı.
AA, 26.4.2025 18:23
TBMM Genel Kurulu… CHP'li Gülcan Kış Açıklaması CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "telef" ifadesinden dolayı tepki gösterdi. Kış, "Bu söz sadece bir partiye değil milletin seçtiği belediye başkanlarına, milletvekillerine, doğrudan seçmen iradesine yöneltilmiş ağır bir hakarettir. Bir Cumhurbaşkanının bu ifadeyi seçmesi sadece siyaseti değil insan onurunu da aşağılayan bir dildir. Hiç merak etmeyin; telef olan, bu halkı yıllardır yoksulluğa mahkûm eden, liyakatsizliği ödüllendiren, gençleri umutsuzluğa sürükleyen çürümüş AKP iktidarı olacaktır." dedi.
ANKA,
1.5.2025 00:21
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Haftanın tarihine bakış ABD'nin Chicago kentinde işçilerin, 1886'da iş gününün 8 saat olmasına yönelik mücadelesinin başlangıcı kabul edilen 1 Mayıs, "Milletlerarası İşçi Kardeşliği Teşkilatı"nın Paris Kongresi'nde "işçilerin ortak bayramı" olarak benimsendi.
AA,
27.4.2025 11:06
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel'den Erdoğan'a: İmamoğlu suçlu çıkarsa siyaseti bırakıyorum İBB'ye yönelik yapılan 2. operasyon sonrası konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ''Siyaset tarihinin en büyük düellosunu teklif ediyorum. Canlı yayında yargılama olacak, sonra bütün Türkiye'nin anket şirketlerinin ortalamasını alacağız. Eğer İmamoğlu'nun suçluluğuna ikna olursa siyaseti ben bırakıyorum, olmazsa sen bırakıyorsun var mısın? Hatta sana yüzde 25 de avans veriyorum'' dedi.
Haberler.com,
26.4.2025 15:16
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 5.5.2025 06:58:38