Konya'da Simit Kuyruğu: 5 Lira İçin Uzun Bekleyişler
Konya'da simidin fiyatı 5 liraya düşünce, BÜFEM noktalarında uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar düşük gelir ve artan yaşam maliyetlerinden şikayet ederken, simidin uygun fiyatı ile kuyrukta beklemek zorunda kaldıklarını ifade ettiler.
ANKA, 29.4.2025 16:48
CHP'li Yıldız'dan "İklim Krizi" Uyarısı: " Zirai Don, Kuraklık ve Susuzluk Tarımı Çökertiyor, Acil Eylem Planı Şart" CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Türkiye genelinde son aylarda yaşanan zirai don, kuraklık ve su sorununun tarımı felç ettiğini belirterek, iklim krizine karşı acil ve bilimsel temelli önlemler alınması çağrısında bulundu. Yıldız, “Tarım artık iklimin insafına bırakılmış durumda. Üretici tarlasına giremiyor, sulama yapamıyor, ürününü kaybediyor. Bu tablo sadece çiftçiyi değil, 85 milyon yurttaşı ilgilendiriyor. Çünkü üretim düşerse sofraya ekmek, manava meyve, pazara sebze gelmez” dedi.
ANKA,
30.4.2025 11:38
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel: "Ak Parti'nin Kalesi Gibi Görülen Birçok Yerde Olmaya Devam Edeceğiz" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yozgat mitinginin ardından “Bundan sonra da AK Parti’nin kalesi gibi görülen birçok yerde olmaya devam edeceğiz. Önemli olan bunun bir parti meselesi değil, bir demokrasi meselesi olduğunu; bunun da toplumda karşılığı olduğunu hem iktidara hem de Türkiye’ye göstermek. Buradaki birliktelik bir siyasi birliktelik değil, demokrasiye sahip çıkış. Tek adam rejimine, bir otokrasiye topyekun itiraz. Dün Yozgat meydanında bütün muhalefet partilerinin gönül vermiş seçmenlerini orada görmek mümkündü çünkü” dedi.
ANKA,
21.4.2025 10:39
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Yozgat'ta Yaptığı Konuşma ile Gündem Olan Çiftçi Abdullah Ceyhan: "Halktan Büyük Kimse Yok, Korkmayın" CHP'nin Yozgat mitinginde "Turp ile şalgam ile ülke yönetilmez, ülke adaletle yönetilir" diyerek yaptığı konuşma ile mitinge damga vuran Abdullah Ceyhan, ANKA Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Türkiye’ye, Türk gençliğine buradan sesleniyorum. Ben 70 yaşındayım. Benden anca bu kadar olur, aklınızı başınıza alın. Türkiye iyi yönde idare edilmiyor. Bunu siz kurtaracaksınız. Siz düzelteceksiniz. Halk için mücadelede burada varım. Çiftçilere de sesleniyorum, Edirne’den Ardahan’a kadar siz de bir olun, hakkımızı kimseye yedirmeyelim. Halktan büyük kimse yok, korkmayın, korkmayın, korkmayın" dedi.
ANKA,
20.4.2025 15:52
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 1.5.2025 00:54:51