Sancaktepe'de Aile Sağlığı Merkezi'nin Temeli Atıldı
Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi'nde inşa edilecek Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli düzenlenen bir törenle atıldı. Belediye Başkanı Alper Yeğin, sağlık hizmetlerini artıracak projelerin hızla devam edeceğini vurguladı.
ANKA, 1.5.2025 09:34
Devlet Bahçeli'den İbb'ye Yönelik Açıklama: "Korkunç Bir Rüşvet ve İrtikap Ağı Kurulmuştur" MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alarak, "Özgür Özel fitneye bedenlik ve sözcülük yapmaktadır" dedi. Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan ikinci dalga operasyona ilişkin olarak, "Ekrem İmamoğlu’nun kasası olduğu iddia edilen, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yıllarından itibaren beraber hareket ettiği; tanık, müşteki ve etkin pişmanlıktan yararlanan işadamlarının ifadelerine göre imar, ruhsat, iskan karşılığı korkunç bir rüşvet ve irtikap ağı kurulmuştur" değerlendirmesini yaptı.
ANKA,
29.4.2025 14:26
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel'den Erdoğan'a: İmamoğlu suçlu çıkarsa siyaseti bırakıyorum İBB'ye yönelik yapılan 2. operasyon sonrası konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ''Siyaset tarihinin en büyük düellosunu teklif ediyorum. Canlı yayında yargılama olacak, sonra bütün Türkiye'nin anket şirketlerinin ortalamasını alacağız. Eğer İmamoğlu'nun suçluluğuna ikna olursa siyaseti ben bırakıyorum, olmazsa sen bırakıyorsun var mısın? Hatta sana yüzde 25 de avans veriyorum'' dedi.
Haberler.com,
26.4.2025 15:16
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel'den Erdoğan'a: İmamoğlu suçlu çıkarsa siyaseti bırakıyorum İBB'ye yönelik yapılan 2. operasyon sonrası konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Siyaset tarihinin en büyük düellosunu teklif ediyorum. Canlı yayında yargılama olacak, sonra bütün Türkiye'nin anket şirketlerinin ortalamasını alacağız. Eğer İmamoğlu'nun suçluluğuna ikna olursa siyaseti ben bırakıyorum, olmazsa sen bırakıyorsun var mısın? Hatta sana yüzde 25 de avans veriyorum" dedi.
Haberler.com,
26.4.2025 15:16
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İzmir'de Çiğli İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi 4. Fazı Açıldı İzmir Büyükşehir Belediyesi 1 milyar liralık yatırımla Çiğli İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin 4. Fazını hizmete açtı. Kapasitesi yüzde 36 artan tesis, Türkiye’nin en büyük arıtma tesisi unvanını kazandı. Tesisin açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Bizler sadece konuşan değil yapan tarafta olacağız. Konuşan başkaları olacak. Şovlar yapan başkaları olacak. İş yapan biz olacağız, bundan şüpheniz olmasın. Halkımızın umudu için, İzmir'imizin geleceği için çalışacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi bizim yalnızca bir tek şeye ihtiyacımız vardı çalışkan olmak. Bu zor günleri çok çalışarak her şeyin çok daha güzel olacağı günlere dönüştüreceğiz. O yüzden değerli İzmirliler bizim sloganımız şu; bize çok çalışmak yakışır" dedi.
ANKA,
28.4.2025 15:25
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İBB Yolsuzluk Soruşturmasında 52 Gözaltı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında İstanbul, Ankara ve Tekirdağ'da yapılan operasyonlarda 52 kişi gözaltına alındı. Aralarında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da bulunduğu zanlılar, suç örgütü, rüşvet gibi çeşitli suçlamalarla karşı karşıya. Gözaltındaki şüphelilerin ifadeleri alınıyor ve adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.
AA,
28.4.2025 11:41
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 6.5.2025 06:53:51