DMM "Aile Yılı" kapsamındaki projelerde "Evli ama çocuksuz çiftlerin aile sayılmadığı" iddiasını yalanlandı Açıklaması
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının "Aile Yılı" projelerinde "Evli ama çocuğu olmayan çiftlerin aile sayılmadığı" yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
AA, 3.5.2025 20:08
Sırrı Süreyya Önder'e veda! İşte cenaze programının detayları İstanbul'da 15 Nisan akşamı geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası özel bir hastaneye kaldırılan DEM Parti İmralı heyeti üyesi ve TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den acı haber geldi. 18 gündür yoğun bakımda yaşam savaşı veren Önder 62 yaşında organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Sırrı Süreyya Önder'in yarın Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.
Haberler.com,
3.5.2025 21:37
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Sırrı Süreyya Önder'e veda! İşte cenaze programının detayları İstanbul'da 15 Nisan akşamı geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası özel bir hastaneye kaldırılan DEM Parti İmralı heyeti üyesi ve TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den acı haber geldi. 18 gündür yoğun bakımda yaşam savaşı veren Önder 62 yaşında organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Sırrı Süreyya Önder'in bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.
Haberler.com,
3.5.2025 21:37
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çağdaşlığı Kadeh Tokuşturmakta Gören Cins Zihniyeti Milletimizin Vicdanına Havale Ediyorum" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li belediyelerin devraldıkları belediyelerde sosyal tesisleri meyhaneye çevirdiğini ileri sürerek, "Kendi insanının sağlığını düşünmeyen, dahası çağdaşlığı bilimde, teknolojide, kalkınmada, kültürde değil de kadeh tokuşturmakta gören bu cins mi cins zihniyeti milletimizin vicdan ve ferasetine havale ediyorum. Bu ülkenin pırıl pırıl gençlerini siyasi emelleri için sokağa döken, polise saldırtan, kendileri de polisimizin üzerine araç süren, otobüs süren şuursuz bir zihniyetten başka bir türlü davranmaları da açıkçası beklenemez" ifadesini kullandı.
ANKA,
2.5.2025 18:46
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Türkiye Yüzyılı: Emeğin ve Üretimin Yüzyılı Olacak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı'nı emeğin, üretimin, yatırımın ve refahın yüzyılı yapmak hedefinde olduklarını açıkladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, emeği ve alın terini yücelten bir medeniyet tasavvuru doğrultusunda çalışanın yanında olduklarını belirten Altun, tüm emekçi kardeşlerini selamladı.
AA,
1.5.2025 15:35
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 11.5.2025 10:38:36