Erzurum Valisi Çiftçi, Sahipsiz Köpek Sorununa Dikkat Çekti
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, hayvan barınakları kurulması için bazı belediyelerin çalışmalara başladığını belirtti. Asayiş toplantısında asayiş suçlarındaki azalmaları ve narkotik suçlarla mücadele çalışmalarını aktardı.
AA, 5.5.2025 14:15
Çorum'da Suç Oranlarında Önemli Azalma Çorum Valisi Ali Çalgan, Mart ve Nisan aylarında yürütülen asayiş çalışmaları sonucunda kişilere karşı işlenen suçlarda genel olarak yüzde 23 azalma yaşandığını duyurdu. Suç türlerine göre ise hırsızlık, gasp ve dolandırıcılık gibi suçlarda daha yüksek oranlarda düşüş kaydedildi.
İHA,
2.5.2025 18:19
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Çorum'da Suç Oranlarında Önemli Azalma Yaşandı Çorum Valisi Ali Çalgan, Mart ve Nisan aylarında gerçekleştirilen asayiş çalışmalarının ardından suç oranlarında geçen yılın aynı dönemine göre önemli azalmalar kaydedildiğini açıkladı. Kişilere karşı işlenen suçlarda %23, mal varlığına karşı işlenen suçlarda ise %43'e varan düşüşler gözlemlendi.
İHA,
2.5.2025 18:06
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Devlet Bahçeli'den İbb'ye Yönelik Açıklama: "Korkunç Bir Rüşvet ve İrtikap Ağı Kurulmuştur" MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alarak, "Özgür Özel fitneye bedenlik ve sözcülük yapmaktadır" dedi. Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan ikinci dalga operasyona ilişkin olarak, "Ekrem İmamoğlu’nun kasası olduğu iddia edilen, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yıllarından itibaren beraber hareket ettiği; tanık, müşteki ve etkin pişmanlıktan yararlanan işadamlarının ifadelerine göre imar, ruhsat, iskan karşılığı korkunç bir rüşvet ve irtikap ağı kurulmuştur" değerlendirmesini yaptı.
ANKA,
29.4.2025 14:26
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 6.5.2025 21:40:14