Fethiye'de Geleneksel Bahar Kermesi Eğitim İçin Düzenlendi
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi'nin eğitim amaçlı geleneksel bahar kermesine katıldı. Kermesten elde edilen gelir, öğrencilere burs olarak verilecek.
ANKA, 7.5.2025 17:47
Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Bandırma Belediye Başkanı Mirza, ADD'nin Kermesini Ziyaret Etti Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bandırma Şubesi'nin düzenlediği kermesi ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi. Mirza, etkinliğin toplumsal bilinci güçlendirmek açısından önemine vurgu yaptı. Kermesten elde edilecek gelirle dernek faaliyetlerinin sürdürülmesi ve öğrencilere burs desteği sağlanacağı belirtildi.
ANKA,
9.5.2025 10:40
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel'den, Akın Gürlek Eleştirisi: "Değil Turp Çıkarmak, Nohut Kadar Şey Bulamamanın Telaşıyla Avukatını Yollamış" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın’ın Silivri’deki duruşmasının ardından, “‘Biz de tarafız. Mağduruz’ diye gelmiş Akın Gürlek’in avukatı. Söz aldı. O kadar sinirleri bozuk ki elleri titriyor, ağzı kuruyor. Akın Gürlek’in ruh hali, onu burada temsil eden kişinin ruh hâline yansımış. ‘Çok büyük turplar çıkaracağız bir ay sonra, merak etmeyin. Sayın Cumhurbaşkanım, AK Parti Genel Başkanım birbirlerinin, ailelerinin yüzüne bakamayacaklar’ diye teminat verip sonra da değil, turp çıkarmayı, nohut kadar bir şey bulamamanın verdiği telaşla nereye saldıracağını bilemeyen kişi, yollamış buraya avukatını” dedi.
ANKA,
30.4.2025 14:38
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 10.5.2025 23:03:00