İmamoğlu'nun hesabının engellenmesi sonrası Mansur Yavaş'tan dikkat çeken hamle
Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu'nun X hesabı mahkeme kararıyla Türkiye'de erişime kapatıldı. Karara tepki gösteren Mansur Yavaş, kendi sosyal medya hesabını İmamoğlu'nun kullanımına açarak profil fotoğrafını değiştirdi.
Haberler.com, 8.5.2025 09:27
Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli Tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya platformu X hesabına erişim engeli getirildi. İmamoğlu son olarak Beyazıt Mitingi için çağrı mesajı yayımlamıştı. İmamoğlu'nun hesabına erişim engeli getirilmesine CHP yöneticiler çok sert tepki gösterdi.
İHA,
8.5.2025 03:20
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İmamoğlu'nun X Hesabına Erişim Engeli... Özgür Özel: "Çoğunluk Enerjisinin Verdiği Güçle Bu Dijital Darbeye de Direniriz, Püskürtürüz" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu tutuklu bulunduğu Silivri cezaevinde ziyaret etti. Özel, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, İmamoğlu’nun X hesabına getirilen erişim engelini dijital darbe olarak tanımlayarak “Biz her darbeye direndiğimiz gibi yüksek bir moralle, büyük bir inançla, çoğunluk enerjisinin verdiği güçle bu dijital darbeye de direniriz, püskürtürüz. Kimsenin şüphesi olmasın. Çoğunluk enerjisi bizde. Size tasa ve panik düşüyor. Panikten sonra sıra idrake geliyor. Ümit ediyorum, idrak edeceksiniz. O zaman konuşmaya başlayacağız. O zaman Türkiye için de sizin için de bir çıkış yolu bulacağız” dedi.
ANKA,
8.5.2025 15:35
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İmamoğlu'nun X Hesabına Erişim Engeli Getirildi Görevden alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun X (eski adıyla Twitter) hesabına Türkiye'den erişim engeli getirildi. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin açıklamasına göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İmamoğlu'nun X hesabından yapılan 24 Nisan'da yapılan paylaşımın suç işlemeye alenen tahrik suçunu oluşturabileceğini belirtti ve hesabın tedbiren erişime kapatılmasına karar verdi.
Haberler.com,
8.5.2025 09:45
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli! DMM gerekçesini açıkladı Görevden alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun X (eski adıyla Twitter) hesabına Türkiye'den erişim engeli getirildi. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin açıklamasına göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İmamoğlu'nun X hesabından yapılan 24 Nisan'da yapılan paylaşımın suç işlemeye alenen tahrik suçunu oluşturabileceğini belirtti ve hesabın tedbiren erişime kapatılmasına karar verdi.
Haberler.com,
8.5.2025 09:45
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 9.5.2025 17:40:26