Fransa Cumhurbaşkanlığı için Elektrikli Presidential DS No8 Tanıtıldı
DS Automobiles tarafından geliştirilen yüzde 100 elektrikli Presidential DS No8 modeli, 8 Mayıs Zafer Günü töreninde tanıtıldı. Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un resmi aracı olarak özel olarak tasarlanan bu model, tek şarjla 750 kilometre menzil sunuyor.
AA, 10.5.2025 13:46
Altın, borsa ve döviz kritik veriyi bekliyor Küresel piyasalar, ABD ile Çin'in tarifelerde müzakere edebilecekleri beklentisi, makroekonomik veriler ve Amerikalı şirketlerin açıkladığı bilançoların öne çıktığı haftada pozitif seyrederken gözler, gelecek hafta ABD Merkez Bankasının (Fed) açıklayacağı faiz kararına çevrildi.
AA,
3.5.2025 11:22
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP'li Gürer: "Akp İktidarında 22 Yıldır Tarım Sayımı Yapılmadı, Nihayet Yapılması Kararı Geç de Olsa Alındı" CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2001 yılından beri yapılmayan Tarım Sayımı’nın güncellenmesi kararına ilişkin “6534 sayılı yasa ile sonu (0) ile biten yıllarda tarım sayımı yapılması kararlaştırıldı. İstisnalar hariç, 1955 yılında yürürlüğe giren kanun ile bu uygulama başladı. Ortalama on yılda bir sayım yapıldı. Günümüzde ise her beş yılda bir yapılması doğru olandır. AKP iktidarı ise 22 yıldır Tarım Sayımı yapmadı. Nihayet yapılması kararı geç de olsa alındı. Veri saptaması masa başı yazışmaları ile değil, alan, arazi, köy, kırsal çalışması ile yapılmalıdır” dedi.
ANKA,
10.5.2025 12:37
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Singapur'da Erken Genel Seçim Heyecanı Singapur'da yarın yapılacak erken genel seçimde, 2,75 milyon kayıtlı seçmenin çoğunluğunun Halk Hareket Partisi'ne (PAP) oy vermesi bekleniyor. Mevcut hükümetin gelir eşitsizliği ve yaşam maliyetleri gibi eleştirilere rağmen, iktidar partisinin parlamentoda çoğunluğu elde etmesi öngörülüyor.
AA,
2.5.2025 11:02
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Narin Güran cinayeti davasında ara karar Diyarbakır'da Narin Güran cinayetine ilişkin "suçluyu kayırma" suçundan yargılanan 6'su tutuklu 3'ü çocuk 15 sanık, üçüncü kez hakim karşısına çıktı. İzleyicilere kapalı şekilde gerçekleştirilen duruşmada mahkeme, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı 30 Mayıs'a erteledi.
İHA,
2.5.2025 08:27
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 12.5.2025 05:01:33