CHP'li Vekil Umut Akdoğan'dan 19 Mayıs İzmir Mitingi Mesajı: Milyonların Katılımını Bekliyoruz
CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, CHP'nin 19 Mayıs'ta İzmir'de gerçekleştireceği mitinge ilişkin, "İzmir'de 19 Mayıs'ta büyük bir miting yapacağız. Birkaç milyon kişinin gelmesini bekliyoruz. İl başkanımız, il örgütümüz, ilçe başkanlarımız, ilçe örgütlerimiz çok verimli çalışmalar yapmış. Bu çalışmaların karşılığını sokakta gördük. On binlerce bayrak tek tek evlere dağıtılmış. Cumhuriyet Halk Partisi örgütü ayakta ve bu miting için büyük bir hazırlık yapılıyor. Biz de buna katkı vermek için geldik. Bu birliğe, beraberliğe, bütünlüğe çok ihtiyacımız olan günlerde İzmir'i çok iyi gördüm" dedi.
ANKA, 12.5.2025 18:36
Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
CHP İzmir Milletvekili Ümit Özlale: Barış, Bu Rejimle ve Bu Cumhurbaşkanıyla Olmaz CHP İzmir Milletvekili Ümit Özlale, "Bu kadar otoriterleşen, bu kadar diktatörlüğe heveslenen bir insan hiç Kürtlerin yıllardan beri istediği temel hak ve özgürlükleri tesis edebilecek bir Türkiye oluşturabilir mi? Oluşturamaz. Yarın öbür gün Kürtler ayrı düşündükleri bir konuda yeniden Erdoğan ve Bahçeli tarafından hapislerde çürüyeceklerini bilmiyorlar. Eğer biz bu ülkede temel hak ve özgürlükleri inşa edeceksek, barışı inşa edeceksek, insanların birbirine güvenini inşa edeceksek, bu rejimde ve bu Cumhurbaşkanıyla olmaz." dedi.
ANKA,
15.5.2025 22:54
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özel'in "Milletin Kalesi" Dediği Van'da CHP Mitingi... "Tüm Şehirler Artık Bu Milletin, Bu Halkın, Kardeşliğin Kalesi" CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin beşincisi bugün Van’da düzenlendi. Miting, hem siyasi hem de toplumsal anlamda dikkat çekici mesajlara sahne oldu. Kayyum atamaları, Van’ın sorunları, ekonomik kriz, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve ''siyasi tutsaklara'' özgürlük vurgusu yapılırken, sürece ilişkin barış mesajı verildi. CHP Lideri Özel, Türkiye’de artık partilerin kalesi diye bir şey kalmadığını vurgulayarak “Tüm şehirler artık bu milletin, bu halkın, kardeşliğin kalesi” dedi.
ANKA,
10.5.2025 18:35
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Özgür Özel'den Ara Seçim Değerlendirmesi: Bunlar İhtimaller Dahilinde... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ara seçim tartışmasına ilişkin soruya “Bunlar ihtimaller dahilinde” yanıtını verdi. Özel, “Şu anda 8 vekillik boş. Diyelim ki 22 milletvekili daha istifa etti, 30 oldu. Ve bu istifalar oylanacak. Oynanırsa 90 gün sonra seçim var. Bir parti çıkıyor ‘Hayır istifa edemezsiniz, gidemezsiniz ben seçim yapmak istemiyorum’ diyor. Bunun da bir siyasi maliyeti var.” dedi. AK Parti'nin seçimde ikinci parti çıkma ihtimaline dikkat çeken Özel, “Türkiye nüfusunun yüzde 80’ine denk gelen bir yere sen sandık koyarsan, iktidar da o gün o sandık konduğu halde ‘Burada ara seçim yapalım, genel seçim yapmayalım’ diyorsa bu da bir maliyettir. ‘Neden kaçıyorsun?’ diye. Nasılsa erken olduğu için tekrar aday olabilir. İkincisi o seçim sandığına girdi, o sandıkta da, ara seçiminde açık farkla ikinci parti çıktı. Nasıl sürdürecek iktidarı? Meşruiyet diye bir şey var.” ifadelerini kullandı.
ANKA,
9.5.2025 02:03
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP Lideri Özel: Anayasa'ya Uymayanla Anayasa Yapmayız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Anayasa meselesine mesafemizi koruyoruz. Şundan dolayı: zaten Terörsüz Türkiye, Kürt meselesinin çözümünde atılması gereken demokratik adımlar yeni yasa yapmayla, yasaya revizyonla yapılır. Anayasaya uymayanla anayasa yapmaya, bizi çekmek istediği zemine girmeyiz. Yasal düzenlemelerde hiç olmazsa Meclis zemininde mücadele verirsin. Anlatırsın, doğrusunu önerirsin. Bu ülke sivil, demokratik, çağın ihtiyaçlarını karşılayan bir anayasa yapacak tabii. Yasakları yasaklamış, özgürlükçü bir anayasamız olacak. Ne zaman olacak, inşallah milletimiz Türkiye'ye demokrasiyi getirecek seçime gidince" dedi.
ANKA,
15.5.2025 23:06
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 16.5.2025 00:20:15