Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Giresun'daki Maden Atık Havuzu Dereleri Kirletti Giresun'un Doğankent ilçesinde AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz'e ait maden ocağının atık havuzundaki kirli suyun dereye boşaltıldığı görüntülendi. Bölge halkı, suyun rengi ve kokusu nedeniyle ekosistemin zarar gördüğünü belirtiyor. CHP Giresun İl Başkanı, durumun halk sağlığına tehdit olduğunu vurguladı.
ANKA,
18.5.2025 14:48
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP Sinop İl Başkanlığı'ndan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Töreni Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop İl Başkanlığı tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla İskele Meydanındaki Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni düzenledi. Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ise 2012 yılında AKP tarafından değiştirilen çelenk koyma yönetmeliğini gündeme getirerek, "Neden Atatürk Anıtı'na isteyen çelengini istediği gibi koyamıyor" dedi.
ANKA,
19.5.2025 17:37
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP Lideri Özel: Trump, Erdoğan'ın Bir Anda Kendisine Nasıl Teslim Olduğunu Hatırlatıyor Batı Şeria’da düzenlenen bir gösteride İsrail askerleri tarafından vurularak öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi’nin adının verildiği park ve Didim Belediyesi toplu açılış töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Trump her konuşmasında rahibi hatırlatıyor. Diyor ki ‘Erdoğan’ı severim, aram iyidir. Geçmişte istedim hemen rahibimi verdi.’ Oysa Erdoğan ‘Bu can bu bedende durdukça vermem’ diyordu, ama Trump ‘İstedim, hemen verdi’ diyor. Erdoğan’a o günlerde yaptığı tehdidi, mal varlığı hatırlatmasını, ‘Eğer rahibi vermezsen mal varlığını açıklarım’ diye yaptığı o zamanki şantajı ve Erdoğan’ın bir anda kendisine nasıl teslim olduğunu Erdoğan’a da maalesef bize de hatırlatıyor" dedi.
ANKA,
16.5.2025 19:11
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 22.5.2025 09:39:01