Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Bursa'da Grev Süreci Devam Ediyor TÜRK-İŞ'e bağlı Demiryol-İş Sendikası'nın Adapazarı Şube Başkanı Cemal Yaman, BURULAŞ ile yürütülen toplu sözleşme görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasının ardından grevin sürdüğünü açıkladı. 900 otobüs şoförü grevde, BursaRay seferlerinin ise devam ettiği belirtildi.
AA,
20.5.2025 16:35
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey: "Bursalıların da Çalışma Arkadaşlarımızın da Haklarını Koruyoruz" Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BURULAŞ ile Demiryol-İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerine ilişkin, BURULAŞ çalışanlarının büyük çoğunluğunun sundukları tekliften memnuniyet duyduğunu, ancak sendikanın tavrını aşamadıklarını söyledi. Süreci bu noktaya sendikanın getirdiğini ifade eden Bozbey, "Bu saat itibarıyla tüm çalışanlarımızın görevlerinin başına geçmesini istiyorum. Vatandaşlarımızın akşam saatlerinde evlerine rahatlıkla dönebilmesini arzu ediyorum. Ekonomik şartlara rağmen böyle bir ücreti sunan bir yönetim olarak talebimizi tekrarlıyorum. Çalışma arkadaşlarımızın hakkını da, Bursalıların hakkını da koruyoruz. Adil davranıyoruz" dedi.
ANKA,
20.5.2025 15:09
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Eczacılar, ilaç güvenliğine karşı vatandaşları uyardı Türk Eczacıları Birliği Başkanı Arman Üney, eczanelerin güvenilir ilaç teminindeki önemine vurgu yaparak, sahte ilaçların halk sağlığı için oluşturduğu tehlikelere karşı yasal düzenlemeler yapılması gerektiğini belirtti. Vitamin, mineral ve bitkisel ürünlerin internet ortamlarında ve zincir marketlerde satılmasının son derece tehlikeli olduğunu vurguladı.
AA,
13.5.2025 14:11
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 23.5.2025 19:42:06