Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
24 Mayıs 2025 Cumartesi 04:38 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Ekrem Imamoğlu
Emine Erdoğan
Mehmet Şimşek
Binyamin Netanyahu
Fahrettin Altun
Alparslan Bayraktar
Devlet Bahçeli
Mattia Ahmet Minguzzi
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Bursa
Antalya
Adana
Kocaeli
Diyarbakır
Aydın
Erzurum
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

CHP'li Bülbül'den Jeotermal Santral Tepkisi

Süleyman Bülbül, Aydın'daki jeotermal santrale karşı çıkarak çevre katliamına dikkat çekti.
ANKA, 21.5.2025 17:32


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

CHP'li Bülbül'den Jeotermal Enerji Santrali'ne Tepki
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın'da kurulmak istenen Jeotermal Enerji Santrali'ne karşı çıkarak, bölge halkının zeytinliklerini koruma çağrısında bulundu.
ANKA, 21.5.2025 17:22   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kuyucak'ta Jeotermal Santral Toplantısına Tepki
Kuyucak'ta Jeotermal Enerji Santrali toplantısı, halk tepkisi nedeniyle iptal edildi.
ANKA, 23.5.2025 17:40   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Aydın'da Halk Direndi, Jeotermal Şirketi Yetkililerine Toplantı Yaptırmadı: "Burası İncir ve Zeytin Memleketi. Toprağımıza Dokunmasınlar"
Aydın'ın Kuyucak ilçesinde Kocaer Enerji AŞ tarafından yapılması planlanan Jeotermal Enerji Santrali ve Kaynak Arama Projesi'ne ilişkin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) sürecine halkın katılımını sağlamak üzere duyurulan toplantı, halkın tepkileri üzerine gerçekleştirilemedi. 
ANKA, 23.5.2025 17:29   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a Çıkışı
19 Mayıs 1919'da Atatürk, Samsun'a çıkarak Kurtuluş Mücadelesi'ni başlattı.
AA, 18.5.2025 11:45   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Haftanın tarihine bakış
Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak kurtuluş mücadelesinin meşalesini yaktı.
AA, 18.5.2025 11:34   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM Başkanvekilliği Devir Teslimi
Gülizar Biçer Karaca, TBMM Başkanvekilliğini Tekin Bingöl'e devretti, Atatürk'ün koltuğuna vurgu yaptı.
ANKA, 23.5.2025 19:33   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Gülizar Biçer Karaca: Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Koltuğuna Vekalet Etmek Hayatım Boyunca Taşıyacağım En Büyük Gurur Olacak
TBMM Başkanvekilliği görevini CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’e devreden Gülizar Biçer Karaca, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün koltuğuna vekalet etmekle yaşadığım tarifsiz hislerle birlikte, hayatım boyunca taşıyacağım en büyük gurur ve en ağır sorumluluklardan biri olarak kalacaktır. Anayasa Mahkemesi’nin Şerafettin Can Atalay hakkında vermiş olduğu hak ihlali kararını okutmam başta olmak üzere, içtüzüğün gereğini esas alan tüm karar ve yönetim süreçlerini hiçbir tereddüt yaşamadan yerine getirmeye çalıştım. Mücadelemizi, ilkemizi ve onurumuzu yanımıza alarak devam edeceğiz.” dedi.
ANKA, 23.5.2025 19:22   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Erdoğan'dan Özgür Özel'in erken seçim çıkışa yanıt: Türkiye'yi böyle bir badirenin içine sokmayız
Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim tartışmalarına noktayı koydu. Erdoğan, "Ara seçimi gerektiren bir durum da yoktur. Millet, vekilleri 5 yıl görev yapsınlar diye Meclis'e göndermiştir. Sayın Özel'in anladığı manada erken seçimi bugüne kadar çok dillendirdiler. Türkiye'yi böyle bir badirenin içerisine sokmayız, sokamayız." dedi.
Haberler.com, 22.5.2025 13:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Erdoğan'dan Özgür Özel'in erken seçim çıkışa yanıt: Türkiye'yi böyle bir badirenin içine sokmayız
Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim tartışmalarına noktayı koydu. Erdoğan, "Ara seçimi gerektiren bir durum da yoktur. Millet, vekilleri 5 yıl görev yapsınlar diye Meclis'e göndermiştir. Sayın Özel'in anladığı manada erken seçimi bugüne kadar çok dillendirdiler. Türkiye'yi böyle bir badirenin içerisine sokmayız, sokamayız." dedi.
Haberler.com, 22.5.2025 13:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'den Savunma Sanayii Ölümleri İçin Soru Önergesi
Hikmet Yalım Halıcı, iki mühendisin şüpheli ölümlerini araştırmak için Milli Savunma Bakanı'na önerge verdi.
ANKA, 21.5.2025 12:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Halıcı'dan Savunma Sanayisindeki Şüpheli Ölümlerle İlgili Soru Önergesi
CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, savunma sanayisinde kritik görevlerde bulunan iki mühendisin şüpheli ölümleriyle ilgili Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in yanıt vermesi için TBMM'ye soru önergesi sundu. Halıcı, ölümlerin ülke güvenliği açısından da ciddi bir mesele olduğunu vurguladı.
ANKA, 21.5.2025 12:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Arıkan'dan Gençler İçin Uyarı
Saadet Partisi lideri Arıkan, gençlerin ekonomik sorunlarına dikkat çekti, yargı paketine vurgu yaptı.
ANKA, 21.5.2025 11:15   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yeni Yol Grup Toplantısı... Mahmut Arıkan: "Silah Tutanları Affederken, Pankart Tutanları İçerde Tutarsanız Bunun Toplumsal Vicdanda Karşılığı Olmaz"
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, "Sürecin kapalı kapılar ardında değil, TBMM'de yürütülmesini vurguladık. Gelinen noktada, bu konuda bir mutabakatın sağlanmış olması sevindiricidir. Ancak, endişelerimiz tamamen ortadan kalkmış değil. Meclise getirilecek olan 10. Yargı Paketi, bu sürecin akıbetini belirleyecektir. Şimdiden uyarıyoruz. Kaş yaparken göz çıkarmayın" dedi.
ANKA, 21.5.2025 11:04   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Burak Erbay: 'Hukukun tekrar egemen olması lazım'
CHP 27. Dönem Muğla Milletvekili Burak Erbay, İzmir'de düzenlenen mitingde hukukun üstünlüğüne vurgu yaptı ve özgürlük talebinin sesinin artık duyulması gerektiğini ifade etti.
ANKA, 19.5.2025 23:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'den Pestisit Soruşturması
Aşkın Genç, geri çevrilen zehirli ürünlerin iç piyasaya sunulup sunulmadığını sorguladı.
ANKA, 16.5.2025 11:27   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Vekilden Pestisit Kullanımına İlişkin Soru Önergesi
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Türkiye'deki pestisit kullanımındaki artışı TBMM'ye taşıyarak, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya çeşitli sorular yöneltti. Genç, pestisitlerin gıda güvenliği ve halk sağlığı üzerine olumsuz etkilerini vurguladı.
ANKA, 16.5.2025 11:16   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TİP Başkanı Baş: Silivri Meclis'ten Daha Önemli
Erkan Baş, Silivri'nin siyasi tutuklular nedeniyle TBMM'den daha önemli bir yer haline geldiğini ifade etti.
ANKA, 15.5.2025 18:30   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Erkan Baş: "Türkiye'nin Geleceği Açısından Baktığımızda Şu Anda Silivri, TBMM'den Daha Önemli Bir Yer Haline Gelmiş Durumda"
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Silivri'deki tutukluların siyasi ağırlıkları olduğunu belirterek, "Siyasi ağırlık açısından baktığımızda, Türkiye'nin geleceği açısından baktığımızda şu anda Silivri, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden daha önemli bir yer haline gelmiş durumda" dedi.
ANKA, 15.5.2025 18:19   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


ÖZEL HABER GÜNDEMİ / 14 Mayıs 2025
Ölümlü veya yaralamalı trafik kazasında olay yerini terk eden sürücüye hapis cezası geliyorTBMM Başkanlığına bu hafta sunulması planlanan kanun teklifine göre, ölümlü veya yaralamalı trafik kazalarında olay yerinden ayrılan sürücülere 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası...
AA, 14.5.2025 10:45   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 24.5.2025 04:38:32
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.