CHP'li Milletvekilinden Müfredat Dışı Paylaşımlar İçin Soru Önergesi
CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, Bağcılar'da bir öğretmenin müfredat dışı ve laikliğe aykırı ders anlatımlarını sosyal medya üzerinden paylaşmasını eleştirerek, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e soru önergesi sundu. Gökçek, öğretmenin çocukların kişisel haklarını ihlal ettiğini vurgulayarak, Bakanlığın konuya ilişkin tutumunu sorguladı.
ANKA, 22.5.2025 19:03
CHP'li Bakan ve Başarır, Buca Kitap Günleri'nde Konuştu: "Makbul Muhalefet Olmayacağız, Mücadele Etmeye Devam Edeceğiz" CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan ve Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, 1’ inci Buca Kitap Günleri kapsamında Hasanağa Parkı'nda düzenlenen “Öncesi ve Sonrasıyla 19 Mart Süreci” başlıklı söyleşiye katıldı. Başarır, “İlk seçimden sonra oluşacak parlamentodaki demokrat milletvekilleri yeni bir anayasa yapacak” dedi. Bakan da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e saldırıyla "Geri çekil. Ekrem İmamoğlu'nun arkasında durma. Muhalefet ol, makbul muhalefet ol" mesajı verildiğini belirterek "Hayır, makbul muhalefet olmayacağız. Senin istediğin gibi muhalefet olmayacağız. Meydanlara çıkma, meydanlara çıkacağız. Direnme, direneceğiz. Korkutmak istediler. Korkmayacağız. Bu ülkeyi korkmayanlar kurdu. Korkmuyoruz. Mücadele etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
ANKA,
24.5.2025 23:38
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP'li Gülizar Biçer Karaca: Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Koltuğuna Vekalet Etmek Hayatım Boyunca Taşıyacağım En Büyük Gurur Olacak TBMM Başkanvekilliği görevini CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’e devreden Gülizar Biçer Karaca, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün koltuğuna vekalet etmekle yaşadığım tarifsiz hislerle birlikte, hayatım boyunca taşıyacağım en büyük gurur ve en ağır sorumluluklardan biri olarak kalacaktır. Anayasa Mahkemesi’nin Şerafettin Can Atalay hakkında vermiş olduğu hak ihlali kararını okutmam başta olmak üzere, içtüzüğün gereğini esas alan tüm karar ve yönetim süreçlerini hiçbir tereddüt yaşamadan yerine getirmeye çalıştım. Mücadelemizi, ilkemizi ve onurumuzu yanımıza alarak devam edeceğiz.” dedi.
ANKA,
23.5.2025 19:22
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 25.5.2025 18:33:24