TBMM Dilekçe Komisyonu: Vatandaşların Taleplerine Aktif Yanıt
TBMM Dilekçe Komisyonu, gelen dilekçeleri değerlendirerek vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturma sürecinde aktif rol üstleniyor. 28. Yasama Dönemi'nde günlük ortalama 26 dilekçe alınıyor ve toplamda yaklaşık 20 bin başvuru kaydedildi. Komisyon, halkın talep ve önerilerini dikkate alarak toplumsal ihtiyaçları belirliyor.
AA, 9.6.2025 11:01
6 Şubat Depremlerinde Yakınlarını Kaybedenler, İktidara Seslendi: "Geç Gelen Adalet, Adalet Değildir" 6 Şubat depremlerinde yakınlarını kaybeden yurttaşlar, Ankara Kızılay'da basın açıklaması yaptı. Depremde ailesini kaybeden Gizem Çetin, gözyaşları içinde yaptığı konuşmada "859 gündür ailemiz artık yok. Adalet istiyoruz" dedi. Depremde ağabeyini kaybeden Hatice Açıkalın ise "Bizim canlarımız 28 aydır toprak altında; sorumlular ise hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ediyor. Adalet istiyoruz. Geç gelen adalet, adalet değildir" diye konuştu. Emek Partisi Milletvekili Sevda Karaca da sorumlulara seslenerek, "Yargılanacaksınız" dedi.
ANKA,
14.6.2025 21:54
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
TBMM Genel Kurulu'nda Cumhurbaşkanına TSK'da Rütbe Bekleme Sürelerini Değiştirme Yetkisinin de Yer Aldığı Kanun Teklifi Görüşmeleri Başladı TBMM Genel Kurulu’nda Cumhurbaşkanına TSK’da rütbe bekleme sürelerini değiştirme yetkisinin de yer aldığı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmeleri başladı. CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, "TSK'ya ilişkin madde bizim ordumuzun genetiğiyle oynayan bir madde. Yüzlerce yıllık ordu geleneğimize aykırı bir madde. Bu bir devre ile diğer devre arasında zaman bakımından adaletsizlikler ve kayırma duygusu yaratacak bir madde. Bu düzenlemeyle kimin veya kimlerin önünü açma niyetindesiniz, derdiniz nedir" dedi.
ANKA,
12.6.2025 19:42
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 16.6.2025 15:43:44