Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
16 Haziran 2025 Pazartesi 13:28 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Binyamin Netanyahu
Mahinur Özdemir Göktaş
Emir Ali Hacızade
Hakan Fidan
Ayetullah Ali Hamaney
Ekrem Imamoğlu
Vladimir Putin
Mesud Pezeşkiyan
Yerel Haberler
Istanbul
Tahran
Ankara
Izmir
Tel Aviv
Bursa
Aydın
Antalya
Adana
Çanakkale
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Edirne'de Sağlık Emekçileri Taleplerini İletmek İçin Sağlık Bakanlığı'na Çanta Bıraktı

Genel Sağlık-İş Sendikası üyeleri, ekonomik sıkıntılara dikkat çekmek amacıyla taleplerini sağlık müdahale çantasına koyarak Sağlık Bakanlığı'na gönderdiler. Sendika Başkanı Derya Uğur, ücretli çalışanlar için ekonomik durumun giderek kötüleştiğini belirtti ve kritik bir toplu sözleşme sürecine girileceğini ifade etti.
ANKA, 13.6.2025 15:39


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Edirne'de Sağlık Emekçileri Taleplerini İletti
Genel Sağlık-İş Sendikası, taleplerini Sağlık Bakanlığı'na gönderdi ve maaş zammı talep etti.
ANKA, 13.6.2025 15:51   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Edirne Emeklileri İnsanca Yaşam Talep Etti
Emekliler, düşük maaşlarına ve ekonomik krizlere karşı haklarını savunmak için toplandı.
ANKA, 11.6.2025 14:50   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Edirne Emekliler Derneği'nden Açıklama: 'Emeklilere İnsanca Yaşam İçin Gerekli Destek Sağlanmalı'
Edirne Emekliler Derneği Başkanı Sait Dayıoğlu, emeklilerin maaşlarının açlık sınırının çok altında kaldığını belirtti ve taleplerini dile getirerek ekonomik krizlerin sorumlusunun emekliler olmadığını vurguladı. Emekliler, taleplerini haykırmak için toplandı.
ANKA, 11.6.2025 14:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Arıkan: Asgari ücret yoksulluk sınırında olmalı
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, asgari ücretin yoksulluk sınırında olması gerektiğini vurguladı.
İHA, 7.6.2025 19:09   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan: "Asgari ücret açlık sınırında değil yoksulluk sınırında olmalı, emekli maaşı en az 35 bin TL olmalı"
Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan: "Asgari ücret açlık sınırında değil yoksulluk sınırında olmalı, emekli maaşı en az 35 bin TL olmalı" Genel Başkan Arıkan memleketinde bayramlaşma programına katıldı Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan En fazla partiyle bayramlaşan parti bizim...
İHA, 7.6.2025 18:58   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Temmuz 2025 memur ve memur emeklisi maaş zam oranı yüzde kaç olacak? İşte zam tahminleri!
Temmuz 2025 memur ve memur emeklisi maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Milyonlarca kamu çalışanı ve emekli bu sorunun yanıtını merakla bekliyor. Enflasyon verileri ışığında maaş zamları hesaplanmaya başladı.
Haberler.com, 6.6.2025 14:40   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


600 Bin Kamu İşçisine Hüsran... Refah Payı Yok, Türk-İş ve Hak-İş'in Yüzde 50 Zam Talebine Karşılık Şimşek Barajı Azami Yüzde 30-35
Kamuda istihdam edilen 600 bin işçi adına Türk-İş ve Hak-İş tarafından yürütülen Toplu İş Sözleşmesi (TİS) pazarlığında, konfederasyonların 27 Şubat’ta ilettiği talepleri üç aydır yanıtsız bırakan iktidarın bayram sonrası ileteceği karşı teklif işçileri hüsrana uğratacak.
ANKA, 6.6.2025 10:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


600 Bin Kamu İşçisine Hüsran... Refah Payı Yok, Türk-İş ve Hak-İş'in Yüzde 50 Zam Talebine Karşılık Şimşek Barajı Azami Yüzde 30-35
Kamuda istihdam edilen 600 bin işçi adına Türk-İş ve Hak-İş tarafından yürütülen Toplu İş Sözleşmesi (TİS) pazarlığında, konfederasyonların 27 Şubat’ta ilettiği talepleri üç aydır yanıtsız bırakan iktidarın bayram sonrası ileteceği karşı teklif işçileri hüsrana uğratacak.
ANKA, 6.6.2025 09:59   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Türkiye'de 970 Bin Çocuk İşçi Var: TESK'den Farkındalık Çağrısı
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Günü kapsamında yaptığı açıklamada Türkiye'de kayıtlarda 970 bin çocuk işçi bulunduğunu vurguladı ve çocuk işçiliği ile mücadele için toplumun tüm kesimlerine çağrı yaptı.
İHA, 11.6.2025 11:34   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Hakkı ve Hukuku Savunma Vurgusu
DMS Genel Başkanı Tuncay Cengiz, banka maaş promosyonları ve adil ihale süreçleri için çağrıda bulundu.
İHA, 11.6.2025 11:26   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Devlet Memurları Sendikası'ndan Maaş Promosyonuna Yükseltme Talebi
DMS Genel başkanı Tuncay Cengiz, 2022’deki banka maaş promosyon sözleşmelerinin yenileme sürecinde, promosyon ödemelerinin 7 kat artırılmasını ve şeffaf ihale süreçlerinin yürütülmesini talep etti.
İHA, 11.6.2025 11:15   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Şehir Hastanelerine Devasa Kaynak Akışı
CHP'li Türker Ateş, şehir hastanelerine 42 milyar lira ayrıldığını ve kaynak dengesizliğine dikkat çekti.
ANKA, 9.6.2025 10:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Ateş: Şehir Hastanelerine Ayrılan Kaynaklar Sağlık Sistemini Tehdit Ediyor
CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, 2025 yılının ilk dört ayında şehir hastanelerine 42 milyar lira ödendiğini belirterek, bu durumun sağlık sisteminin kaynaklarını emdiğini ve vatandaşların sağlık hizmetlerine erişiminde sorunlar yaşandığını ifade etti.
ANKA, 9.6.2025 10:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Öztürk: 'Kurban Bayramı'nda Yoksulluk ve Eşitsizlik Tehdidi
CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, ekonomik sıkıntılar nedeniyle birçok ailenin kurban kesemediğini ve çocukların sofralarında et göremediğini belirterek bayramda yoksulluk ve eşitsizliğin arttığını ifade etti.
ANKA, 8.6.2025 12:20   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM'de Bu Hafta… Genel Kurul'da, Başkanlık Divanı ile İhtisas Komisyonları Üyelerinin İsimleri Oylanacak
TBMM’nin 28’inci yasama yılının ikinci dönemi başlıyor. Numan Kurtulmuş’un yeniden Meclis Başkanı seçildiği ikinci dönemde, partilerin TBMM Başkanlık Divanı için belirlediği üyeler ile ihtisas komisyonlarında görev alanların isimleri Genel Kurul’da okunarak oylanacak.
ANKA, 8.6.2025 11:27   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Arıkan: Asgari Ücret Yoksulluk Sınırında Olmalı
Saadet Partisi lideri Arıkan, emekli maaşlarının 35 bin TL ve asgari ücretin yoksulluk sınırında olması gerektiğini ifade etti.
İHA, 7.6.2025 16:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan: "Asgari ücret açlık sınırında değil yoksulluk sınırında olmalı, emekli maaşı en az 35 bin TL olmalı"
Saadet Partisi Genel Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, memleketi Kayseri'de bayramlaşma programına katıldı.
İHA, 7.6.2025 15:59   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Savunma İşçileri Geçim Sıkıntısıyla Mücadele Ediyor
Eskişehir’deki savunma sanayi işçileri, artan kira ve hayat pahalılığı nedeniyle ek işe ihtiyaç duyuyor.
ANKA, 6.6.2025 11:41   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Savunma Sanayi İşçileri Geçim Sıkıntılarını Anlattı: "Kimisi Oto Yıkamacıda Kimisi Düğün Salonunda Ek İş Yaparak Geçinmeye Çalışıyor"
Eskişehir 1’inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü’nde çalışan savunma sanayi işçileri, toplu sözleşme sürecindeki belirsizlik ve artan hayat pahalılığı nedeniyle geçinemediklerinden yakındı. Kiralar maaşları aşarken, birçok işçi ek iş yapmak zorunda kalıyor. İşçiler, yetkililere “Kamu işçisi oto yıkamada, düğün salonunda çalışıyor. Artık dayanacak gücümüz kalmadı” diye seslendi. 
ANKA, 6.6.2025 11:30   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 16.6.2025 13:28:44
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.