Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Yeni Ön Lisans Programları Açıyor Malatya Turgut Özal Üniversitesi, yeni eğitim döneminde Yeşil ve Ekolojik Bina Teknikerliği, Yenilenebilir Enerji Teknikerliği, Dijital Tarım Teknolojileri, Akıllı Sera Teknolojileri ve Tıbbi Veri İşleme Teknikerliği bölümlerini öğrencilere sunacak. Rektör Prof. Dr. Recep Bentli, bu programların Türkiye'nin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine katkı sağlayacağını belirtti.
AA,
16.6.2025 16:03
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
TİKA'nın Bosna Hersek'teki Yeni Proje Açılışları Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Bosna Hersek'in Tuzla ve Lukavac şehirlerinde kümes hayvancılığı, sesli kitap stüdyosu ve madde bağımlılarının rehabilitasyonu için eğitim atölyeleri kurdu. Projelerin açılışına Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Emin Akseki ve yerel yetkililer katıldı.
AA,
20.6.2025 18:44
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Yaşar Üniversitesi'nden Dijital Tarım Projesi Yaşar Üniversitesi, Madagaskar, Fildişi Sahili, Haiti ve Dominik Cumhuriyeti gibi ülkelerle iş birliği yaparak dijital tarım kapasitesini artırmayı hedefleyen DEEPFARM Projesini yürütüyor. Proje, zeytin üretimi özelinde uygulamalı eğitimler sunarak öğrencilerin geleceğin tarımına hazırlanmasını sağlıyor.
İHA,
18.6.2025 11:15
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 26.6.2025 22:00:35