Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
20 Haziran 2025 Cuma 09:16 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Donald Trump
Recep Tayyip Erdoğan
Binyamin Netanyahu
Vladimir Putin
Ekrem Imamoğlu
Ilham Aliyev
Ayetullah Ali Hamaney
Ali Hamaney
Numan Kurtulmuş
Jerome Powell
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Bursa
Antalya
Tahran
Tel Aviv
Diyarbakır
Adana
Kocaeli
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Yeni Yol Grup Toplantısı... Ali Babacan: "Enflasyonu Patlatan Bu Hükümettir, Kendi Suçunun Cezasını Vatandaşa Çektirmek Zulümdür.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "hükümetin, kendi açıkladığı uyduruk enflasyona göre kök aylıklara yaptığı zammın, emekli maaşının aslını etkilemediğini" ifade ederek, "En düşük emekli maaşı için ayrı bir düzenleme geriyor. Bu ülkede enflasyonun çok düşük olduğu dönemlerde dahi 1 Temmuz’da hep ara zam yapılmıştır. Enflasyonu patlatan bu hükümettir, enflasyonun sorumlusu bu iktidardır. Kendi suçunun cezasını vatandaşa çektirmek zulümdür. Bakın açık söylüyorum, 1 Temmuz’da ara zam vermemek, hak gasbıdır. İktidarı buradan uyarıyor, büyük bir geçim sıkıntısı yaşayan asgari ücretlimize ve emeklimize hakkını vermeye davet ediyorum" diye konuştu.
ANKA, 18.6.2025 12:20


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Babacan'dan Emekli Maaşlarına Kritik Uyarı
Ali Babacan, emekli maaşları için ayrı bir düzenleme gerektiğini belirtti ve iktidarı eleştirdi.
ANKA, 18.6.2025 12:32   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, tüm enerjisini ve kapasitesini bekasına yönelik meselelere ayırması gereken çok hassas bir dönemden geçiyor"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, tüm enerjisini ve kapasitesini bekasına yönelik meselelere ayırması gereken çok hassas bir dönemden geçiyor" dedi.
İHA, 18.6.2025 14:27   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




D-8'in 28. Yıl Dönümü ve Arıkan'ın Mesajı
Arıkan, D-8 toplantısında İsrail'in bölgedeki güvenlik sorunlarına dikkat çekti.
ANKA, 14.6.2025 18:23   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


D-8'in 28. Kuruluş Yıl Dönümü: Mahmut Arıkan: "İsrail, "Güvenliğini" Bahane Ederek Tüm Bölgeyi "Güvensizliğe" ve "Teröre" Sürüklüyor"
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, İsrail'in "güvenlik" bahanesiyle tüm bölgeyi güvensizliğe ve teröre sürüklediğini belirterek, "Dolayısıyla, Gazze’de yaşananların yalnızca Filistin’le ilgili olmadığı gibi İsrail’in dün başlattığı İran’a dönük saldırıları da yalnızca İran ile ilgili değildir" dedi.
ANKA, 14.6.2025 18:12   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Saadet Partisi'nden İsrail ve İran Açıklaması
Mahmut Arıkan, İsrail ve İran arasındaki çatışmayı 'Küresel Siyonizm'le değerlendirdi.
ANKA, 18.6.2025 10:55   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yeni Yol Grup Toplantısı... Mahmut Arıkan: "Adaletin, Hakkın, Mazlumun Yanında; Zulmün, İşgalin, Emperyalizmin Karşısındayız"
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, İsrail ile İran arasında yaşanan karşılıklı saldırılara ilişkin olarak, "Bu savaş İran ile İsrail arasında gibi gözükebilir. Fakat aslında bu savaş İran ile 'Küresel Siyonizm' arasındadır. Biz Saadet Partisi olarak, adaletin, hakkın, mazlumun yanında; zulmün, işgalin, emperyalizmin karşısındayız" dedi. Arıkan, TRT'nin "Özgür Gazze Mitingi"ni haberleştirmemesini de eleştirerek, "İstanbul’da on binlerce insanımızın katıldığı 'Özgür Gazze Mitingi' yaptık. Hollanda'daki yürüyüşü, Şili'deki protestoyu haber yapan TRT, İstanbul'daki mitingimizden tek satır söz etmedi" ifadelerini kullandı.
ANKA, 18.6.2025 10:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yeni Yol Partisi'nden Filistin Çağrısı
Saadet Partisi lideri Arıkan, Gazze için insani yardım filosu kurulmasını ve somut adımlar atılmasını istedi.
AA, 11.6.2025 14:21   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yeni Yol Partisi TBMM Grup Toplantısı
DEVA, Gelecek ve Saadet partilerinin kurduğu Yeni Yol Partisinin TBMM Grup Toplantısı gerçekleştirildi.
AA, 11.6.2025 14:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ak Parti Grup Toplantısı.... Erdoğan: "Türkiye'de Neredeyse Her Yıl, 10 Yılda Bir Tekrarlanan Hiçbir Darbe Tesadüfen Yapılmamıştır.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'de 10 yıllardır devam eden tartışmaların, ayrışmaların, kutuplaşmaların ardında iç dinamiklerden ziyade dış dinamiklerin olduğu bugün çok daha net ortaya çıkmıştır. Türkiye'de 10 yıllar boyunca süren ekonomik, siyasi, sosyal sorunların, terör meselesinin, istikrarsızlığın, iç gerilimlerin temel sebebi bugün daha açık görülmektedir. Türkiye'de neredeyse her 10 yılda bir tekrarlanan hiçbir darbe tesadüfen yapılmamıştır. Hiçbir darbe vatansever, vatanperver eller tarafından kurgulanmamıştır. FETÖ'nün MİT krizinde, 17-25 Aralık'ta, 15 Temmuz'da yapmaya çalıştığı darbeler bugün yaşananların ışığında daha bir anlam kazanmakta, bu hainlerin asıl gayelerinin ne olduğu daha belirgin hale gelmektedir" diye konuştu.
ANKA, 18.6.2025 14:15   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ak Parti Grup Toplantısı.... Erdoğan: "Türkiye'de Neredeyse Her Yıl, 10 Yılda Bir Tekrarlanan Hiçbir Darbe Tesadüfen Yapılmamıştır.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'de 10 yıllardır devam eden tartışmaların, ayrışmaların, kutuplaşmaların ardında iç dinamiklerden ziyade dış dinamiklerin olduğu bugün çok daha net ortaya çıkmıştır. Türkiye'de 10 yıllar boyunca süren ekonomik, siyasi, sosyal sorunların, terör meselesinin, istikrarsızlığın, iç gerilimlerin temel sebebi bugün daha açık görülmektedir. Türkiye'de neredeyse her 10 yılda bir tekrarlanan hiçbir darbe tesadüfen yapılmamıştır. Hiçbir darbe vatansever, vatanperver eller tarafından kurgulanmamıştır. FETÖ'nün MİT krizinde, 17-25 Aralık'ta, 15 Temmuz'da yapmaya çalıştığı darbeler bugün yaşananların ışığında daha bir anlam kazanmakta, bu hainlerin asıl gayelerinin ne olduğu daha belirgin hale gelmektedir" diye konuştu.
ANKA, 18.6.2025 14:04   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yeni Yol Partisi'nden Eleştiriler ve Öneriler
DEVA, Gelecek ve Saadet Partisi liderleri, İsrail'in saldırılarında uluslararası mücadele vurgusu yaptı.
AA, 18.6.2025 13:03   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yeni Yol Partisi TBMM Grup Toplantısı'nda İsrail ve Güvenlik Vurgusu
DEVA, Gelecek ve Saadet partilerinin oluşturduğu Yeni Yol Partisi, TBMM Grup Toplantısı'nda gündemdeki gelişmeleri değerlendirirken, İsrail'in zayıflığı ve Türkiye'nin güvenlik stratejileri üzerinde duruldu.
AA, 18.6.2025 12:52   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: "Kurultay Davasında Butlan ya da Kayyum Kararı Çıkarsa Tanımam"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 38’inci Olağan Kurultayına ilişkin 30 Haziran’da görülecek davada butlan ya da kayyum kararı çıkarsa kararı tanımayacağını bildirerek, “Nasıl İBB'ye kayyum kararı çıktı, aslında kayyum niyeti çıktı, biz tanımadık bunu ve gittik iradeye sahip çıktık... Ben delegenin de üyenin de bize oy veren herkesin de iradesine sahip çıkarım. Butlan kararı çıkarsa benim gözümde o da butlandır, yok hükmündedir” ifadelerini kullandı.
ANKA, 15.6.2025 12:01   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (3)
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İran'ın, İsrail'in bu haydutluğu karşısında, bu devlet terörü karşısında, kendisini savunması son derece doğal, meşru, hukuki bir haktır.
AA, 18.6.2025 13:43   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (3)
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İran'ın, İsrail'in bu haydutluğu karşısında, bu devlet terörü karşısında, kendisini savunması son derece doğal, meşru, hukuki bir haktır.
AA, 18.6.2025 13:31   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Süleyman Demirel: Türk Siyasi Tarihine İz Bırakan Lider
Türkiye'nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 17 Haziran 2015'te 91 yaşında hayatını kaybetti.
AA, 15.6.2025 11:18   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Haftanın tarihine bakış
Türk siyasetinin fötr şapkalı "baba"sı Süleyman Demirel, 17 Haziran 2015'te 91 yaşında hayata gözlerini yumdu.
AA, 15.6.2025 11:07   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: Kale siyaseti bitmiştir
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "'Bayburt, AK Parti'nin kalesi' dediler.
DHA, 14.6.2025 16:30   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Yeni Yol Grup Toplantısı... Ali Babacan: "Bu İktidar Vatandaşına Gerçek Bir Bayram Borçlu"
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan,  ''Açlık sınırı 25 bin, asgari ücret 22 bin, en düşük emekli maaşı 14 bin 600. Ankara'da yaşayan dört kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli beslenmesi için yapması gereken sadece gıda masrafı 25 bin. Bunun içinde barınma yok, fatura yok, eğitim masrafı yok. Vatandaşlarımız bu bayramı yaşayamadı. Bu iktidar vatandaşına gerçek bir bayram borçlu. Hem asgari ücrette hem emekli maaşında bir ara zam şarttır. Bu ülkede enflasyonun çok düşük olduğu dönemlerde bile hep ara zam verilmiştir. 1 Temmuz'da ara zam vermemek emekliden, asgari ücretliden çalmaktır" dedi.
ANKA, 11.6.2025 12:46   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 20.6.2025 09:16:53
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.