Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
21 Haziran 2025 Cumartesi 02:30 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Vladimir Putin
Binyamin Netanyahu
Ekrem Imamoğlu
Numan Kurtulmuş
Ilham Aliyev
Ayetullah Ali Hamaney
Yaşar Güler
Yılmaz Tunç
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Bursa
Tahran
Antalya
Kocaeli
Tel Aviv
Adana
Diyarbakır
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Rula Jebreal: Gazze'de Yaşanan Soykırım Soygunu Anlatmaya Çalışıyorum

Filistinli-İtalyan gazeteci yazar Rula Jebreal, yeni kitabında İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımı ele alarak, vicdanları uyandırmak gerektiğini vurguladı. Jebreal, uluslararası hukukun ihlal edildiğine ve bu barbarlığın küresel bir tehdit haline geldiğine dikkat çekti.
AA, 20.6.2025 11:04


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Rula Jebreal'den Gazze Soykırımı İfşası
Rula Jebreal, yeni kitabında Gazze'deki soykırımı ele alarak uluslararası hukukun ihlaline dikkat çekti.
AA, 20.6.2025 11:16   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Vatan Partisi üyelerinden İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu önünde açıklama
Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, İsrail-İran gerilimine ilişkin İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu önünde basın açıklaması yaptı.
AA, 15.6.2025 18:02   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Ak Parti Grup Toplantısı.... Erdoğan: "Türkiye'de Neredeyse Her Yıl, 10 Yılda Bir Tekrarlanan Hiçbir Darbe Tesadüfen Yapılmamıştır.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'de 10 yıllardır devam eden tartışmaların, ayrışmaların, kutuplaşmaların ardında iç dinamiklerden ziyade dış dinamiklerin olduğu bugün çok daha net ortaya çıkmıştır. Türkiye'de 10 yıllar boyunca süren ekonomik, siyasi, sosyal sorunların, terör meselesinin, istikrarsızlığın, iç gerilimlerin temel sebebi bugün daha açık görülmektedir. Türkiye'de neredeyse her 10 yılda bir tekrarlanan hiçbir darbe tesadüfen yapılmamıştır. Hiçbir darbe vatansever, vatanperver eller tarafından kurgulanmamıştır. FETÖ'nün MİT krizinde, 17-25 Aralık'ta, 15 Temmuz'da yapmaya çalıştığı darbeler bugün yaşananların ışığında daha bir anlam kazanmakta, bu hainlerin asıl gayelerinin ne olduğu daha belirgin hale gelmektedir" diye konuştu.
ANKA, 18.6.2025 14:15   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ak Parti Grup Toplantısı.... Erdoğan: "Türkiye'de Neredeyse Her Yıl, 10 Yılda Bir Tekrarlanan Hiçbir Darbe Tesadüfen Yapılmamıştır.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'de 10 yıllardır devam eden tartışmaların, ayrışmaların, kutuplaşmaların ardında iç dinamiklerden ziyade dış dinamiklerin olduğu bugün çok daha net ortaya çıkmıştır. Türkiye'de 10 yıllar boyunca süren ekonomik, siyasi, sosyal sorunların, terör meselesinin, istikrarsızlığın, iç gerilimlerin temel sebebi bugün daha açık görülmektedir. Türkiye'de neredeyse her 10 yılda bir tekrarlanan hiçbir darbe tesadüfen yapılmamıştır. Hiçbir darbe vatansever, vatanperver eller tarafından kurgulanmamıştır. FETÖ'nün MİT krizinde, 17-25 Aralık'ta, 15 Temmuz'da yapmaya çalıştığı darbeler bugün yaşananların ışığında daha bir anlam kazanmakta, bu hainlerin asıl gayelerinin ne olduğu daha belirgin hale gelmektedir" diye konuştu.
ANKA, 18.6.2025 14:04   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


D-8'in 28. Yıl Dönümü ve Arıkan'ın Mesajı
Arıkan, D-8 toplantısında İsrail'in bölgedeki güvenlik sorunlarına dikkat çekti.
ANKA, 14.6.2025 18:23   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


D-8'in 28. Kuruluş Yıl Dönümü: Mahmut Arıkan: "İsrail, "Güvenliğini" Bahane Ederek Tüm Bölgeyi "Güvensizliğe" ve "Teröre" Sürüklüyor"
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, İsrail'in "güvenlik" bahanesiyle tüm bölgeyi güvensizliğe ve teröre sürüklediğini belirterek, "Dolayısıyla, Gazze’de yaşananların yalnızca Filistin’le ilgili olmadığı gibi İsrail’in dün başlattığı İran’a dönük saldırıları da yalnızca İran ile ilgili değildir" dedi.
ANKA, 14.6.2025 18:12   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Netanyahu'nun Saldırıları ve İç Siyaset İlişkisi
Netanyahu, İran'a yönelik saldırılarıyla hem askeri hem de siyasi açıdan nefes alma fırsatı buldu.
AA, 19.6.2025 13:20   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İsrail'in İran'a saldırıları: Netanyahu'nun siyasi hayatı için bir can simidi mi?
Araştırmacı gazeteci Jonathan Fenton-Harvey, Netanyahu'nun İran'a yönelik saldırıları bağlamında İsrail iç siyaseti, dış politika hesapları ve bölgesel yansımaları AA Analiz için kaleme aldı.
AA, 19.6.2025 13:09   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, tüm enerjisini ve kapasitesini bekasına yönelik meselelere ayırması gereken çok hassas bir dönemden geçiyor"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, tüm enerjisini ve kapasitesini bekasına yönelik meselelere ayırması gereken çok hassas bir dönemden geçiyor" dedi.
İHA, 18.6.2025 14:27   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Süleyman Demirel: Türk Siyasi Tarihine İz Bırakan Lider
Türkiye'nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 17 Haziran 2015'te 91 yaşında hayatını kaybetti.
AA, 15.6.2025 11:18   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Haftanın tarihine bakış
Türk siyasetinin fötr şapkalı "baba"sı Süleyman Demirel, 17 Haziran 2015'te 91 yaşında hayata gözlerini yumdu.
AA, 15.6.2025 11:07   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bahçeli: İran'a Saldırı Türkiye'ye Gönderilen Sinsi Mesajdır
MHP lideri Bahçeli, İsrail'in İran'a saldırısını Türkiye'ye yönelik bir tehdit olarak değerlendirdi.
DHA, 13.6.2025 17:57   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bahçeli: Nihai hedef Türkiye'dir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'in İran'a yönelik saldırısıyla ilgili, "Birbirine eklemlenerek genişleyip güçlenen kriz ve kaos sarmalında perdelemiş nihai hedef Türkiye'dir.
DHA, 13.6.2025 17:46   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İsrail'in İran'a Saldırısı Uluslararası Alanda Kınandı
İsrail'in İran'a düzenlediği hava saldırısı, birçok ülke tarafından kınandı ve uluslararası hukukun ihlali olarak değerlendirildi.
AA, 13.6.2025 12:55   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Dünyadan İsrail'in İran'a yönelik saldırısına kınama
Uluslararası toplum, İsrail'in İran'a düzenlediği, çok sayıda sivilin hayatını kaybetmesine neden olan saldırıyı kınadı.
AA, 13.6.2025 12:44   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Madleen Gemisi: Gazze için Yeni Bir Umut
Madleen gemisi, Gazze'deki soykırımı dünyaya duyurarak küresel vicdan hareketi başlattı.
AA, 13.6.2025 11:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Küresel vicdanın sesi "Madleen" gemisinin domino etkisi
Kırklareli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muharrem Ekşi ve AYBİR Başkanı Doç. Dr. Ebubekir Ceylan, Madleen gemisinin dünya kamuoyunun Gazze farkındalığı özelinde nasıl bir kırılma noktası oluşturduğunu AA Analiz için kaleme aldı.
AA, 13.6.2025 11:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İsrail'in İran Saldırısına Uluslararası Kınama
Türkiye ve diğer ülkeler, İsrail'in İran'a düzenlediği saldırıyı en güçlü şekilde kınadı.
AA, 13.6.2025 14:50   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Dünyadan İsrail'in İran'a yönelik saldırısına kınama
Uluslararası toplum, İsrail'in İran'a düzenlediği, çok sayıda sivilin hayatını kaybetmesine neden olan saldırıyı kınadı.
AA, 13.6.2025 14:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 21.6.2025 02:30:30
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.