Kamerun Dışişleri Bakanı Lejeune Mbella, İslam İşbirliği Teşkilatı Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısında, İsrail ve İran arasındaki çatışmaların sona ermesini ve müzakerelere başlanmasını istedi. Toplantıda Türkiye'ye sağladığı destek için teşekkür edildi.
AA, 21.6.2025 12:41
Türkiye ve UNRWA Arasında Temsilcilik Anlaşması İmzalanacak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini, İstanbul'da yapılacak İİT Dışişleri Bakanları Konseyi oturumu marjında Türkiye ile UNRWA arasında Ankara Temsilciliği kurulmasına ilişkin anlaşma imzalayacak. Türkiye, UNRWA'ya yaptığı maddi katkılarla Filistinli mültecilerin eğitim ve sağlık ihtiyaçlarına destek vermekte.
AA,
21.6.2025 13:42
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Zulmün Karşısında Dimdik Durma Vurgusu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Dışişleri Bakanları Konseyi 51. Oturumu'nda yaptığı açılış konuşmasında, Türkiye'nin uluslararası işbirliği ve küresel adalet adına güçlü bir duruş sergileyeceğini vurguladı. Fidan, İsrail'in saldırganlıklarını kınayarak, İslam coğrafyasının dayanışma içinde hareket etmesi gerektiğini ifade etti.
İHA,
21.6.2025 14:47
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Dışişleri Bakanı Fidan: İslam coğrafyasının sesi yükseltilmeli Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı'nın dönem başkanlığında küresel adaletin sağlanması ve zulmün karşısında durulması gerektiğini vurguladı. Fidan, özellikle İsrail'in saldırgan politikalarının bölgedeki sorunları derinleştirdiğine dikkat çekti ve bu duruma karşı güçlü bir duruş sergilemenin önemini dile getirdi.
AA,
21.6.2025 12:44
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 22.6.2025 22:06:14