Zonguldak'ta Kaçak Maden Ocaklarına Operasyon: 42 Ocağı Kapatıldı
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 3 ayda yapılan denetimlerde 265 kaçak maden ocağının kontrol edildiğini ve 42 ocağın kapatıldığını duyurdu. Denetimlerin sayısı, bir önceki yıla göre yüzde 17 artış gösterdi.
DHA, 5.9.2025 13:53
Zonguldak Genel Ticaret Fuarı Başladı Zonguldak'ta Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun katılımıyla düzenlenen Genel Ticaret Fuarı, 32 firmanın ürünlerini tanıttığı önemli bir etkinlik olarak kapılarını açtı. ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, fuarın şehir için tarihi bir değer taşıdığını vurgulayarak, Zonguldak'ın ekonomik potansiyelini ortaya koyan bir vitrin olduğunu ifade etti.
AA,
12.9.2025 15:29
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
ABD Enerji Bakanı Wright: Trump Yönetimi 'Sağduyulu Enerji Politikası'na Döndü… İran'ın Nükleer Programına İlişkin BM ile Görüşeceğiz ABD Enerji Bakanı Chris Wright, Avrupa temaslarının ardından çevrim içi basın toplantısında Trump yönetiminin “sağduyulu enerji politikası” olarak isimlendirdiği fosil yakıt üretim ve tüketimine dönüş politikasını anlattı. Wright, ANKA Haber Ajansı’nın sorusuna verdiği yanıtta, Washington’un hidrokarbon üretimini artırarak Rusya’nın enerji pazarındaki payını küçültmeyi hedeflediğini belirtti. Wright ayrıca Avrupa seyahatinde İran’ın nükleer programına ilişkin BM'ye bağlı nükleer enerji denetçisi Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı ile görüşeceğini söyledi.
ANKA,
11.9.2025 17:44
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Su Tasarrufu ve Tarımda Büyüme Vurgusu İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, su tasarrufunun önemine dikkat çekerek, Türkiye'nin tarımda dünya üzerindeki konumunu ve savunma sanayi ihracatını açıkladı. Kuraklığın tarım üzerindeki etkilerine değinerek, gelecekte su yönetiminin daha da önem taşıyacağını vurguladı.
AA,
10.9.2025 22:01
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 13.9.2025 22:28:31