CHP Örgüt Temsilcileri Meclisi Toplantısı... Özgür Özel: "Erdoğan Kendi Çıkarları İçin Her Şeyi Feda Edebilecek Durumdadır. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Karşımızda yaşlanmış, yorulmuş, aciz, millete umut olamayan, köşeye sıkıştıkça tırmalayan, hırsından aklını kaybetmiş bir iktidar var. Bu iktidarın Türkiye’ye verebileceği hiçbir şey kalmamıştır. Bu ülkeden çok şey aldılar, çok şey çaldılar. Ama bu ülkeye hiçbir şey vermediler, bundan sonra da verebilecekleri hiçbir şey kalmamıştır. Kendi nefsinin esiri olanlar bu milletin dostu değildir. Türkiye’de artık Erdoğan’ın çıkarları ile milletin çıkarları birbirinden ayrışmış, birbirine karşıt hale gelmiştir. Erdoğan kendi çıkarları için her şeyi feda edebilecek durumdadır. Yapıştığı koltuktan kalkmamak için milleti ateşe atmaya hazırdır" dedi.
ANKA,
8.9.2025 13:01
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yetti, Savaş ve Terör Baronları Hedeflerine Ulaşamayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da "Terörsüz Türkiye" sürecine ilişkin, "Bu sefer çok ama çok idmanlıyız. Her türlü karanlık senaryoya karşı hazırlıklıyız. Allah’ın izniyle kurulmaya çalışılan tuzağa düşmeyeceğiz. Kadim devlet aklı ve siyasi tecrübeyle ilmek ilmek dokuduğumuz süreci ihtiraslara, yanlış hesaplara ve emperyalist oyunlara kurban etmeyeceğiz. Yetti, savaş ve terör baronları inşallah hedeflerine ulaşamayacak. Evlatlarımızın hayatı üzerinde yükselen terör duvarını yıkarak iç cephemizi tahkim mücadelemiz aynı kararlılıkla devam edecek. Kardeşliğimiz güçlenecek, muhabbetimiz artacak, dayanışmamız inşallah perçinlenecek. Türkiye'nin ve bölgemizin önünde yeni kapılar açılacak" dedi.
ANKA,
6.9.2025 18:56
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP’li Öztürkmen: Eğitimde Revizyon Çocukları Eğitimden Koparıyor CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in 12 yıllık eğitim süresinde revizyon yapma planlarına tepki gösterdi. Eğitim dışı kalan çocuk sayısının arttığını vurgulayan Öztürkmen, yeni eğitim modelinin bilim insanları tarafından değil gerici dernekler tarafından belirlendiğini ifade etti. Bakan Tekin’in açıklamalarını eleştirerek zorunlu eğitimin kamusal bir hak olması gerektiğini belirtti.
ANKA,
5.9.2025 16:55
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP'li Gökan Zeybek: Millet Sandığı İstiyor CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Zeytinburnu'nda düzenlenen mitingde iktidara tepki göstererek, kayyum atamalarının ve yargı müdahalerinin halkın ekonomik durumunu iyileştirmediğini vurguladı. Zeybek, halkın seçim istediklerini ve mevcut iktidardan kurtulmak istediklerini belirtti.
ANKA,
4.9.2025 01:22
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 13.9.2025 06:53:16