Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Öz Finans-İş Sendikası 2. Olağan Genel Kurulu Malatya'da Gerçekleşti Öz Finans-İş Sendikası'nın 2. Olağan Genel Kurulu, Malatya'daki bir otelde yapıldı. Genel Başkan Ahmet Eroğlu, kiralarda yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek gelir vergisi uygulamasının yeniden düzenlenmesini talep etti. Bölgede 2 bin 355 üyeye hizmet etmeyi amaçladıklarını vurgulayan Malatya Bölge Başkanı Bülent Pektaş, üyelere çözüm odaklı yaklaşımlarını sürdüreceklerini belirtti.
AA,
7.9.2025 15:52
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Esnafı Mağdur Edecek Vergi Düzenlemesi Tepkisi Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, 9 Eylül 2025'te yayımlanan gelir vergisi değişikliğinin ülke genelinde basit usul ile çalışan binlerce esnafı olumsuz etkileyeceğini belirtti. Yeni düzenlemenin muhasebe maliyetlerini artırarak esnafın işini bırakmasına sebep olabileceğinden endişe duyduklarını ifade etti.
İHA,
10.9.2025 15:32
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yetti, Savaş ve Terör Baronları Hedeflerine Ulaşamayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da "Terörsüz Türkiye" sürecine ilişkin, "Bu sefer çok ama çok idmanlıyız. Her türlü karanlık senaryoya karşı hazırlıklıyız. Allah’ın izniyle kurulmaya çalışılan tuzağa düşmeyeceğiz. Kadim devlet aklı ve siyasi tecrübeyle ilmek ilmek dokuduğumuz süreci ihtiraslara, yanlış hesaplara ve emperyalist oyunlara kurban etmeyeceğiz. Yetti, savaş ve terör baronları inşallah hedeflerine ulaşamayacak. Evlatlarımızın hayatı üzerinde yükselen terör duvarını yıkarak iç cephemizi tahkim mücadelemiz aynı kararlılıkla devam edecek. Kardeşliğimiz güçlenecek, muhabbetimiz artacak, dayanışmamız inşallah perçinlenecek. Türkiye'nin ve bölgemizin önünde yeni kapılar açılacak" dedi.
ANKA,
6.9.2025 18:56
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 15.9.2025 06:13:15