CHP'li Sarıbal: Tarım İthalatında Yeni Rekor Araştırması CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, 2025'in ilk yarısında tarımsal ithalatın geçen yıla göre %7,4 artışla 7 milyar dolara ulaştığını açıkladı. Sarıbal, iktidarın tarım politikasını eleştirerek, çiftçilere hak ettikleri desteğin verilmediğini ve çok uluslu tarım tekellerine milyarlarca dolar aktarıldığını vurguladı.
ANKA,
3.9.2025 16:32
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Saadet Partisi Samsun Milletvekili Karaman: Partilere Kayyum Atanmasını Doğru Bulmuyorum Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, "Millet, Vekiliyle Buluşuyor" programı kapsamında saha çalışması yürütmek üzere geldiği Çorum’da değerlendirmelerde bulundu. Karaman, CHP kurultay davasına ilişkin, "İlk önce açılan yerde sonra açılan davalar birleştirilir. Burada bir usul hatası yapıldığını söylüyor. Tabi 15 Eylül geliyor. Bakalım pazartesi ne karar verecekler? Yani bu partilere kayyum atanmasını da doğru bulmuyorum" dedi.
ANKA,
12.9.2025 18:56
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP'li Çan'dan Çeltik Üreticisine Destek Çağrısı CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, çeltik hasadında yaşanan sorunları vurgulayarak, çiftçiyi desteklemeyen tarım politikalarının sürdürülebilir olamayacağını belirtti. Artan maliyetler ve belirsizliklerin üreticiyi zor durumda bıraktığını ifade eden Çan, hükümetten adil bir destekleme alım fiyatı açıklamasını istedi.
ANKA,
11.9.2025 16:12
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
CHP Örgüt Temsilcileri Meclisi Toplantısı... Özgür Özel: "Erdoğan Kendi Çıkarları İçin Her Şeyi Feda Edebilecek Durumdadır. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Karşımızda yaşlanmış, yorulmuş, aciz, millete umut olamayan, köşeye sıkıştıkça tırmalayan, hırsından aklını kaybetmiş bir iktidar var. Bu iktidarın Türkiye’ye verebileceği hiçbir şey kalmamıştır. Bu ülkeden çok şey aldılar, çok şey çaldılar. Ama bu ülkeye hiçbir şey vermediler, bundan sonra da verebilecekleri hiçbir şey kalmamıştır. Kendi nefsinin esiri olanlar bu milletin dostu değildir. Türkiye’de artık Erdoğan’ın çıkarları ile milletin çıkarları birbirinden ayrışmış, birbirine karşıt hale gelmiştir. Erdoğan kendi çıkarları için her şeyi feda edebilecek durumdadır. Yapıştığı koltuktan kalkmamak için milleti ateşe atmaya hazırdır" dedi.
ANKA,
8.9.2025 13:01
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yetti, Savaş ve Terör Baronları Hedeflerine Ulaşamayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da "Terörsüz Türkiye" sürecine ilişkin, "Bu sefer çok ama çok idmanlıyız. Her türlü karanlık senaryoya karşı hazırlıklıyız. Allah’ın izniyle kurulmaya çalışılan tuzağa düşmeyeceğiz. Kadim devlet aklı ve siyasi tecrübeyle ilmek ilmek dokuduğumuz süreci ihtiraslara, yanlış hesaplara ve emperyalist oyunlara kurban etmeyeceğiz. Yetti, savaş ve terör baronları inşallah hedeflerine ulaşamayacak. Evlatlarımızın hayatı üzerinde yükselen terör duvarını yıkarak iç cephemizi tahkim mücadelemiz aynı kararlılıkla devam edecek. Kardeşliğimiz güçlenecek, muhabbetimiz artacak, dayanışmamız inşallah perçinlenecek. Türkiye'nin ve bölgemizin önünde yeni kapılar açılacak" dedi.
ANKA,
6.9.2025 18:56
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 13.9.2025 12:08:48