Dershaneden dönen kıza 'sözlü taciz'den yargılanan minibüs şoförüne para cezası
Mardin'de bir genç kızı minibüste sözlü taciz eden minibüs şoförü, mahkeme tarafından 135 gün karşılığı adli para cezasına çarptırıldı. Genç kızın babası, verilen karardan memnun olduklarını açıkladı ve adaletin yerini bulduğunu belirtti.
DHA, 1.10.2025 11:48
Dorukhan Büyükışık Davasında Ölüm ve Görevi Kötüye Kullanma İddiaları İzmir'de 2018 yılında inşaat şantiyesinde ölü bulunan Dorukhan Büyükışık'ın davasında, ölüme sebep olan inşaat çalışanları ve görevi kötüye kullandığı iddia edilen polisler hakkında çeşitli mahkemelerde devam eden süreçte dosyaların birleştirilmesine karar verildi. Baba Ethem Büyükışık, adaletin sağlanması için tüm devlet kurumlarının sorumluluk alması gerektiğini belirtti.
AA,
10.10.2025 16:13
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Tanju Özcan: Bana Yurt Dışına Çıkış Yasağı Koyacağınıza, Sığınmacılara Türkiye'ye Giriş Yasağı Koyun Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "nefret ve ayrımcılık" suçundan açılan dava kapsamında hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirilmesine ardından, "Su zamları, nikah ücretleri gibi sembolik ama neyi amaçladığımız belli olan işlemleri yaptım. Bugün olsa yine yaparım, pişman değilim. Çünkü 2019 yılında Bolu’da çocuklar okuluna güvenli bir şekilde gidemiyordu, parklarda oynayamıyordu. Kadınlarımız günün herhangi bir saatinde caddede dolaşamıyordu tacizkar bakışlar yüzünden. Yaptıklarımı yapmaya devam edeceğim. Bana yurt dışına çıkış yasağı koyacağınıza, sığınmacılara Türkiye’ye giriş yasağı koyun" dedi.
ANKA,
30.9.2025 15:18
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 11.10.2025 02:09:43