Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
Adalet Arayan Aileler Acılarını Paylaşıyor, Omuz Omuza Veriyor. Yasemin Minguzzi, Hasret Doğan, Özlem Dinç, Nazlıcan Aygün, Huriye Karaman, Tanju Mutluay, Zeynep Balcı, Esat Aydın... Yakınlarını değişik adli olaylarda kaybedip adalet arayan aileler zaman zaman adliye önlerinde buluşuyor, birbirlerinin acılarını paylaşıyor, mücadelelerine omuz veriyor... O annelerden bazıları ANKA'ya konuştu... Eski Kızılay Genel Müdürü Kerem Kınık'ın kızı Fatıma Zehra Demir Kınık'ın çarparak ölümüne neden olduğu Batın Barlasçeki’nin annesi Hasret Doğan da "Oğlum için de 15 aydır adalet sağlanmadı. Manevi tazminat yatırıldı 500 bin lira PTT’den ismime. Ben manevi tazminat talebinde bulunmadım ama her seferinde parayla bir şeyleri yapabileceklerini düşünüyorlar galiba. Bu iş öyle bir şey değil. Parayla ölçülemez benim evladımın yaşam hakkı. Ben evladımın yaşam hakkını savunuyorum ve şikayetimden, davamdan vazgeçmeyeceğim. 15 aydır acı içinde kıvranıyorum ve 15 aydır benim oğlum hayatta değil" sözleriyle tepkisini dile getirdi.
ANKA,
3.10.2025 12:42
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Dilek Kaya İmamoğlu: Ekrem İmamoğlu, Milletin Sevgisini Kazandığı İçin Silivri'dedir Aile Dayanışma Ağı (ADA), sekizinci buluşmasını Saraçhane Parkı’nda gerçekleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun eşi ve sivil toplum gönüllüsü Dilek Kaya İmamoğlu, öz vatanında kendilerini özgür, eşit ve güvende hissetmeyen gençlerin ülkeyi terk etmek istediklerini vurgulayarak, "Bin bir emekle hak ettikleri üniversite diplomalarının bile bir çırpıda iptal edilebildiği bir ülkede, gelecek planı kuramıyorlar. Gençlere geleceğe ümitle baktıkları bir ortamı sunmak bizim sorumluluğumuz. Umutlu bir geleceğe doğru atılan bu adımlar; çocuklarımızın ve gençlerimizin eşit, adil, güvenli bir hayata kavuşması için verdiğimiz mücadelenin en güçlü teminatıdır. Bugün Ekrem İmamoğlu, bu vizyonu ortaya koyup milletin sevgisini kazandığı için Silivri’dedir” dedi.
ANKA,
3.10.2025 12:48
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Mattia Ahmet Minguzzi Davasında 5'inci Duruşma... Suat Özçağdaş: 2024 Yılında 612 Bin Çocuk Bir Şekilde Suçtan Etkilendi; Türkiye'de Çocuklar, İhmal, İstismar, Şiddet, Ölümle Karşı... Kadıköy'deki tarihi Salıpazarında bıçaklı saldırı sonucu öldürülen 14 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasının 5’inci duruşması Kartal'daki Anadolu Adliyesi'nde yapılıyor. Davayı takip eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş duruşma öncesi yaptığı açıklamada, “Mattia Ahmet Minguzi, içimizi yakan bir örnektir, emsal bir karar alınması gerekmektedir. Ama arkamdaki ailelerden de göreceksiniz, Mati Ahmet Minguzzi tek örnek değildir. Yüzlerce Matia Ahmet Minguzi var...2024 yılında 612 bin çocuk bir şekilde suçtan etkilendi. Türkiye'de açıkça yaşadığımız şey şudur; çocuklar; ihmal, istismar, şiddet, ölümle karşı karşıyadırlar. Toplumda yaşanan şiddet, hükümetin tedbirler almaması, şiddetin engellenmemesi, sosyal politikaların geliştirilmemesi bunun temel nedenidir” dedi.
ANKA,
2.10.2025 12:25
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İki kardeşin boğazını kesen caniden duruşmada tuhaf talep Sivas'ta, 22 yaşındaki Umutcan ile 16 yaşındaki Melisa Şimşek kardeşleri öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan Hüseyin Sönmez, hakim karşısına çıktı. Duruşmada hakkındaki suçlamaları reddeden Sönmez, "Cinayetleri ben işlemedim. Bir tuzağa düşürüldüm. Kimseye zarar vermedim" dedi. Tahliyesini de talep eden Sönmez, tam teşekküllü bir hastanede tedavi görmesine karar verilmesini istedi.
DHA,
1.10.2025 13:30
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İki kardeşin boğazını kesen caniden duruşmada tuhaf talep Sivas'ta, 22 yaşındaki Umutcan ile 16 yaşındaki Melisa Şimşek kardeşleri öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan Hüseyin Sönmez, hakim karşısına çıktı. Duruşmada hakkındaki suçlamaları reddeden Sönmez, "Cinayetleri ben işlemedim. Bir tuzağa düşürüldüm. Kimseye zarar vermedim" dedi. Tahliyesini de talep eden Sönmez, tam teşekküllü bir hastanede tedavi görmesine karar verilmesini istedi.
DHA,
1.10.2025 13:19
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 11.10.2025 18:13:27