Yerel Haberler
--Şehir Seçiniz--
ADANA
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARDAHAN
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BATMAN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
DÜZCE
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
İZMİR
KAHRAMANMARAŞ
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRIKKALE
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KİLİS
KOCAELİ
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MERSİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
OSMANİYE
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
ŞANLIURFA
ŞIRNAK
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
UŞAK
VAN
YALOVA
YOZGAT
ZONGULDAK
Edirne'de Öğrenci Velileri Ücretsiz Okul Yemeği Hakkını Savunuyor
VELİ DER Başkanı, her çocuğun ücretsiz beslenme hakkının anayasal yükümlülük olduğunu vurguladı.
ANKA, 16.10.2025 18:49
Haberin Devamı »»
Arkadaşına Gönder |
Yorum Yaz
Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
3.53 promil alkol, kaç bardak içkiye denk gelir?
Türkiye'de alkolün etkileri ve promil oranları, son yıllarda özellikle trafik kontrolleri ve yasal sınırların sıkılaşmasıyla birlikte daha fazla merak edilmeye başlandı. Peki, 3.53 promil alkol, kaç bardak içkiye denk gelir?
Haberler.com ,
8.10.2025 19:22
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Edirne'deki VELİ DER, Okul Yemeklerinin Anayasal Bir Hak Olması Gerektiğini Söyledi
Öğrenci Veli Derneği Edirne Şube Başkanı Kezban Demir, her öğrencinin sağlıklı ve besleyici bir okul yemeğine erişim hakkının olduğunu vurgulayarak, yoksulluğun ve açlığın çocuk eğitimine olumsuz etkilerini dile getirdi.
ANKA ,
16.10.2025 18:38
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Zonguldak'ta Sağlıklı Çocuk Programı
Eğerci Beldesi'nde öğrencilere sağlıklı yaşam eğitimi verildi, rozetler dağıtıldı.
İHA ,
17.10.2025 15:20
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Devrek'te Öğrencilere Sağlıklı Yaşam Eğitimi
Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde minik öğrencilere yönelik düzenlenen 'Sağlıklı Çocuk Sağlıklı Gelecek' programı kapsamında sağlıklı beslenme, hijyen ve acil durum bilgileri hakkında eğitim verildi. Öğrencilere Sağlık Elçisi Rozeti ve kartları dağıtıldı.
İHA ,
17.10.2025 15:09
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Hep aynı şeyle uğraşmak insana bıkkınlık verir anlamına gelen atasözü hangisidir?
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde yöneltilen sorular izleyicilerde büyük bir ilgi oluşturdu. Sorulara verilen cevaplar kadar, seyirciler de doğru yanıtı öğrenmek için ekran başında heyecanla bekliyor. Bilgiyle eğlenceyi harmanlayan yarışma, izleyicilere adeta yarışmanın bir parçası olma deneyimi sunuyor. Peki, Hep aynı şeyle uğraşmak insana bıkkınlık verir anlamına gelen atasözü hangisidir?
Haberler.com ,
9.10.2025 20:32
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bakan Tekin: Eğitimde Güvenlik ve Adalet Önemli
Bakan Tekin, eğitimde barış ve insan haklarının korunmasının önemini vurguladı, Gazze'deki durumu ele aldı.
DHA ,
23.10.2025 12:47
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Eğitimde Güvenliğin Önemi Üzerine Konuştu
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, G20 Eğitim Bakanları Toplantısı'ndaki video mesajında, eğitimde güvenlik ve insan hakları konularına vurgu yaptı. Eğitim sisteminin çocukların güvenliği için hayati öneme sahip olduğunu belirten Tekin, Türkiye'nin eğitimde yenilikçi adımlarını ve erken çocukluk eğitimi için yapılan yatırımları ifade etti.
DHA ,
23.10.2025 12:35
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Eğitimde Güvenlik ve İnsan Hakları Vurgusu
Bakan Tekin, eğitimde güvenlik ve insan haklarını vurguladı, Gazze'deki krize dikkat çekti.
DHA ,
23.10.2025 11:56
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Eğitim Hakkını Vurguladı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, G20 Eğitim Bakanları Toplantısı'nda yaptığı video mesajda, Gazze'deki insani krize dikkat çekerek, eğitim hakkının korunmasının önemini vurguladı. Türkiye'nin eğitim alanında gerçekleştirdiği yenilikleri ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ni tanıttı.
DHA ,
23.10.2025 11:45
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Keçiören'de 12. İş Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi Başladı
Ankara'nın Keçiören ilçesinde '12'nci İş Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi ile Sergisi' başladı. Kongrede iş kazalarının önlenmesi, meslek hastalıkları ve yeni güvenlik teknolojileri gibi konular ele alınıyor.
İHA ,
23.10.2025 11:09
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Yoksulluk Gününde Acı Destan
DYA'nın raporuna göre Türkiye'de 7 milyon çocuk yoksulluk içinde yaşıyor, aileler zor durumda.
ANKA ,
17.10.2025 17:25
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Derin Yoksulluk Ağı: "Türkiye'de Yoksulluk Kalıcılaştı, 108 Haneden 91'i Çocuklarına Sabahları Beslenme Koyamıyor"
Dünya Yoksullukla Mücadele Günü’nde konuşan Derin Yoksulluk Ağı (DYA) kurucusu Hacer Foggo, “Derin yoksulluk bir erişememe halidir, bu bir insan hakkı ihlalidir” dedi. DYA verilerine göre Türkiye’de 7 milyon çocuk yoksulluk veya sosyal dışlanma koşullarında yaşıyor. Görüşme yapılan 108 haneden 91’i çocuklarına her sabah beslenme koymakta zorlandığını belirtti.
ANKA ,
17.10.2025 17:14
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Eğitim-İş 20. Yıl Yürüyüşü Düzenledi
Eğitim-İş, 20. yıl dönümünde eğitimin geleceği için yürüyüş düzenleyerek hükümete eleştirilerde bulundu.
ANKA ,
17.10.2025 16:43
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Eğitim-İş, 20. Kuruluş Yıl Dönümünde Milli Eğitim Bakanlığı Önüne Yürüdü...Kadem Özbay: "Bu Ülkeyi Açık Cezaevine Çevirmenize İzin Vermeyeceğiz"
Eğitim-İş, kuruluşunun 20. yıl dönümü nedeniyle "Karanlığa karşı aydınlığı, sömürüye karşı emeği, gericiliğe karşı bilimi savunacağız" sloganıyla Milli Eğitim Bakanlığı önüne yürüdü. Genel Başkanı Kadem Özbay, "Bu ülkeyi açık cezaevine çevirmenize izin vermeyeceğiz. Yaymak istediğiniz korku imparatorluğuna teslim olmayacağız. Boyun eğmeyeceğiz. Çocuklarımızın geleceğimizin hakkını savunmaya devam edeceğiz. Sınavla giremediğiniz üniversitelere polisle, kayyımla giriyorsunuz. Bu tarihi utançla yüzleşeceksiniz. Eğitim-İş'te her zaman olduğu gibi bu kararlılıkla sizin yaptığınız bütün kötülükleri ifşa edecek ve ant olsun ki bir gün cumhuriyetin temellerini, gerekliliklerini yeniden inşa edecek" dedi.
ANKA ,
17.10.2025 16:32
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
"Her Çocuğun Hakkı: Sağlıklı Beslenme ve Temiz Suya Erişim" Paneli.... CHP'li Özçağdaş: İşleri, Güçleri, Reisleriyle Beraber Geçmişe Öykünmek
“Her Çocuğun Hakkı: Sağlıklı Beslenme ve Temiz Suya Erişim” panelinde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş: “Kendi keyifleri için bütçe bulanlar bol miktarda uçağa, saraya, külliyeye sahip olanlar çocuklar için ne hikmetse bu bütçeleri ayıramıyorlar bulamıyorlar. Çocuklarımız eğitimden kopuyor. Maddi yetersizlikler, okullarımızın nitelik eksikliği iktidarın geleceksizleştirme politikaları, zorunlu eğitim kapsamında olan ama okulda olmayan 611 bin 612 çocuğumuz var. Ama Milli Eğitim Bakanı'nın böyle bir derdi yok. Onun derdi günü acaba ülkece Abdülhamit dönemine ışınlanabilir miyiz? Bütün derdi bu. Bütün bilimsel çalışması bu yöndedir. Ben de diyorum ki, keşke bir uzay gemisi ya da zaman makinesi bulsalar hepsi birden gitseler. İşleri, güçleri, reisleriyle beraber geçmişe öykünmek.”
ANKA ,
16.10.2025 20:19
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Veteriner Hekimlerin Toplum Sağlığı ve Gıda Güvenliği Üzerindeki Rolü Vurgulandı
Kars Veteriner Hekimler Odası Başkanı Ercan Ödül, 16 Ekim Dünya Gıda Günü'nde veteriner hekimlerin toplum sağlığı ve gıda güvenliği açısından kritik bir rol oynadığını belirtti. Kamu da veteriner hekim istihdamının artırılması gerektiğine dikkat çeken Ödül, gıda hakkının gelecek nesiller için önemli olduğunu ifade etti.
ANKA ,
16.10.2025 16:43
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
2026 Bütçe Teklifi Açıklandı
Cevdet Yılmaz, 2026 bütçesinin 77 trilyon lira büyüklüğe ulaşacağını ve 653 milyar lira ayrıldığını duyurdu.
ANKA ,
16.10.2025 12:42
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, 2026 Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi'ni Açıkladı: Teklifte En Büyük Pay Eğitim ve Sağlığa Ayrıldı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi’ni açıkladı. Teklif, ekonomik büyüklüğün 77 trilyon liraya ulaşmasını, makroekonomik istikrarın güçlendirilmesini ve mali disiplinin sürdürülmesini hedefliyor. Deprem ve afetlere karşı 653 milyar lira ödenek öngörülen teklifte, 2 trilyon 896 milyar lirayla en büyük pay eğitime ayrıldı. Sağlık alanına toplam 3 trilyon 30 milyar lira, savunma ve güvenlik harcamalarına ise 2 trilyon 155 milyar lira kaynak ayrılması öngörüldü.
ANKA ,
16.10.2025 12:30
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Suat Özçağdaş: "Yoksulluk Sonucunda Çocukların Çocuk İşçi Olduğu Bir Düzen Yarattınız ve Şimdi Oraya 1.2 Milyon Çocuğu Daha Göndermeyi Utanmadan...
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, “Okullaşma oranlarının düştüğü, kız çocuklarının eğitimden koparıldığı, denetimsiz okullarda hayalet sınıfların kurulduğu, akran zorbalığının arttığı, yoksulluk sonucunda çocukların ev ekonomisine destek olmak için MESEM’lere ya da çocuk işçi olarak piyasaya gittiği ya da evde oturmak zorunda kaldığı, suçla ilişkilendiği bir düzen yarattınız ve şimdi oraya 1.2 milyon çocuğu daha göndermeyi utanmadan, sıkılmadan savunabiliyorsunuz” dedi.
ANKA ,
15.10.2025 11:59
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler