İstanbul Ulaşımında Zamlar ve Proje Gelişmeleri Tartışıldı İBB Meclis toplantısında İstanbul'un ulaşım sorunları ve metrobüs ile metro ücretlerine yapılan zamlar gündeme geldi. AK Parti'li Mustafa Koral, mevcut metro projelerinin yavaş ilerlediğini ve ulaşımda sorunlar yaşandığını belirtti. CHP'li Gencay Özcan ise bazı metro projelerinde ilerlemelerin olduğu bilgisini paylaştı.
AA,
15.10.2025 20:09
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
İBB Meclisi'nde Paylaşımlı Bisiklet Yönetmeliği kabul edildi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 4'üncü kez gündeme getirilen Paylaşımlı Bisiklet Yönetmeliği'ni oy çokluğuyla kabul etti. AK Parti üyeleri, yönetmeliğin rekabeti engelleyici unsurlar barındırdığını savunarak karşı çıktı. Meclisteki tartışmalar, mevcut bisiklet sisteminin yetersizliğine dair eleştirilerle devam etti.
AA,
15.10.2025 19:28
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Yağmur Altında Kavşak Açılışında Konuşan Nuri Aslan: "Ekrem Başkanımız Ne Vizyon Çizmişse Ne Söz Vermişse İstanbul'a, Tamamını Öyle de Böyle de... İBB, İstanbul-Şile otoyolunun kesintisiz olarak her iki yönde trafik akışını sağlayacak ve bölge trafiğini rahatlatacak Çekmeköy Yenidoğan Kavşağı’nı hizmete açtı. Projenin yaklaşık 600 milyon lira mal olduğu bilgisini paylaşan İBB Başkanvekili Nuri Aslan, yağmur altında yaptığı konuşmasında, “Ekrem Başkanımız ne vizyon çizmişse ne söz vermişse İstanbul'a, tamamını biz yol arkadaşları olarak öyle de böyle de gerçekleştireceğiz. Asla pes etmeyeceğiz, geri adım atmayacağız. Mutlaka Ekrem İmamoğlu ve arkadaşlarının çizdiği vizyonla, dünyada Türkiye, hak ettiği değere kavuşacak” dedi.
ANKA,
16.10.2025 12:39
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bülent Tezcan: Bizim Belediye Başkanlarımız Zoru Görünce Topuklayıp Kaçan Belediye Başkanları Değil CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, partisinin 19 Ekim tarihinde yapılacak Aydın İl Kongresi'nde iki adayın yarışacağını ifade ederek, "CHP, önümüzdeki dönem Türkiye’nin en büyük umudu. Kurultayımız, Türkiye’nin gelecek iktidarını kuracak kurultayımız olacak" dedi. Tezcan, "İktidar CHP iktidarının yaklaştığını görmenin telaşıyla CHP’ye Türkiye’nin dört bir yanında sistematik saldırı başlattı. Bizim belediye başkanlarımız zoru görünce topuklayıp kaçan belediye başkanları değil. Bizim belediye başkanlarımız, halkın gözünden saklayarak hiçbir şey yapmadılar" ifadesini kullandı.
ANKA,
15.10.2025 14:30
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 20.10.2025 10:52:38