Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
19 Ekim 2025 Pazar 10:06 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Emine Erdoğan
Vladimir Putin
Numan Kurtulmuş
Hakan Fidan
Ekrem Imamoğlu
Saadettin Saran
Murat Kurum
Volodimir Zelenskiy
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Antalya
Bursa
Mersin
Aydın
Samsun
Diyarbakır
Adana
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Sarıgül: AK Parti Gidici, CHP Gelici

Mustafa Sarıgül, CHP İl Kongresi'nde AK Parti'nin gideceğini, umutlu bir Türkiye vaadinde bulundu.
ANKA, 18.10.2025 18:19


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Mustafa Sarıgül: 'CHP, Türkiye'yi AK Parti'den Kurtaracak'
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, parti il kongresinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin huzursuz olduğunu belirterek, CHP'nin iktidara geleceğini ve insanların daha mutlu bir yaşam süreceğini ifade etti.
ANKA, 18.10.2025 18:08   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Rojin Kabaiş'in Ölümü Meclis'te Görüşülemedi
TBMM'de Rojin Kabaiş'in şüpheli ölümü araştırma önerisi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi.
ANKA, 15.10.2025 19:47   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




TBMM Genel Kurulu'nda Rojin Kabaiş'in Şüpheli Ölümünün Araştırılması İçin Verilen Öneri Ak Parti- MHP Oylarıyla Reddedildi
TBMM Genel Kurulu'nda DEM Parti tarafından, 2024 yılında Van Gölü kıyısında cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in şüpheli ölümünün araştırılması için verilen öneri AK Parti ve MHP'nin oylarıyla reddedildi. Öneri üzerine söz alan CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, "Muhalefet partilerinin verdiği, kadına yönelik şiddetin nedenlerinin araştırılması önergelerinin kaç kez reddedildiğini hepimiz biliyoruz. Bu önergeleri reddedenler, bu cinayetlerdeki sistematik paylarını da itiraf ediyorlar" dedi.
ANKA, 15.10.2025 19:36   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Malatya İl Kongresi'nde Barış Yıldız Güven Tazeledi
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 39. Olağan Malatya İl Kongresi, Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Barış Yıldız yeniden il başkanı seçilerek güven tazeledi.
ANKA, 15.10.2025 17:37   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'den Eğitim Eleştirisi: 1.2 Milyon Çocuk Tehlikede
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, “Okullaşma oranlarının düştüğü, kız çocuklarının eğitimden koparıldığı, denetimsiz okullarda hayalet sınıfların kurulduğu, akran zorbalığının arttığı, yoksulluk sonucunda çocukların ev ekonomisine destek olmak için MESEM’lere ya da çocuk işçi olarak piyasaya gittiği ya da evde oturmak zorunda kaldığı, suçla ilişkilendiği bir düzen yarattınız ve şimdi oraya 1.2 milyon çocuğu daha göndermeyi utanmadan, sıkılmadan savunabiliyorsunuz” dedi.
ANKA, 15.10.2025 12:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Suat Özçağdaş: "Yoksulluk Sonucunda Çocukların Çocuk İşçi Olduğu Bir Düzen Yarattınız ve Şimdi Oraya 1.2 Milyon Çocuğu Daha Göndermeyi Utanmadan...
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, “Okullaşma oranlarının düştüğü, kız çocuklarının eğitimden koparıldığı, denetimsiz okullarda hayalet sınıfların kurulduğu, akran zorbalığının arttığı, yoksulluk sonucunda çocukların ev ekonomisine destek olmak için MESEM’lere ya da çocuk işçi olarak piyasaya gittiği ya da evde oturmak zorunda kaldığı, suçla ilişkilendiği bir düzen yarattınız ve şimdi oraya 1.2 milyon çocuğu daha göndermeyi utanmadan, sıkılmadan savunabiliyorsunuz” dedi.
ANKA, 15.10.2025 11:59   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Gregoryan takvimine göre şuan hangi yıldayız?
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni bölümünde yöneltilen sorular, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Vatandaşlar, hem yarışmacının nasıl bir cevap vereceğini merak ediyor hem de doğru yanıtı öğrenmek için araştırmalara koyuluyor. Program, eğlenerek öğrenme imkânı sunduğu için izleyiciler de adeta ekran başında yarışmacı gibi düşünüp cevaplamaya çalışıyor. Peki, Gregoryan takvimine göre şuan hangi yıldayız?
Haberler.com, 9.10.2025 23:12   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


İzmir'de 39. Olağan İl Kongresi... CHP Grup Başkanvekili Emir: Bu İktidar Yürüyüşünü Hep Birlikte Yapacağız
Cumhuriyet Halk Partisi 39. İzmir Olağan İl Kongresi'nde konuşan kongre divan başkanı CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, "Buradan tüm Türkiye’ye; önce sahaya, iktidar sahiplerine, yoldaşlarımızı tutsak edenlere bir mesaj vereceğiz: Ne yaparlarsa yapsınlar, Cumhuriyet Halk Partisi dimdik ayaktadır. Birlik içindedir, bütünlük içindedir. Bu iktidar yürüyüşünü hep birlikte yapacağız, bir kişiyi bile asla geride bırakmayacağız" dedi.
ANKA, 17.10.2025 21:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kadın Kolları Yoksulluğa Dikkat Çekti
CHP Ankara İl Kadın Kolları, yoksullukla mücadele için eylem düzenleyerek durumu protesto etti.
ANKA, 17.10.2025 19:43   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ankara'da CHP'li Kadınlardan "Boş Tencere" Eylemi... Asu Kaya: Bu Ülkede Yoksulluğun Bile Cinsiyeti Var
CHP Ankara İl Kadın Kolları, 17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü kapsamında “Boş tencereni al sen de gel" eylemi düzenledi. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, "Devletin açmadığı her kreş, onlarca kadını daha işsiz bırakıyor. Yaygınlaştırılan güvencesiz ve kayıt dışı istihdam, kadın emeğini değersizleştiriyor. Eğitimden mahrum bırakılan her kız çocuğu, yarının yoksul kadını haline getiriliyor ve siz bu düzenle, yoksulluğu nesilden nesle miras bırakıyorsunuz. Ama artık yeter. Bu ülkede yoksulluğun bile cinsiyeti var" dedi.
ANKA, 17.10.2025 19:32   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


TBMM Başkanı ve Komisyon Üyeleri Diyarbakır'da: Sürecin Başarılı Olması İçin Altın Anahtar, Kürt'ün Onurunu Türk'ün Gururunu Koruyabilmektir
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Diyarbakır’da Sivil Toplum Buluşması’nda yaptığı konuşmada, “Bu sürecin başarılı olabilmesi için altın anahtar, altın oran diye bir şey varsa o da Kürt'ün hukukunu, onurunu, Türk'ün de gururunu koruyabilmektir. Yani bu memlekette Kürt diyecek ki, "Evet, benim hakkımı hukukum korunuyor. Benim onurum korunuyor. Türkler de diyecek ki "Evet, iyi bir şey oluyor. Vatan bölünmüyor. Toprak elden gitmiyor. Millet parçalanmıyor'” diye konuştu.
ANKA, 17.10.2025 18:30   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Burcu Köksal kimdir? Burcu Köksal kaç yaşında, nereli, eşi kim?
Türkiye siyasetinde taşlar yeniden mi yerinden oynuyor? CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, parti değişikliği iddialarının odağında. Peki, Burcu Köksal kimdir? Burcu Köksal kaç yaşında, nereli? Ve en önemlisi: Burcu Köksal AK Parti'ye mi geçiyor? Burcu Köksal CHP'den istifa mı etti? İşte detaylar...
Haberler.com, 17.10.2025 10:36   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bülent Tezcan: Bizim Belediye Başkanlarımız Zoru Görünce Topuklayıp Kaçan Belediye Başkanları Değil
CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, partisinin 19 Ekim tarihinde yapılacak Aydın İl Kongresi'nde iki adayın yarışacağını ifade ederek, "CHP, önümüzdeki dönem Türkiye’nin en büyük umudu. Kurultayımız, Türkiye’nin gelecek iktidarını kuracak kurultayımız olacak" dedi. Tezcan, "İktidar CHP iktidarının yaklaştığını görmenin telaşıyla CHP’ye Türkiye’nin dört bir yanında sistematik saldırı başlattı. Bizim belediye başkanlarımız zoru görünce topuklayıp kaçan belediye başkanları değil. Bizim belediye başkanlarımız, halkın gözünden saklayarak hiçbir şey yapmadılar" ifadesini kullandı.
ANKA, 15.10.2025 14:30   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


5 Ekim 2012'de oynanan özel bir maçta, İstanbul'da karşılaştığı Boston Celtics'i 97-91 mağlup ederek bir NBA takımını yenen ilk ve tek Türk takımı?
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde yöneltilen sorular, izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Sorunun cevabını öğrenmek isteyen vatandaşlar, hem yarışmacının hangi yanıtı vereceğini dikkatle takip ediyor hem de doğru cevaba ulaşmak için araştırmalara girişiyor. 5 Ekim 2012'de oynanan özel bir maçta, İstanbul'da karşılaştığı Boston Celtics'i 97-91 mağlup ederek bir NBA takımını yenen ilk ve tek Türk takımı hangisi olmuştur?
Haberler.com, 9.10.2025 21:45   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Ömer Çelik'ten, CHP Lideri Özel'e Yanıt: Dış Politika Anlamına Gelemeyecek Ama Politik Magazin Olarak Değerlendirilebilecek Bir Yaklaşım Sergiliyor
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iktidarı eleştirdiği grup toplantısındaki konuşmasına ilişkin, "Özellikle yabancı liderlere atıf yaparak sanki tüm bu gelişmeler olurken kendisi yabancı liderlerin yanındaymış gibisinden 'dediler, yaptılar, böyle düşündüler, şu mesajı gönderdiler' gibisinden dış politika anlamına gelemeyecek ama politik magazin olarak değerlendirilebilecek bir yaklaşım sergiliyor" dedi. 
ANKA, 14.10.2025 19:09   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


10 Ekim Cuma 2025 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 10 Ekim Resmi Gazete yayımlandı! 321046 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
10 Ekim 2025 Cuma tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan kararlar ve duyurular kamuoyuyla paylaşıldı. Günün sayısında; yasama, yürütme ve yargı bölümlerine ilişkin düzenlemeler, atama kararları, yönetmelik değişiklikleri ve çeşitli ilanlar yer aldı. Vatandaşlar, Resmî Gazete'de yayımlanan bu kararların detaylarına göz atarak devlet kurumlarının güncel uygulamalarını takip edebiliyor.
Haberler.com, 9.10.2025 23:50   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Sözleri tepki çeken Özlem Zengin, geri adım attı
TBMM'de Özgürlük Filosu müdahalesi üzerine yapılan genel görüşmede "milletvekillerine özel uçak gönderildi" iddiası tartışma yarattı. Özlem Zengin uçağın gönderildiğini söylerken, Selçuk Özdağ buna tepki gösterip "O uçağa binmeyin, vatandaşlarla gelin" dedi. Zengin daha sonra yeniden söz alarak uçağın sadece milletvekilleri için değil, alıkonulan tüm aktivistler için gönderildiğini belirtti.
Haberler.com, 9.10.2025 10:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Sözleri tepki çeken Özlem Zengin, geri adım attı
TBMM'de Özgürlük Filosu müdahalesi üzerine yapılan genel görüşmede "milletvekillerine özel uçak gönderildi" iddiası tartışma yarattı. Özlem Zengin uçağın gönderildiğini söylerken, Selçuk Özdağ buna tepki gösterip "O uçağa binmeyin, vatandaşlarla gelin" dedi. Zengin daha sonra yeniden söz alarak uçağın sadece milletvekilleri için değil, alıkonulan tüm aktivistler için gönderildiğini belirtti.
ANKA, 9.10.2025 10:10   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Hep aynı şeyle uğraşmak insana bıkkınlık verir anlamına gelen atasözü hangisidir?
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde yöneltilen sorular izleyicilerde büyük bir ilgi oluşturdu. Sorulara verilen cevaplar kadar, seyirciler de doğru yanıtı öğrenmek için ekran başında heyecanla bekliyor. Bilgiyle eğlenceyi harmanlayan yarışma, izleyicilere adeta yarışmanın bir parçası olma deneyimi sunuyor. Peki, Hep aynı şeyle uğraşmak insana bıkkınlık verir anlamına gelen atasözü hangisidir?
Haberler.com, 9.10.2025 20:32   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 19.10.2025 10:06:12
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.