CHP, Çocuk Hakları İçin İzmir'de Etkinlik Düzenliyor
CHP, 30 Ekim 2025'te İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası'nda çocuk haklarına dair bir etkinlik gerçekleştirecek. Etkinlik, 'Her Çocuğun Hakkı' temasıyla devam eden bir dizi etkinliğin üçüncüsü olacak ve çocuk istismarı ile ilgili önemli konular ele alınacak.
ANKA, 28.10.2025 15:00
Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya
yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.
Konuyla ilgili diğer haberler
İzmir'de "Her Çocuğun Hakkı: Şiddet, İhmal ve İstismardan Korunma" Paneli CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, çocuklara güvenli bir ülke hazırlamak istediklerini belirterek, "Çocukların ihmal, şiddet, istismar gibi kötü muamelelerle karşılaşmaması; yaşam, eğitim, sağlık, barınma, beslenme ve erişim haklarından mahrum kalmaması için çalışmaya devam ediyoruz" dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka da "İktidara geldiğimizde bir ulusal çocuk koruma eylem planı hazırlayacağız. Cumhuriyet yeniden kimsesizlerin kimsesi olacak, güven içinde yaşadığı bir ülke olacak" diye konuştu.
ANKA,
30.10.2025 17:33
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Esenyurt'ta "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel: "Ne Ahmet Özer'den 'Terörist' Ne de Ekrem İmamoğlu'ndan 'Casus' Çıkar" CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'ta düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, "Türkiye'de herkesin bilgileri yurtdışındaki sitelerde satılıyor. Ama utanmadan İstanbul'un verileri üzerinden karalama kampanyası yürütüyorlar. Buradan açık söylüyorum: Ne Ahmet Özer'den terörist ne de Ekrem İmamoğlu'ndan casus çıkar. Her türlü pisliğin çıktığı ama sizin tarafınızdan ört pas edildiği millet tarafından biliniyor. Gerçek er ya da geç ortaya çıkacak, bundan eminim" dedi. Özel, hakemlere yönelik bahis soruşturmasına ilişkin ise, "Bu millet bu seçimde senin üstünü çizecek, bu pisliği bitirecek, tertemiz bir Türkiye'yi başlatacak" tepkisinde bulundu. Tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in itirafçı olacağı iddialarına tepki gösteren Özel, "Muhittin Bey'e bu ahlaksız teklifi sunanları, onu ve ailesini sağlığıyla sınayanları millete şikayet ediyorum" diye konuştu.
ANKA,
30.10.2025 22:48
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 30.10.2025 22:55:20