Sağlık Bakanı Memişoğlu, Finansman Stratejilerini Değerlendirdi
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile yaptığı toplantıda sağlık hizmetleri ve yatırımları için finansman stratejilerini ele aldı. Gelecek için kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı.
AA, 29.10.2025 17:34
Yalçın Karatepe: İktidara Geldiğimizde Hayata Geçireceğimiz Ekonomi Programımız, Türkiye'de Refahın Adil Bir Biçimde Paylaşıldığı Dönemin Başlangıcı... CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bugün görüşmelerine başlanan 2026 yılı Bütçe Kanun Teklifi'ne ilişkin "Türkiye'de insanların giderek yoksullaştığını, tarımsal üretimin azaldığını, sanayi sektöründe ciddi sorunların yaşandığını biliyoruz. Bu bir kader değil, iktidarın tercihidir. İktidarın uyguladığı ekonomik programın bundan başka sonuç doğurmasını zaten beklemiyoruz. Yapılması gereken; planlamaya dayalı, uzun erimli, vatandaşın refahını önceleyen kamusal bir bakış açısına sahip bir ekonomi programının hayata geçirilmesidir. CHP olarak biz bu konuda bütün hazırlığımızı yaptık. İktidara geldiğimiz ilk günden itibaren bunları hayata geçirerek Türkiye'de refahın adil bir biçimde paylaşıldığı ve arttığı bir dönemin başlangıcı olacaktır” dedi.
ANKA,
30.10.2025 13:00
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Gıda ve Tarım Komitesi Fiyat Gelişmelerini Değerlendirdi Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in liderliğinde toplandı. Toplantıda temel gıda ürünlerindeki fiyat gelişmeleri, arz ve talep durumu ele alındı. İthalat yoluyla arzın sürdürülmesi ve temel gıda ürünlerinin fiyat istikrarı için yeni tedbirler değerlendirildi.
AA,
27.10.2025 14:34
Arkadaşına Gönder
|
Yorum Yaz |
Yorumları Oku |
Benzer Haberler
Bu sayfada giriş kısmına yer verilen
haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber
kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına
uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında
doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş
yapılır. 30.10.2025 21:36:35