Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
4 Kasım 2025 Salı 11:52 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Hakan Fidan
Orkun Kökçü
Sergen Yalçın
Ismail Yüksek
Devlet Bahçeli
Numan Kurtulmuş
Binyamin Netanyahu
Emirhan Topçu
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Bursa
Antalya
Kayseri
Samsun
Balıkesir
Diyarbakır
Aydın
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Erdal İnönü'nün Vefatının 18. Yılı

Siyasetçi ve bilim insanı Erdal İnönü, 18 yıl önce hayatını kaybetti. Hafızalarda iz bıraktı.
AA, 31.10.2025 11:41


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Erdal İnönü'nün vefatının üzerinden 18 yıl geçti
Siyasete 1983'te Sosyal Demokrasi Partisinin (SODEP) kurucu genel başkanlığıyla adım atan, Sosyaldemokrat Halkçı Partinin (SHP) Genel Başkanlığı, başbakan yardımcılığı, devlet ve dışişleri bakanlığı görevlerinde bulunan "siyasetin güler yüzü" Erdal İnönü'nün vefatının üzerinden 18 yıl geçti.
AA, 31.10.2025 11:30   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Karaoğlan Bülent Ecevit 19. Yılında Anılıyor
Eski Başbakan Bülent Ecevit, vefatının 19. yılında tarihi katkıları ve siyasetçi kimliğiyle anılıyor.
AA, 4.11.2025 11:21   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Eski Başbakan Bülent Ecevit, vefatının 19. yılında anılıyor
Türk siyasetinde "Karaoğlan" lakabıyla anılan, Kıbrıs Barış Harekatı ve bölücü terör örgütü elebaşının yakalanmasına kadar çok sayıda tarihi olayda baş aktör olan, 5 Kasım 2006'da vefat eden eski Başbakan Bülent Ecevit, vefatının 19. yılında anılıyor.
AA, 4.11.2025 11:09   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Haftanın tarihine bakış
Cumhuriyet, 29 Ekim 1923'te Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) "yaşasın" nidalarıyla kabul edildi.
AA, 26.10.2025 10:17   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Haftanın tarihine bakış
Cumhuriyet, 29 Ekim 1923'te Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) "yaşasın" nidalarıyla kabul edildi.
AA, 26.10.2025 10:05   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bülent Ecevit'in Mirası
Karaoğlan Bülent Ecevit, Türk siyasetinde önemli bir figürdü; 2006'da vefat etti.
AA, 2.11.2025 10:45   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Haftanın tarihine bakış
Beş kez Başbakanlık görevinde bulunan ve Türk siyasetinde "Karaoğlan" lakabıyla anılan Bülent Ecevit, 1974'teki Kıbrıs Barış Harekatı sırasında hükümetin başında yer aldı.
AA, 2.11.2025 10:34   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Mesut Yılmaz'ın Vefatının 5. Yılı
Eski Başbakan Mesut Yılmaz, 30 Ekim 2020'de hayatını kaybetti. Siyasi kariyeri 1980'lerde başladı.
AA, 30.10.2025 11:23   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Mesut Yılmaz'ın Vefatının 5. Yılı
Türk siyasetinin önemli isimlerinden Mesut Yılmaz, 30 Ekim 2020'de hayatını kaybetti. Siyasi kariyerine Anavatan Partisi'nde başlayan Yılmaz, bakanlık, başbakan yardımcılığı ve başbakanlık gibi görevlerde bulundu.
AA, 30.10.2025 11:12   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: "Recep Tayyip Erdoğan Adayları Olsun, İstanbul Seçimlerini Yenileyelim Bugün, Hodri Meydan"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına ilişkin "İstanbul seçimlerini yenileyelim. Gelsin düzenleme getirsin. Meclis'ten bir şey geçirerek yenileyelim. Sadece İstanbul'u değil, istiyorsa hadi hodri meydan, Adana'yı da yenileyelim, Antalya'yı da yenileyelim. Nereye saldırıyorsa yenileyelim. Millet versin kararı. Güveniyorsa kendisine hodri meydan. İddia ediyorum Recep Tayyip Erdoğan adayları olsun ben de Ekrem Başkan aday yapacağım bir buçuk milyon fark açacağız hodri meydan. Bir milyonun altında farkla kazanırsak İstanbul'u, seçimlerin bir kere daha yenilenmesine onay vereceğiz" dedi.
ANKA, 1.11.2025 18:52   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: Bizim Çerçevemiz, Erdal İnönü'nün Her Bir Kürt'ün Oyunu ve Temsilini, Her Etnisiteden İnsanın Oyunu Değerli Gören Yaklaşımı Vasiyettir
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu ülkede işine geldiğinde sahnelere çıkıp, Kürtçe sloganlar atıp, Kürt sanatçılarla birlikte selamlar verip, partisine oy isteyenler; işine geldiğinde İmralı’dan mektup alıp İstanbul’da Anadolu Ajansı’na okutanlar, işine gelmediğinde Kürt siyasetçileri, Kürtleri kriminalize ediyorlar, onlarla kurulan ilişkileri ayıplıymış gibi gösteriyorlar. Şimdi işlerine gelmiş, kendilerince bir süreç yürütüyorlar. Biz onların çizdiği çerçeveye mahkum değiliz. Bizim çerçevemiz; Erdal İnönü’nün her bir Kürt’ün oyunu ve temsilini Türklerin de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı olan her etnisiteden insanın oyu ve kimliği gibi değerli gören yaklaşımı hepimize bir vasiyettir" dedi. 
ANKA, 31.10.2025 16:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Esenyurt'ta "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel: "Ne Ahmet Özer'den 'Terörist' Ne de Ekrem İmamoğlu'ndan 'Casus' Çıkar"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'ta düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, "Türkiye'de herkesin bilgileri yurtdışındaki sitelerde satılıyor. Ama utanmadan İstanbul'un verileri üzerinden karalama kampanyası yürütüyorlar. Buradan açık söylüyorum: Ne Ahmet Özer'den terörist ne de Ekrem İmamoğlu'ndan casus çıkar. Her türlü pisliğin çıktığı ama sizin tarafınızdan ört pas edildiği millet tarafından biliniyor. Gerçek er ya da geç ortaya çıkacak, bundan eminim" dedi. Özel, hakemlere yönelik bahis soruşturmasına ilişkin ise, "Bu millet bu seçimde senin üstünü çizecek, bu pisliği bitirecek, tertemiz bir Türkiye'yi başlatacak" tepkisinde bulundu. Tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in itirafçı olacağı iddialarına tepki gösteren Özel, "Muhittin Bey'e bu ahlaksız teklifi sunanları, onu ve ailesini sağlığıyla sınayanları millete şikayet ediyorum" diye konuştu.
ANKA, 30.10.2025 22:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel'in Esenyurt Mitingi
Özgür Özel, Esenyurt'taki mitingde Ahmet Özer'in tutuklanmasını ve kayyum uygulamalarını eleştirdi.
DHA, 30.10.2025 22:39   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel Esenyurt'ta konuştu
CUMHURİYET Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Esenyurt'ta düzenlediği mitingde konuştu.
DHA, 30.10.2025 22:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Esenyurt'ta "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" Mitingi... Özgür Özel: Kürtleri Eşit Yurttaş Gören Demokratik Kardeşliğin Önünde Saygıyla Eğiliyorum
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 2024 seçimlerinde bazı il ve ilçelerde uyguladığı kent uzlaşısının kriminalize edilmeye çalışılmasına tepki göstererek, "Bunun adı suç değildir, demokrasidir, demokratik siyasettir. Suçsa o suçun tek sahibi benim, buradayım, hepsini ben üstleniyorum. CHP, seçmenin analizini yapar, gerekli görüşmeleri yapar, doğru isimleri listesine koyar, onların temsilini sağlar, bu da Kürtlerin anasının ak sütü gibi helaldir. Bunu suç görmek, ırkçılıktır. Çanakkale'de Kürt ve Türk koyun koyuna yatıyorsa Esenyurt'ta da kol kola siyaset yapabilir. Buna kimse engel olamaz. İşine gelince Kürtlerden destek isteyip işine gelince onlara sırtını dönen, işine gelmediği zaman Kürtlerin oy verdikleri partinin eş genel başkanlarını 9 yıl hapiste tutan, başka sebepler gelişince Kürtlere el uzatan bir çıkar ilişkisi kuran AK Parti anlayışı yerine Kürtleri eşit yurttaş gören ve bundan sonra görecek olan demokratik bir kardeşliğin önünde saygıyla eğiliyorum" ifadesini kullandı.
ANKA, 30.10.2025 21:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e sert sözler
Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'e sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, ''Biz ilk etapta açıkçası kendisine bir şans tanımıştık. 'Türkiye partisi olacağız' sözünden umutlanmıştık. Fakat diğer taahhütleri gibi bunun da arkasında duramadı. İç siyasetin gelip geçici tartışmalarını yurt dışına taşıdı. Ülkesini şikayet için Avrupa'da sabahlıyor'' dedi.
Haberler.com, 3.11.2025 17:58   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e sert sözler
Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'e sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, "Biz ilk etapta açıkçası kendisine bir şans tanımıştık. 'Türkiye partisi olacağız' sözünden umutlanmıştık. Fakat diğer taahhütleri gibi bunun da arkasında duramadı. İç siyasetin gelip geçici tartışmalarını yurt dışına taşıdı. Ülkesini şikayet için Avrupa'da sabahlıyor" dedi.
Haberler.com, 3.11.2025 17:58   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'den İmamoğlu'na Destek Mesajı
Deniz Yücel, asılsız suçlamaların CHP'yi güçlendireceğini belirtti, Ekrem İmamoğlu'na destek verdi.
ANKA, 27.10.2025 18:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Sözcüsü Yücel: "Hiçbir Suça, İftiraya, İddianameye Sığdıramadığınız İmamoğlu'nu Casuslukla Suçlayıp 86 Milyonun Gözünde İtibarsızlaştıramazsınız"
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, “Ne Ekrem Başkan'dan ne de CHP’den casus çıkmaz. Hiçbir suça, hiçbir iftiraya, hiçbir iddianameye sığdıramadığınız Ekrem İmamoğlu'nu vatan hainliğiyle, casuslukla suçlayıp 86 milyonun gözünde itibarsızlaştıramazsınız. Bu asılsız iddialar olsa olsa Ekrem İmamoğlu'nu ve CHP’yi daha da büyütür. Kurtuluşun ve kuruluşun partisi CHP’yi ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nu bu çirkin iftiralarınızla yıpratma ve itibarsızlaştırma çabanızdan elinizde kalan kocaman bir sıfır olacaktır. Biz haklıyız, biz güçlüyüz, biz mücadeleden geri durmayacağız” dedi.
ANKA, 27.10.2025 18:13   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 4.11.2025 11:52:12
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.